Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, Grande Finale!

Finał! 110 użytkowników zagłosowało

1. 1. The Last of Us vs. Uncharted 2: Among Thieves

• The Last of Us
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No kurwa, co ja tutaj będę, skoro skład finału i jego wynik mówią wszystko. Według forumka siódma generacja konsol to totalna dominacja Naughty Dog, fama poszła w świat, jutro Twitter będzie na t

• WoW niesamowite. W finale gierka z 96 na meta, z mnóstwem nagród, bardzo dopracowana z mega przywiązaniem do detali, bez jebanych drzewek rozwoju, skilli. O ja ale beka, o ja, o ja. He he he.   

• Esencja grywalności i gra kompletna - przezajebisty singiel i mega grywalne multi, które nie było tylko chujowym dodatkiem, jak to często przy drugich częściach bywało (Bioshock, Dead Space). No fak

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Szybko odpadną niszowe gry i cult klasyki, w dodatku Sekiro multiplatforma to i większa baza głosujących, i bezpieczny głos.

Soulsy szybko odpadały, a myślisz że sekiro daleko zajdzie? Gdzie połowa tematu ledwo kończyła grę?

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Soulsy szybko odpadały, a myślisz że sekiro daleko zajdzie? Gdzie połowa tematu ledwo kończyła grę?

Myślę że zajdzie do półfinału, gdzie przegra z W3 lub innym molochem, powiedzmy. To jest półka wyżej niż Soulsy, gdzie było czuć zmęczenie materiału, lore na jedno kopyto itp.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak myślicie, będzie finał Uncharted 4 Vs Wiedźmin 3? :obama:

WoW ale by było, ale by było WoW. Samograj średniak vs ubiraczysko :obama: gracze! WoW

Opublikowano

Na bazowym PS4 framerate to jakieś pływające gówno i momentami kamera mocno utrudnia grę. W takiej gierce odpicowana strona techniczna to powinna być podstawa. Jakby Capcom zrobił coś takiego z  DMC to by zostali zmiażdżeni tymczasem fanatycy FS udają, że nie ma problemu i tak zawsze było w ich gierkach.

Opublikowano
2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Na bazowym PS4 framerate to jakieś pływające gówno i momentami kamera mocno utrudnia grę. W takiej gierce odpicowana strona techniczna to powinna być podstawa. Jakby Capcom zrobił coś takiego z  DMC to by zostali zmiażdżeni tymczasem fanatycy FS udają, że nie ma problemu i tak zawsze było w ich gierkach.

W BB jest tak samo albo gorzej, a przecież pewniak do topki. Sekiro wniósł unikatowy system walki, dynamikę do gry, nawet niezłą historię. Nie bez powodu dostał GOTY, szkoda że Acti nie zdecydowało się na DLC.

Opublikowano

Wy serio z BB i Sekiro? Gry świetne ale patrząc po ostatnich głosowaniach to widać co tu wygrywa xd BB może pomóc fakt że gra only na sonkę xd 

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Wy serio z BB i Sekiro? Gry świetne ale patrząc po ostatnich głosowaniach to widać co tu wygrywa xd BB może pomóc fakt że gra only na sonkę xd 

Chcesz powiedzieć że nie znamy się na grach wideo??

Opublikowano

wygra Wiedźmin 3, to pewne. Konkurentem w finale będzie albo Zelda BotW. albo BB, albo RDR 2.

Opublikowano

wygrana wiedźmina 3 jak na jakimś forum gryonline czy innego goticzka ://

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Chcesz powiedzieć że nie znamy się na grach wideo??

sporo tu Januszy co pewnie uważają że tlou2 i u4 to dobre gry bo graficzka więc nie zdziwi mnie że mogą wygrać z prawdziwymi diamentami dla graczy jak Sekiro bądź właśnie BB. 

Opublikowano

Na tym forum są dwa rodzaje userow. Ci co grają w gry i ci co się na nich znają. Zdecydowanie wolę być w tej pierwszej grupie, patrząc jak ciężko jest tym drugim :) 

Opublikowano

A Kmiot od 5 stron sie paluje czy gierki na switcha czy nie, czy od ktoregos roku czy nie, czy 3 sloty dla RE czy nie :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

sporo tu Januszy co pewnie uważają że tlou2 i u4 to dobre gry bo graficzka więc nie zdziwi mnie że mogą wygrać z prawdziwymi diamentami dla graczy jak Sekiro bądź właśnie BB. 

To janusze już nie są od Fify, Coda itp.? Teraz widzę, że jeszcze gierki tego jednego z najgorszych devów tam weszły:obama:

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

No, ale obie wymienione gry są dobre, a u4 nawet bdb. Nie ma co świrować parafiana.

Opublikowano

W tej pianie i podkręcaniu, to już takie rodzyny tu powstają że o ja cię panie Jeremiaszku. U4, TLoU 2 słabe gry xdxdx

Dobrze, że to chwilowo ostatnia generacja, bo aż strach pomyśleć jakie tezy by się rodziły w głowach znawców gejmingu, jakby jeszcze kilka generacji było przed nami :yao:

Opublikowano

No takie tam gierki. Fajnie da się spędzić przy nich czas ale my tutaj tworzymy poważny ranking najlepszych gier wideo a nie "top 10 gier filmów do obejrzenia z żoną pod kocykiem" :) 

Opublikowano

Żołądź generacji. 

No ale tworzenie tej nowej rzeczywistości i prawd dot. gierek to takie trochę putiny gejmingu.
TV czasami nie trzeba wyłączyć, aby grać w dobre gry? :dafuq:

Opublikowano

Przecież TLoU to tylko przy zgaszonym telewizorze.

Opublikowano

Dla pewności wyłączyłbym jeszcze konsole.  

:)

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

przy 2 to myślę najlepsza zabawa będzie właśnie przy wyłączonym tv i zajęciu się wtedy czymś innym :) 

Czasem tak robię i udaje że gram w tlou 2 które powstało bez drickmena