Skocz do zawartości

The Best of Małe Ekraniki, ćwierćfinały.

Która lepsza? 79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Patapon [PSP] vs. Syphon Filter: Dark Mirror [PSP]

• Patapon [PSP]
    • Syphon Filter: Dark Mirror [PSP]
  2. 2. Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP] vs. Wipeout Pure [PSP]

• Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP]
    • Wipeout Pure [PSP]
  3. 3. Daxter [PSP] vs. Silent Hill: Origins [PSP]

• Daxter [PSP]
    • Silent Hill: Origins [PSP]
  4. 4. God of War: Ghost of Sparta [PSP] vs. Metal Gear Solid: Peace Walker [PSP]

• God of War: Ghost of Sparta [PSP]
    • Metal Gear Solid: Peace Walker [PSP]

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Po raz pierwszy się zdarzyło tak, że w rundzie odpadły tylko gry z PSP. A ponoć taka fajna konsola, hehe.

• Patapony łatwiutko, oj łatwiutko naszpikowały dzidami Syphona. Czy to one są tak MOCNE, czy Logan tak słaby, to się okaże dopiero z czasem.
  • Vice City to jedyne GTA, które szanuję, więc zwycięstwo Vice City Stories nad Wipeoutem jest jakieś łatwiejsze do przetrawienia. A było druzgocące.
  • Daxter wygrywa z Silent Hillem. Kurtyna.
  • i chyba najmocniejsza para rundy: Kratos vs. Snake. Mięśnie i brutalna siła triumfuje nad szpiegowską inwigilacją i dźwigniami zakładanymi na szyję.
  • Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 892
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z tej drabinki można wyczytać niezłe historie, tragiczne i romantyczne. Wspaniały Crisis Core walczył dzielnie, zabijając najpierw 7-ą część legendy z automatów, niegrywalne samochodziki na psp,

• Mam wrażenie, że w tych tematach forumkowej bitwy gierek cały czas czytam te same teksty, tylko są one generowane przez jakiś algorytm, który po prostu podmieniają tytuły gier i niektóre słowa xd

• jakby switch sam startował to w finale i tak gra sony by wygrała

Opublikowano

Patapony vs Daxter w finale? Byłoby spoko. Ale pewnie się skończy GTA vs GoW.

Opublikowano

O co kaman z daxterem? Faktycznie taka dobra czy jakis troling w slusznej sprawie?

Opublikowano

Grałem 2 lata temu - słaba gra od słabego developera. Ale w 2005 roku pewnie dawała radę mocno.

Opublikowano
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nigdy tak nie twierdziłem. Chyba, że pod względem HW. Jednak jeśli chodzi o bibliotekę, wrażenie jakie sprzęt robił na premierę (i w sumie 3004 robi nawet dzisiaj) i w s p o m n i e n i a to zdecydowanie PSP jest moim no. 1. Z zastrzeżeniem, że miałem każdy handheld Nintendo od GBC.

Spoko, pytam bo miałem kiedyś przez chwilę Vitę (świetny sprzęt) i chciałbym znowu zaopatrzyć się w jakiegoś handhelda od Sony. Rozumiem, ze Vita odtworzy całą bibliotekę z PSP?

Opublikowano
30 minut temu, izon napisał:

Spoko, pytam bo miałem kiedyś przez chwilę Vitę (świetny sprzęt) i chciałbym znowu zaopatrzyć się w jakiegoś handhelda od Sony. Rozumiem, ze Vita odtworzy całą bibliotekę z PSP?

Całą, oczywiście tylko po przeróbce. ;) 

Opublikowano

No niestety nie wszystko jest w sklepiku  :(