Il Brutto 1 628 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 no hejka, co sie z toba dzieje? skad to zwatpienie? 2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 godziny temu, number_nine napisał: Ciężko nie cisnąć beki z Blizzarda, jak po tylu latach wtop i obiecanek poprawy wypuszczają tytuł, którego założeniem jest wyciąganie hajsu od graczy komórkowych XD zamiast skupić się na pełnoprawnym sequelu bez mikropłatności i innego bullshitu. Była szansa na poprawę wizerunku, ale po co, jak lepiej golić frajerów i casuali. A wszystkie gadki o słuchaniu fanów serii i całego community to już zwykły marketingowy bełkot. Niestety moje nadzieje względem D4 są coraz mniejsze patrząc co ta firma robi. Ale w sumie czemu mają tak nie robić, jak nawet "prawdziwi gracze" nie widzą problemu w mikrotransakcjach bo przeciez można popykać za darmo na sraczu Wiem, że zaraz przyleci zastęp typów zarzucających bol dupy prywaciarzowi, bo chciałby zarabiac na wszystkim, a na tym nie zarobi, ale wygląda na to, że cała branża do tego zmierza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Zrobili zajebistą grę na telefon na którą do PvE nie trzeba wydać ani grosza żeby się dobrze bawić. Z resztą ta gra jest na zlecenie Blizzarda a stworzyło ją NetEase. 2 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 No tak, ale zobacz na rockstar. Policzyli sobie, że lepiej doić dzieciaków na gta online niż wydawać gry. Na 6ke bedziemy czekać ponad 10 lat, do tego dochodzą niepokojące plotki, że bedzie always online, drugie second life, etc. O to chodzi @number_nine Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: No tak, ale zobacz na rockstar. Policzyli sobie, że lepiej doić dzieciaków na gta online niż wydawać gry. Na 6ke bedziemy czekać ponad 10 lat, do tego dochodzą niepokojące plotki, że bedzie always online, drugie second life, etc. O to chodzi @number_nine Dokładnie. W większości przypadków opcjonalne mikropłatności nie stanowią aż takiego problemu. Problemem jest to, że coraz częściej gry projektowane są z myślą o zaimplementowaniu tych mikropłatności i to w taki sposób, żeby sprytnie wykorzystać ludzką słabość do "chęci posiadania". Jak widzę ile zarabiają mobilne wersje call of duty, pugb czy jak to sie zwie i wiele innych, to i tak szanuje studia deweloperskie za tworzenie ambitnych gier, które na tle tych popierdółek zarabiają grosze. I zastanawiam się gdzie jest granica, kiedy takie studia stwierdzą, że pierdzielą to i też będą robić więcej mobilnych gier na licencjach albo pójdą w stronę live service. Btw, ciekawy film podrzucił mi yt akurat jak to pisałem. Nie wiem ilu ludzi da się skusić na te "bonusy", ale jak każdemu w endgame będzie dropić same śmieci, to pewnie zbyt wielu. Edytowane 8 czerwca 2022 przez number_nine Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 czerwca 2022 Autor Opublikowano 8 czerwca 2022 3 godziny temu, Il Brutto napisał: no hejka, co sie z toba dzieje? skad to zwatpienie? Spodziewalem sie odwrotnej sredniej. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Wspaniała gra na zabijanie czasu w pracy Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Ale o co ten ból dupy, grę da się przejść bez wydawania ani złotówki xD można przy tym czerpać z niej solidną frajdę. Do legendarnego komórkowego dungeon keepera jej baaaardzo daleko. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 9 godzin temu, Bielik napisał: grę da się przejść Który paragon wariacie? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Ogólnie to ludzie zapomnieli jak się farmiło w D2 i w D3, a też tam rzadko leciały legendarki. O ile w D3 szło szybko uzbierać jak się miało wysokie paragony to luz, to o ile w D2 farmiło się dłużej. W sumie wyjebane w ten p2w, bo największa drama to jest o emblematy do szczelin, które umożliwiają szybkie zdobycie legendarek, a tak to w chuju ten cały hejt mam, bo nigdy sobie tego nie wyobrażałem, że pogram kiedykolwiek w Diablo na fonie, robiąc szczeliny. Jedynie na co kasę wydałem, to na battle pass za 3 dychy i elo. