Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, Grande Finale!

Finał! 110 użytkowników zagłosowało

1. 1. The Last of Us vs. Uncharted 2: Among Thieves

• The Last of Us
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Chcę powiedzieć, że RDR >>>> U2, ale też przy okazji dodać, że pięknie ogląda się Twój meltdown i partyzanckie napierdalanie minusami przez rozalię-kurtyzanę zza winkla :fsg:

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No kurwa, co ja tutaj będę, skoro skład finału i jego wynik mówią wszystko. Według forumka siódma generacja konsol to totalna dominacja Naughty Dog, fama poszła w świat, jutro Twitter będzie na t

• WoW niesamowite. W finale gierka z 96 na meta, z mnóstwem nagród, bardzo dopracowana z mega przywiązaniem do detali, bez jebanych drzewek rozwoju, skilli. O ja ale beka, o ja, o ja. He he he.   

• Esencja grywalności i gra kompletna - przezajebisty singiel i mega grywalne multi, które nie było tylko chujowym dodatkiem, jak to często przy drugich częściach bywało (Bioshock, Dead Space). No fak

Opublikowano

Ale trzeba Puffciowi oddac, ze nie poszedl po bandzie i nie naje.bal alterow zeby przepchnac swoja gre zycia.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Chcę powiedzieć, że RDR >>>> U2

To, że tak spytam, po chuj zagłosowałeś na U2, skoro RDR lepsze?

Opublikowano

Żeby mnie wkurwić i ja to szanuje :nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

To, że tak spytam, po chuj zagłosowałeś na U2, skoro RDR lepsze?

Żeby dojebać Pupciowi za szkalowanie devilka bożego :asax:, bo trochę się z tym zapędził. A że przy okazji rozjuszył się rozi to już tylko wartość dodana do tej decyzji :kekw:

Opublikowano

No to nie bardzo teraz powinniście pisać, że forum się nie zna na gierkach i inne gówno posty z CW.

Opublikowano

A czy coś takiego napisałem? Nie, jedynie, że to konkurs na popularność, a nie faktyczną jakość gry. Widać to po tym głosowaniu, widać to po poprzednich. Ja mam z tym luz, bo traktuję to jako zabawę, ale patrząc na elaboraty tłumaczące, że XXX jest lepsze od YYY i nikt się nie zna na gierkach to chyba nie wszyscy idą tą drogą.

Opublikowano

To zależy jak kto patrzy na ten nasz plebiscyt dla mnie to super zabawa (wielkie dzięki kmiota) zawsze lubiłem takie rankingi i wyzywanie że kogoś poyebało bo gra x zniszczyła  grę y

Takie rankingi nic nie dowodzą, dla mnie grą generacji będzie rdr dla bzdurasa dmc (xDD) a dla mejma haze albo duke nukem to bez znaczenia bo liczy się że się możemy wspólnie wyzywać i dyskutować przed jutrzejszym zrespieniem jezusa <3

Ale z tym rdr nieźle zyebaliście xD

Opublikowano

No właśnie skoro tłumaczysz sobie, że jest to konkurs popularności i przez to "dobre" gry przegrywają to chyba nie do końca taka zabawa.

Opublikowano

Ale ja sobie nic nie muszę tłumaczyć panie Square, bo mnie naprawdę wali, czy wygra RDR, TLoU czy Limbo of the Lost.  Po prostu dziwię się, że niektórzy tak mocno do serduszka biorą sobie te wyniki i zachowują się jak Szopenhałery i nadczłowieki gejmingu, bo tylko oni się znają, a ci co głosowali na to drugie to bezgusty i janusze. Ile razy było pisane, że "jak XXX wygra to ja tracę wiarę w to forum" i tego typu teksty? Ja przestałem dawać jakiegokolwiek faka o te wyniki głosowania w momencie w którym Parasite Eve odpadło w parze z GT2.

