Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Watpie, LPG 2 obstawiam pierwszy dobry przeciwnik i odpadnie .

A przynajmniej mam taką nadzieję.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano

Tlou2 daleko zajdzie bo zdecydowana większość na forum ma jednak gust. Luźny poślad.

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

mi się wydaje że tutaj to lpg2 może wygrać np z takim BB 

Do wczoraj powiedziałbym że nie ma szans na takie fikoły no ale sami wiecie jakie bezguścia się tutaj panoszą  :)

Opublikowano

Zależy jak drabinka sie uloży, ale IMO to będzie W3 vs Botw.

Opublikowano

TOLU2 wiadomo tragiczna gra, koszmar. Niedopracowana, bez połowy contentu. To już WoW miał lepsze postacie i dialogi. Nie wiem jak to przeszło przez kontrolę jakości:kaz:

No to mamy już prognostyk na kolejną generację.  

Opublikowano

Choćby za sama interaktywną scenę miłosną nawiązujące do starych God of War, TloU2 powinno zajść bardzo daleko:

Spoiler

image.thumb.jpeg.8695b7e664fd69abfbc64dd60227aac7.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

TOLU2 wiadomo tragiczna gra, koszmar. Niedopracowana, bez połowy contentu.

Gameplayowo to zwykłe rozwinięcie jedynki, technicznie wiadomo top dog, co do fabuły - kwestia subiektywna.

Opublikowano

Uuuuu ale będą erozje doopsk. Kmiocik dawaj już pary!

Opublikowano

Xm i shen nie lubią tlou2? Okej, okej  :)

Opublikowano

W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów :yao: psychika Pupcia tego nie zniesie

Opublikowano

Mam ważne pytanie organizacyjne, w jaki sposób układana jest drabinka tego plebiscytu?

Opublikowano
46 minut temu, SlimShady napisał:

Choćby za sama interaktywną scenę miłosną nawiązujące do starych God of War, TloU2 powinno zajść bardzo daleko:

Ukryj zawartość

image.thumb.jpeg.8695b7e664fd69abfbc64dd60227aac7.jpeg

W God Of War kobiety miały cycki.

Opublikowano

Nieee z dwójką już nie uzyskacie tego efektu bo to jedynka jest moją grą życia, dwójkę po prostu mocno lubię. Musicie celować w niera tatomate i bloodborne jak chcecie znowu zrobić przykrość młodemu i miłemu użytkownikowi forumka :nosacz2:

Opublikowano
7 minut temu, mcp napisał:

W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów :yao: psychika Pupcia tego nie zniesie

Akurat u4 jedyna dobra część:lapka:

Opublikowano

Po prostu lubię, a przeszedłeś ją 6 raz z rzędu jak Maciomaniak Knacka.

Opublikowano

Halo, zaznaczyłem że mocno :rayos: no i skończyłem tylko 4 razy :asax:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
12 minut temu, ASX napisał:

Mam ważne pytanie organizacyjne, w jaki sposób układana jest drabinka tego plebiscytu?

Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

no właśnie, a Twoja zmiana głosu to miała być jakaś specjalna operacja militarna tylko nie wyszło czy co?

Moze przy 60 vs 60 policzyl glosy seniorow i adminow i mu wyszlo ze u2 i tak przechodzi wiec zrobil harakiri swoim zasadom.