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 czerwca 2022 Autor Opublikowano 11 czerwca 2022 Codziennie mi dropią jakies legendarne a od wbicia 60lvl nie gram duzo. Jest szansa na legendarne przedmioty ze sklepu, kupuje tam codziennie za złoto sprzet. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Dlatego mówię, że gracze to głąby z tym review bombing. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Ja tam odpalam sobie wieczorem w łóżeczku, program 10-15 minut i tyle. Mi wystarcza, nie oczekuje tutaj gry 10/10 a takie pykanie w przerwie między forumkiem np. I tak sie przemogłem bo mobilnie gram tylko w gierki 2D, ale dobrze ze tu nie ma sterowania kamerą:) Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Dla mnie gierka sztos kupiłem battle pasa za 24 zł i to tyle gra się super Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 (edytowane) izi top 2 best plajer EU a wy jak tam dalej ubijacie lisy w startowej wiosce? Edytowane 24 sierpnia 2022 przez GearsUp 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Czytalem artykul, ze w endgame jest paywall nie do przejscia. Znaczy sie nie mam z tym problemu (w sensie rozumiem, ze na czyms trzeba zarabiac), a nawet sie ciesze ze jest f2p, bo juz mnie znudzila xd Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Paywall tylko w endgamowym pvp. PvE można klepać bez końca Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 No wlasnie czytalem, ze podobno w obydwu przypadkach paywall - aczkolwiek sam nie zweryfikowalem. Tak czy siak, nie odczuwam przyjemnosci grajac w gre akcji i nie czujac fizycznych guzikow pod palcami, ale obiektywnie trzeba powiedziec, ze jak na gre na komorki to naprawde sie postarali. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Znaczy trzeba płacić jak się walczy o rankingi itp. topowi gracze nr 1 wypowiadali się że już zaczynają ich doganiać ci co płacą i to jest nieuniknione. Bez płacenia nawet jest zablokowany progres po kilku godzinach w endgamie jak nie płacimy niby żeby nie botować. Dokładniej jest to wyjaśnione jednym z nowych filmików od rhykera Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 No jest ten typek z pierwszego miejsca wbite legendary gemy do 10 poziomu dlatego jescze większą satysfakcję mam jak coś wychodzi bez inwestowania floty 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 @Dave Czezkya ten twój uchwyt 8bit na pady (w tym przypadku to chodzi mi o pada xone), co masz na sklepie, to jakiś dobry, porządny jest? Myślę, czy nie zamówić, a wiem, że te 8bity to dobra firma, ale opinie o tym uchwycie to jak na lekarstwo. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Duzo się tego sprzedaje, jest na licencji i ma 2 punkty artykulacji. Plusik za to, że masz dwa wymienne ramiona - jedno do one, drugie do series. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Opublikowano 13 czerwca 2022 Ja przeszedlem story, wbilem 60lvl, teraz sobie klikam casualowo. jeden ziomek cisnie ostro, czasem sie zgadujemy na coopa. Do premiery diablo 4 moze byc. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 25 minut temu, Dave Czezky napisał: Duzo się tego sprzedaje, jest na licencji i ma 2 punkty artykulacji. Plusik za to, że masz dwa wymienne ramiona - jedno do one, drugie do series. Ok, to niedługo, na dniach zamówię, skoro takie dobre to jest. Czasami granie na dotyku męczy, a sporo gram, paragony samo się nie nabiją. Cytuj
tjery 1 269 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Miał ktoś może na tel komunikat w lewym dolnym rogu napraw klienta? Pojawią mi się to i nic nie mogę zrobić, nic wybrać. Wie ktoś może jak tego klienta naprawić? Pamiętam że w głównym menu była taka opcja, ale nie mogę się nawet dostać do głównego menu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi