Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, Grande Finale!

Finał! 110 użytkowników zagłosowało

1. 1. The Last of Us vs. Uncharted 2: Among Thieves

• The Last of Us
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Mmm. Wypierdolić dickmena, albo zostawić jako prezesa, ale niech się nie wpierdala, i zrobić przepraszającą odsłonę o braciach przed wydarzeniami z jedynki.

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No kurwa, co ja tutaj będę, skoro skład finału i jego wynik mówią wszystko. Według forumka siódma generacja konsol to totalna dominacja Naughty Dog, fama poszła w świat, jutro Twitter będzie na t

• WoW niesamowite. W finale gierka z 96 na meta, z mnóstwem nagród, bardzo dopracowana z mega przywiązaniem do detali, bez jebanych drzewek rozwoju, skilli. O ja ale beka, o ja, o ja. He he he.   

• Esencja grywalności i gra kompletna - przezajebisty singiel i mega grywalne multi, które nie było tylko chujowym dodatkiem, jak to często przy drugich częściach bywało (Bioshock, Dead Space). No fak

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Jak będzie finał W3 kontra Bloodborne to c00rwa z pięć dni będę móżdżył nad tym, gdzie oddać głos :obama:

Wtedy trzeba zaglosowac patriotycznie. Jako polak na w3

Opublikowano

A jaka gierka wygrała głosowanie GOTY 2020? Pamięta ktoś?

Opublikowano

Ja tylko zartowalem, nie sadzilem, ze ktos odda głos na U2:kekw:

Opublikowano

28 xD

Opublikowano
  • Autor

Będzie remontada, tak czuję.

A potem płacz, że TO JAKIŚ ŻART TEN PLEBISCYT. UNCHARTED 2 WYGRAŁO?!

Opublikowano
  • Autor

No kurwa, co ja tutaj będę, skoro skład finału i jego wynik mówią wszystko.

Według forumka siódma generacja konsol to totalna dominacja Naughty Dog, fama poszła w świat, jutro Twitter będzie na ten temat rozpalony do czerwoności.

A my tymczasem wybraliśmy Najlepszą Grę Siódmej Generacji.

[wchodzi gitarka Gustavo Santaolalli]

Żadnych wątpliwości i litości. Odbył się tutaj brutalny gwałt i słychać było tylko przerażone "oh crap!". Wygrywa gra, która zapisała się w historii gamingu złotymi, a nawet platynowymi zgłoskami. Gra piękna, gra brutalna, gra zaprojektowana ze smakiem. Przygoda trudna do wyrzucenia z pamięci. I jak na post-apo pełna dwuznacznych postaci, trudnych do oceny moralnie. Gra dysponująca MOMENTAMI, gdzie bardzo trudno pozostać obojętnym. Opowieść o przywiązaniu, poświęceniu i koniecznie noszeniu drabin. Gra umiejętnie balansująca między krwawą łaźnią, a horrorem z nerwowym omiataniem ciemności snopem latarki.

Gra bez wątpienia nietuzinkowa, godna zaszczytu i wspaniała.

Najlepszą Grą Siódmej Generacji jest The Last of Us.

tumblr_n3n5p6ePBB1rsxqqio1_500.gif

tlouwin.thumb.jpg.53b4e0347586f853b0e2c2309858da13.jpg

Końcowa faza drabinki:

7gen9r.thumb.jpg.2d59a679cc34029458a5288715917ab0.jpg

Pełna drabina TUTAJ.