Opublikowano

Grubasek również jest fanem rdr? Bo widzę ze lata z meltdownem i wlepia minusy 

Opublikowano

Czyli straciłeś wiarę w forum i te głosowania, bo wygrało GT, ok.

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Ja przestałem dawać jakiegokolwiek faka o te wyniki głosowania w momencie w którym Parasite Eve odpadło w parze z GT2

Je pękłem jak Moonstone odpadło :reggie:

Opublikowano

Co się dzieje Kwadrat? Obraziłeś się, że głosowałem nieszczerze i tak naprawdę nie uważam Unczarted 2 za lepszą grę od RDR? Bo teraz to się przypierdalasz zwyczajnie, przy okazji przekręcając to, co piszę żeby Ci pasowało pod narrację.

Opublikowano

Final dwóch gier naughty dog? Najlepsze growe studio w drodze mlecznej to się nie dziwię. Głos leci na tlou.

Opublikowano

Ja peklem jak zagralem w forumowego mesjasza o kowbojach, wiec jego odpadniecie z kapiszoniastym u2 traktuje jak zyciowe katharsis. :nosacz3:

Opublikowano

W erze PS360 może i było jednym z lepszych, niestety dali nam słabe U4, trochę lepsze U:LL i śmieszne TLoU 2 dodatkowo wybrakowane o brak multi które w jedynce było świetne.

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

W erze PS360 może i było jednym z lepszych, niestety dali nam słabe U4, trochę lepsze U:LL i śmieszne TLoU 2 dodatkowo wybrakowane o brak multi które w jedynce było świetne.

O co się czepiasz  naughty gods?? Jak mówią że zrobią multi to zrobią, nie musisz im co rok przpominać:[

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

O co się czepiasz  naughty gods?? Jak mówią że zrobią multi to zrobią, nie musisz im co rok przpominać:[

nie ufam cuckmanowi, teraz bawi się w seriale i wyjebane w gry ma, a w studiu się opierdalają

Opublikowano

Square się odpalił bo mu exa z sonki szkalują?

Opublikowano

Cos czuje, ze kazda gra rozstawiona z horizonem w 8 generacji bedzie przegrywac walkowerem.

Opublikowano

A nie wiem, na bank nie będę robił propagandy ala Pupcio, bo to zawsze przynosi odwrotny rezultat. Tutaj po prostu wkurza mnie, że coś co miało niby być spoko zabawą zamienia się często w gówniane CW.

A odnośnie aktualnego finału to zagłosowałem na to co mi się bardziej podobało. Gdyby TLoU było chujową grą to może i by mi było smutno, no ale nie jest.

Opublikowano
41 minut temu, Bzduras napisał:

zachowują się jak Szopenhałery i nadczłowieki gejmingu, bo tylko oni się znają, a ci co głosowali na to drugie to bezgusty i janusze. 

O to, to to...

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Miałbym wywalić bc2 z mojego rankingu dla jakiejś innej strzelanki zabijanki bo w tej drugiej dali mi filmik na którym mi mówią czemu do kogoś strzelam i z automatu ta gra jest lepsza?? 500h granka, turnieje, mnóstwo poznanych nowych ludzi, granko do białego rana nie jest doświadczeniem które mogą wryć się w pamięć? Ja też jestem singlorzem, multi które mnie wkręciły mogę policzyć na palcach jednej ręki ale czasem takie fikoły uskuteczniacie że to szok. Fabuła to tylko jeden z elementów gry i to nawet nie jakiś istotny bo większość gier ma fabułe głupią jak but

Plus miliard. Na 3/4 gier porządny scenarzysta by się nie wysrał, a co dopiero nakręcił o nich film. :rotfl: Z top 10 najlepszych gier życia może jedną wyróżnia się fabularnie, reszta była po prostu wyjebistymi grami, gdzie fabuła stanowiła pretekst do wydarzeń.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Nie mejmuj mi tutaj, bo u4 > wszystkie poprzednie części. I tutaj akurat większość forumka się z tym zgadza.