Skocz do zawartości

Turbo Dogrywka! (Kieszonsolki)

Overtime! 35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uncharted: Golden Abyss [PSV] vs. Crisis Core: Final Fantasy VII [PSP]

• Uncharted: Golden Abyss [PSV]
    • Crisis Core: Final Fantasy VII [PSP]

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 16.04.2022 o 10:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Przez tydzień nie potrafiliśmy zdecydować, więc teraz będziemy musieli zdecydować w niecałe 12 godzin, abyśmy mogli ruszyć z kolejną rundą.

Uncharted: Golden Abyss [PSV] vs. Crisis Core: Final Fantasy VII [PSP]

Zamknięcie ankiety: sobota w samo południe.

Decyduje ilość głosów, a w przypadku remisu - Seniorzy + Admini.

Start.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 252
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najgorsza wersja kapiszonów vs chwytająca za serce tragiczna historia Zacka? Na tym forum juz wiadomo kto wygra.  

Opublikowano

Sympatyczny troll z tym remisem, ale w tym momencie już raczej formalność. Jazda z drejkami, panowie.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Najgorsza wersja kapiszonów vs chwytająca za serce tragiczna historia Zacka? Na tym forum juz wiadomo kto wygra.

Opublikowano

Tym razem dobro zwyciężyło A szrot i jego poplecznicy ponieśli sromotną klęskę

Opublikowano

Dla spokoju ducha uznam że głosowali bo ma w nazwie uncharted, nie wierzę że można na to głosować po zagraniu :pawel:

Opublikowano

Ja niestety zacząłem, mam zasade, że koncze gry, nawet chujowe, ale tu nie dałem rady.
:reggie:

Opublikowano
  • Autor

W tygodniu głosowałem na Uncharted, bo mimo wszystko doceniam próbę wykorzystania unikatowych możliwości Vity i stworzenie jej w dużej mierze pod tym kątem. Ale teraz uznałem, że Uncharted miałoby za dużo szczęścia, gdyby również tutaj awansowało. A cykl Final Fantasy jest w tych plebiscytach jebany równo i niewiele osiągnął, więc niech chociaż tyle ma od życia.

Opublikowano

Ale nie robiło to w tego zbyt dobry i zabawny sposób :/ pamiętam że było coś takiego że trzeba podstawić vite pod światło żeby pokazał się tekst na pergaminie? coś w tym stylu, nie mogłem tego zrobić bo nie działało xD jeśli chodzi o wykorzystanie funkcji vity to tearaway zrobił to perfekcyjnie

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, bo w sumie nie grałem w obie xd

Ale tak jak mówię, doceniam choćby próbę stworzenia na wskroś handheldowego doświadczenia, czegoś nie do odtworzenia na dużej konsoli, przynajmniej nie bez kompromisów.

W ogóle w tych głosowaniach staram się to robić. Moje głosy chyba zawsze idą na handheldowe exy, najlepiej właśnie z nietradycyjnym sterowaniem (Tearaway, Zelda: Phantom Hourglass [*]).

No, ale co za dużo Unchartedów, to niezdrowo.

Opublikowano
2 minuty temu, Kmiot napisał:

Nie wiem, bo w sumie nie grałem w obie xd

Dlatego nie pokładam wielkich nadziei w tej edycji, bo tak pewnie jest z wiekszością głosujacych. Konsolki przenosne to zawsze była tutaj nisza.

Opublikowano
  • Autor

Ale w Uncharted grałem w demo chyba, o ile dobrze pamiętam.

Ogólnie całkiem ominęło mnie jedynie PSP, bo to okres w którym nie maiłem nawet dużej konsoli i nie grałem prawie wcale. DS/3DS/Vitę już miałem, sporo grałem, a dwie ostatnie mam nadal i noszę się czasem z zamiarem powrotu, tak dla hecy.

Plebiscyt jest, jaki jest, nie trzeba mieć certyfikatu ukończenia danej gry, by na nią zagłosować i wielu z tego korzysta kierując się własnymi sympatiami. A że w przypadku handheldów te sprawy się dodatkowo nasilają, to odrębna kwestia nie do przeskoczenia.

Widać też po frekwencji, że wielu po prostu olało temat, zakładam że handheldy w ogóle nie leżą i nie leżały w ich kręgu zainteresowań.