Soul 1 321 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Godzinę temu, Dave Czezky napisał: ja pierdole, poczekam, az ostateczne konto wrzucisz. To już jest ostateczne. 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 Dzwie godziny prawie gralem, ale trzeba sie na trening zbierac. Gra lepsza niz sie spodziewalem,tylko bateria leci jak pojebana, wszystko przestawiłem na low. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 (edytowane) No nie wiem, pogralem z godzine i wszystko w takiej cukierkowej otoczce, zero skilla, zero rozwoju postaci, zero gameplayu praktycznie idziesz do przodu i naciskasz atak. Jeszcze co chwila cos sciaga jakis content, dosyc wolno. Edytowane 1 czerwca 2022 przez Il Brutto Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 (edytowane) Eh myslałem, że na moim Poco F1 będzie śmigać w 60fps w wysokich detalach a tu w 30 fps ledwo ciągnie i gra wygląda jak gówno, chyba czas na zmianę telefonu Edytowane 1 czerwca 2022 przez Rotevil Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 13 minut temu, Il Brutto napisał: praktycznie idziesz do przodu i naciskasz atak czyli jak każde diablo 3 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 Trzeba dojść do endgame, story na normalu zawsze banał. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 49 minut temu, 20inchDT napisał: czyli jak każde diablo No nie D1-2 trzeba było jeszcze pić potiony no i jednak normal tam nie był aż takim samograjem jak od czasu trójki ale nikt się chyba nie spodziewał, że będzie inaczej w grze na komórkę. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Na moim S20 FE elegancko działa gierka. No nie powiem, wciąga te granie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 7 godzin temu, Shen napisał: Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan. sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl/diablo-immortal/com.blizzard.diablo.immortal Ściągnąłem z tego adresu na kompa. Jak to teraz przenieść na mojego fona i odpalić? Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Ja gram na tablecie Nokia T20, bo telefon nie spełnia wymagań. W sumie fajnie się gra. Oczywiście to nie Diablo 2 w którym się dość często padało. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 (edytowane) Xiaomi Redmi Note 8Pro na średnich śmiga aż miło. Jak na mobilniaka to gra w pytę i naprawdę gra się świetnie. Jestem zaskoczony że na telefon mozna zrobic grę tak dobrze. Nie wiem ale może to moje boomerstwo wychodzi bo granie na telefonie to dla mnie kiedyś była dewiacja. Młodzi teraz dorastają ze smartfonami i juz w kołysce dostają telefon do grania żeby zamknęli mordę. