Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, Grande Finale!

Finał! 110 użytkowników zagłosowało

1. 1. The Last of Us vs. Uncharted 2: Among Thieves

• The Last of Us
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to tylko lipa że rdr nie poradzili sobie z crapcharted, a BioShock nie dał rady :( finał tlou vs bio to bym nie dał rady oddać głosu

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No kurwa, co ja tutaj będę, skoro skład finału i jego wynik mówią wszystko. Według forumka siódma generacja konsol to totalna dominacja Naughty Dog, fama poszła w świat, jutro Twitter będzie na t

• WoW niesamowite. W finale gierka z 96 na meta, z mnóstwem nagród, bardzo dopracowana z mega przywiązaniem do detali, bez jebanych drzewek rozwoju, skilli. O ja ale beka, o ja, o ja. He he he.   

• Esencja grywalności i gra kompletna - przezajebisty singiel i mega grywalne multi, które nie było tylko chujowym dodatkiem, jak to często przy drugich częściach bywało (Bioshock, Dead Space). No fak

Opublikowano

Beka z forum bym powiedział.

Opublikowano

Jedna gierka przypadła ludziom na forum bardziej od drugiej a tu lament conajmniej jakbyście jakimi znawcami byli. 

Opublikowano

WoW niesamowite. W finale gierka z 96 na meta, z mnóstwem nagród, bardzo dopracowana z mega przywiązaniem do detali, bez jebanych drzewek rozwoju, skilli. O ja ale beka, o ja, o ja. He he he. 

Opublikowano

Esencja grywalności i gra kompletna - przezajebisty singiel i mega grywalne multi, które nie było tylko chujowym dodatkiem, jak to często przy drugich częściach bywało (Bioshock, Dead Space).
No faktycznie, dziwne, że ludzie głosują na praktycznie pozbawioną wad, jedną z najlepszych gier wszechczasów :dunno:
K#rwa, same ogóry, konesery i szopenhałery się porobiły tutaj - mój głos poszedł na TLoU, ale U2 niczego nie umniejszam, bo jakby Drake wygrał to też bym uznał, że zasłużone.

Opublikowano

Uncharted 2? Nie dziwię się że cieszy się taką popularnością na tym forum. W końcu na grach to przestaliście się znać gdzieś w okolicach amigi :)  zostawcie gejming młodym zajawkowiczom tatuśki bo aż żal patrzeć na ten finał filmów  gier :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wow, na forum PlayStation wygrywa gra PlayStation z pewnością nie ma tu nic do rzeczy.

WoW, WoW. Jakieś dziwne te forum PSX jak można głosować na inne exy. Czyli żądamy forum XBOX bez możliwości głosowania na inne exy? 
Może np w dziale Xbox odpalisz takie głosowanie? Kryteria? Exy Xbox + multiplatformy z max 70% na MT. O jeju ale byłby finał epicki:obama:

WoW WoW 

Opublikowano

:mevek: dawaj głosuj na tego trzeciego!

Opublikowano
5 minut temu, balon napisał:

WoW, WoW. Jakieś dziwne te forum PSX jak można głosować na inne exy. Czyli żądamy forum XBOX bez możliwości głosowania na inne exy? 
Może np w dziale Xbox odpalisz takie głosowanie? Kryteria? Exy Xbox + multiplatformy z max 70% na MT. O jeju ale byłby finał epicki:obama:

WoW WoW 

nie no, beczułka to głosowanie wiadomo

jakby na blacharskim forum gow 2018 przegrał z settlersami to oczywiście też zasłużenie :rotfl:

no boli mnie to Uncharted w finale, ale już wielokrotnie odpadały tu wyśmienite, zasłużone tytuły, normalka :lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

? O co chodzi użytkowniku wizir bo nie rozumie???

Przepraszam ale skorzystam z gotowca. 

Opublikowano

Janusz Kowalski ma czego chciał. Teraz elegancko Dżoelek z Eli rozsmarują tego normikowego grzyba padalca w finale :banderas:

Opublikowano

Ból dupy Visira odnośnie "gier plejstejszon" jest przezabawny :reggie:
Ciężko jak widać dociera, że po wielu latach graczom w głowach zapisują się fajne historie, zapadające w pamięć postacie i epickie wydarzenia.
Jasne, fajnie się pyka w zajebiste multi CoD4MW, czy innego Bad Company 2, albo ściga w Forzy Horizon, ale jak człowiek ma się ograniczyć do TOP 10 np to podświadomie wyrzuca z listy takie tytuły i wybiera właśnie te doświadczenia, które na stałe wryły się w pamięć.
Nic więc dziwnego, że tak wysoko doszły gry typowo przygodowe, z dużym nastawieniem na fabułę i wciągające gracza w swój świat - RDR, Dead Space, Bioshock...
Stąd właśnie ta przewaga "gier plejstejszon", bo wymieńcie proszę grę stricte xboxową, która ma i historię i postacie - Gearsy i Halo? Nie ten poziom. Jedynie Alan Wake mógłby konkurować.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wow, na forum PlayStation wygrywa gra PlayStation z pewnością nie ma tu nic do rzeczy.

co ty pierdolisz, od dawna wiadomo że skrót PSX oznacza PlayStationXbox :sonkassie::xboxssie:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

też smorzystam z gotowca, pozdrawiam cieplutko przy sobocie :lapka:

Ten tego tylko ja od 2 rund na U2 nie oddałem głosu.  WoW!

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Ból dupy Visira odnośnie "gier plejstejszon" jest przezabawny :reggie:
Ciężko jak widać dociera, że po wielu latach graczom w głowach zapisują się fajne historie, zapadające w pamięć postacie i epickie wydarzenia.
Jasne, fajnie się pyka w zajebiste multi CoD4MW, czy innego Bad Company 2, albo ściga w Forzy Horizon, ale jak człowiek ma się ograniczyć do TOP 10 np to podświadomie wyrzuca z listy takie tytuły i wybiera właśnie te doświadczenia, które na stałe wryły się w pamięć.
Nic więc dziwnego, że tak wysoko doszły gry typowo przygodowe, z dużym nastawieniem na fabułę i wciągające gracza w swój świat - RDR, Dead Space, Bioshock...
Stąd właśnie ta przewaga "gier plejstejszon", bo wymieńcie proszę grę stricte xboxową, która ma i historię i postacie - Gearsy i Halo? Nie ten poziom. Jedynie Alan Wake mógłby konkurować.

Miałbym wywalić bc2 z mojego rankingu dla jakiejś innej strzelanki zabijanki bo w tej drugiej dali mi filmik na którym mi mówią czemu do kogoś strzelam i z automatu ta gra jest lepsza?? 500h granka, turnieje, mnóstwo poznanych nowych ludzi, granko do białego rana nie jest doświadczeniem które mogą wryć się w pamięć? Ja też jestem singlorzem, multi które mnie wkręciły mogę policzyć na palcach jednej ręki ale czasem takie fikoły uskuteczniacie że to szok. Fabuła to tylko jeden z elementów gry i to nawet nie jakiś istotny bo większość gier ma fabułe głupią jak but

Opublikowano

Też jestem graczem w 99% singlowym, ale nie ma nic gorszego niż forumowej propagandy singlorzy którzy próbują wmawiać innym że z gier multi nie można mieć "doświadczeń, które na stałe wryły się w pamięć"

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Też jestem graczem w 99% singlowym, ale nie ma nic gorszego niż forumowej propagandy singlorzy którzy próbują wmawiać innym że z gier multi nie można mieć "doświadczeń, które na stałe wryły się w pamięć"

Jeden juz mial jak mielil gnaszerem na 1000 kawalkow i stalo sie to memem :reggie:

Chodzi o to, ze doswiadczenie singlowe jest takie samo dla wszystkich, a to z multi tylko dla ciebie i max 7 twoich znajomych wiec generalnie nikogo.

Opublikowano

To dalej ktoś daje jakiekolwiek jebanie o wyniki tego plebiscytu? Przecież to konkurs na popularność, a nie faktyczną jakość gierek. Gdyby było inaczej to RDR byłoby w finale (ale nie jest xD).

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć bzduras że 12 lat mojej propagandy nie wystarczyło żeby rdr był popularniejszy od crapcharted??

Opublikowano

RDR nie jest w finale, bo Pupcio w ostatniej w chwili zmienił głos na U2, a ponoć admini zrobili, że jego głos był  for triiii. Tak było. 

2 minuty temu, Bzduras napisał:

To dalej ktoś daje jakiekolwiek jebanie o wyniki tego plebiscytu? Przecież kto konkurs na popularność, a nie faktyczną jakość gierek. Gdyby było inaczej to RDR byłoby w finale (ale nie jest xD).