Skocz do zawartości

The Best of Małe Ekraniki, ćwierćfinały.

Która lepsza? 79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Patapon [PSP] vs. Syphon Filter: Dark Mirror [PSP]

• Patapon [PSP]
    • Syphon Filter: Dark Mirror [PSP]
  2. 2. Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP] vs. Wipeout Pure [PSP]

• Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP]
    • Wipeout Pure [PSP]
  3. 3. Daxter [PSP] vs. Silent Hill: Origins [PSP]

• Daxter [PSP]
    • Silent Hill: Origins [PSP]
  4. 4. God of War: Ghost of Sparta [PSP] vs. Metal Gear Solid: Peace Walker [PSP]

• God of War: Ghost of Sparta [PSP]
    • Metal Gear Solid: Peace Walker [PSP]

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Rudy szczur najpierw rozwalił personke a teraz sadzi się na silenta???  I wy tą samą dłonią którą głosujecie później dotykacie pada? MASAKRA

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 891
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tej drabinki można wyczytać niezłe historie, tragiczne i romantyczne. Wspaniały Crisis Core walczył dzielnie, zabijając najpierw 7-ą część legendy z automatów, niegrywalne samochodziki na psp,

• Mam wrażenie, że w tych tematach forumkowej bitwy gierek cały czas czytam te same teksty, tylko są one generowane przez jakiś algorytm, który po prostu podmieniają tytuły gier i niektóre słowa xd

• jakby switch sam startował to w finale i tak gra sony by wygrała

Opublikowano

15 minut temu, Pupcio napisał:

Rudy szczur najpierw rozwalił personke a teraz sadzi się na silenta???  I wy tą samą dłonią którą głosujecie później dotykacie pada? MASAKRA

Dobra taktyka ale ja ją już rozgryzłem. Jako fan Uncharted nawoływanie do głosowania na RDR co zwykle przynosi odwrotny skutek a potem przechylenie swoim zmienionym głosem szali na korzyść gierki, którą się potajemnie kibicuje.

Tak samo będzie z "rudym szczurem", ludzie zaczną głosować na przekór a potem żeby mieć absolutną pewność, że jednak przejdzie zmiana głosu last second.

image.jpeg.4a70331636d79cef8f4d6301f29d1300.jpeg

Opublikowano

Jak mozna nie głosować na peace walkera :[

Mgs to byl kandydat do mistrza a tu jakis kratos generyczny wygrywa 

Opublikowano

w koncu ludzie bez klapow nostalgii nie glosuja na tę smieciowa marke

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

Pupciu, a może tak zmiana głosu na ostatnią chwilę, co? :) 

Opublikowano

Niee powtarzany żart nie śmieszy + i tak przyjdzie mejm i to popsuje i już będą 2 głosy przewagi  :(

Opublikowano

ładna dominacja PSP,

ciekaw jestem czy to zasługa tego że konsola faktycznie była tak dobra, czy może wyniki te wynikają z tego że konsola była bardzo popularna w Polsce, a gry ze względu na łatwość spiracenia były łatwo dostępne

Opublikowano

Yup, przypomnę, że do czasu Switcha wielu polskich graczy ostatni kontakt z Nintendo miało na Pegasusie. Także takie wyniki konsoli PlayStation na forum nie robią na mnie wrażenia. Nawet w 1/8 finału było więcej gier (2) na PS Mortem niż DSa i 3DSa który dostali po grze. :rotfl:

Opublikowano

Mam wrażenie, że w tych tematach forumkowej bitwy gierek cały czas czytam te same teksty, tylko są one generowane przez jakiś algorytm, który po prostu podmieniają tytuły gier i niektóre słowa xd

Opublikowano

Zresztą piszecie jakby te gry (większość :) ) nie była godna tego etapu bo nie jest jakimś chińskim gównem bez grafiki z gameboya. Same dobre gry A że kieszonsolki nie są popularne szczególnie na forum. Antyzagrajmer.info to chyba oczywiste że zostanie psp na placu boju

Opublikowano

Giereczki cymesik, w sumie tylko w parze 1. zagłosowałem na coś, bo na coś trzeba.

Zawsze zastanawiam się tylko jakby wyglądały wyniki takich głosowań gdyby 85% elektoratu nie stanowili gracze multiplatformowi z PS3, PS4 i PS5 pod telewizorem. :) 

Opublikowano

Przecież PSP ma w kurwę dobrą bibliotekę gier, lepszą niż switch ma do dzisiaj. No, ale tak, zasługa marki tak samo jak na Vicie, a nie czekaj, jednak nie, tam był kozacki sprzęt, ale nie było najważniejszego, czyli odpowiednio długiego wsparcia kozackimi, dużymi grami.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

No to co tutaj dla nas marudzisz?

Opublikowano

Dla mnie PSP to był głównie emulator PSX. Doceniam wkład tej kieszonsolki i masę kozackich gierek (bijatyki jak Tekken 5DR, Bleach, Fate) ale byłem jednak wtedy bardziej oczarowany DSem.

Opublikowano

Wszystko kwestia gustu. Dla mnie PSP to świetna platforma i do dziś zaopatruję się jeszcze w gry na tę konsolkę. Fakt, że kupiłem ją przed NDSem wynika głównie z faktu, że choć NDS miał dobre gry, to nie jestem fanem "gimmicków" w postaci dotykowego ekranu - szczególnie, gdy jego wykorzystanie było na siłę wymuszane, także tam, gdzie w zupełności można by było użyć zwykłych przycisków. Wolałem sobie spokojnie i wygodnie pograć w łóżku, bez wyginania nadgarstka, ani dmuchania plucia do mikrofonu...

PSP to takie Playstation 1,5 i sama konsolka zastąpiła mi w pewnym sensie szaroburą 7 generację PS3. Gier było dużo, były one niezłe, w tym także trochę portów klasyków i oryginalnych pomysłów, sequeli, spinoffów itp. No i ogólnie dużo exclusive'ów. Wielu z nich do dziś nie uświadczyliśmy na dużych platformach poza emulacją. Do tego emulacja PSX, PS Minis (czy jak to się zwało), wygony UI, fajny design i ergonomia.

Każdy lubi co innego, ale akurat osobiście PSP uwielbiam, nawet jeśli sprzęt sam w sobie technicznie jakiś wybitny nie jest, a nośnik UMD to taki trochę niesmaczny żart. CFW, UMD Dumper i tylko granie z Memory Sticka.

Ale i tak jestem zły za te głosy na GoW zamiast PW...

Opublikowano

Nie tęsknie za tymi dźwiękami z czytnika xD ale lubiłem zbierać pudełka z psp, w ogóle te gry na przenośniaki się tak jakoś fajniej zbiera przez ten inny format pudełek

Opublikowano

I cyk rudy szczur gra dalej :cool:  teraz tylko wysadzi łysego i finał. Jednak na forum jest trochę ludzi z dobrym gierkowym gustem 

Opublikowano
12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

PSP? Najlepszy przenośniak w historii, wiadomka.

A to jednak nie VITA?

Opublikowano
20 minut temu, izon napisał:

A to jednak nie VITA?

Nigdy tak nie twierdziłem. Chyba, że pod względem HW. Jednak jeśli chodzi o bibliotekę, wrażenie jakie sprzęt robił na premierę (i w sumie 3004 robi nawet dzisiaj) i w s p o m n i e n i a to zdecydowanie PSP jest moim no. 1. Z zastrzeżeniem, że miałem każdy handheld Nintendo od GBC.