Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jak boberek.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano

RDR jest też na Playstation więc nie wiem jakie bycie :klapek: ma znaczenie:frog:

Opublikowano

Pif pafy w samo południe to nie moje klimaty ale chyba żaden człowiek dysponujący choć ułamkiem procenta samodzielnego myślenia nie odda głosu na Retarded. Wbrew okrutnej prawdzie, mocno wierzę w ludzki gatunek jako ogół. Kolejny raz pomimo mnóstwa poprzednich zawodów daję mu kredyt zaufania. Człowieku! Daj mi wreszcie powód abym zaczął sądzić, że nasza egzystencja/ewolucja na przestrzeni wieków miała jakiś głębszy sens!

Opublikowano

Obstawiam, że przy remisie RDR vs Retarded 2, decydujące głosy będą mieli seniory i mam nadzieję, że będzie ich więcej. 

Opublikowano

Rdr pokonał potężnego bioshocka a remisuje z jakimś uncharted 2 :kekw: uwielbiam to forum najlepszego czasopisma o grach konsolowych 

Opublikowano

rdr wyszedł na prowadzenie, jest jeszcze nadzieja

Opublikowano

Zmieniłem głos - z RDR na U2, bo nie chcę bitwy dwóch ukochanych gier w finale. Nie wiedziałbym co wybrać i kogo poświęcić. Ale RDR lepszy od U2, to na bank. Także, sorry ale mamy remis :reggie:

Opublikowano
21 minut temu, Mendrek napisał:

Zmieniłem głos - z RDR na U2, bo nie chcę bitwy dwóch ukochanych gier w finale.

Jakbyś miał się nerwowo wykończyć  to może w finale w ogóle nie głosuj i nie patrz na wyniki.

Opublikowano
5 godzin temu, LiŚciu napisał:

RDR jest też na Playstation więc nie wiem jakie bycie :klapek: ma znaczenie:frog:

Jako klap moim obowiazkiem jest glosowac na Uncharted, a mimo to glos poszedl na cos innego. Wyszedlem przed szereg :P

Opublikowano
6 godzin temu, MEVEK napisał:

Jako klap moim obowiazkiem jest glosowac na Uncharted, a mimo to glos poszedl na cos innego. Wyszedlem przed szereg :P

17 godzin temu, MEVEK napisał:

Jestem :klapek: a mimo to poszedl glos na RDR :banderas:

Pisałeś to kilka godzin wcześniej. 

Opublikowano

Chyba rekord frekwencji się szykuje.

Opublikowano
4 godziny temu, balon napisał:

Pisałeś to kilka godzin wcześniej. 

Neurony zniszczone przez alko.

Opublikowano
14 godzin temu, ciwa22 napisał:

Pif pafy w samo południe to nie moje klimaty ale chyba żaden człowiek dysponujący choć ułamkiem procenta samodzielnego myślenia nie odda głosu na Retarded. Wbrew okrutnej prawdzie, mocno wierzę w ludzki gatunek jako ogół. Kolejny raz pomimo mnóstwa poprzednich zawodów daję mu kredyt zaufania. Człowieku! Daj mi wreszcie powód abym zaczął sądzić, że nasza egzystencja/ewolucja na przestrzeni wieków miała jakiś głębszy sens!

Myślę, że człowiek posiadający ułamek procenta samodzielnego myślenia oddaje głos zgodnie z...tym co samodzielnie myśli, jak mu podpowiada sumienie i jego własna ocena. Jeżeli nasza ewolucja nie ma sensu bo zamiast autokratycznego wyboru jednostki, większość ma prawo oddać głos tak jak chce to co ma sens?

Jak czytam te kocopoły to dla zasady, na złość "elycie gamingu" głosuję na U2 :)

Opublikowano

A spać w nocy możecie, bo ktoś na waszą gierkę nie zagłosował? 

Opublikowano
Teraz, mcp napisał:

A spać w nocy możecie, bo ktoś na waszą gierkę nie zagłosował? 

Chyba nie mogą :D

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Głosowanie na U2 pokazuje jedynie, że gracze to niedojrzałe istoty. Gry nigdy nie dorosną do miana sztuki, bo nie dorośli jeszcze sami gracze.

Ale tu się głosuję na GRY, a nie na sztukę. Z całym szacunkiem dla RDR ale daleku mu narracyjnie do np. "To nie jest kraj dla starych ludzi". Nie będę głosował na grę tylko dlatego, że ma dojrzałą fabułę. Patrząc nawet na drugą parę półfinalistów tj. The Last of US vs Dead Space to nie są tytuły fabularnie wybitnie, a jakoś nikogo nie piecze dupsko, że po drodze odpadły pod tym względem dużo lepsze gry.

No chyba, że nagle przyjmujemy, że tytuły od Rockstar z tym drewnianym strzelaniem, bieganiem itd. to są wybitne tytuły jako GRY..

P.S. Ludzie to są niedojrzałe istoty, a co dopiero gracze ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Głosowanie na U2 pokazuje jedynie, że gracze to niedojrzałe istoty. Gry nigdy nie dorosną do miana sztuki, bo nie dorośli jeszcze sami gracze.

To głosowanie oddziela koneserów sztuki od zwykłych zjadaczy popcornu.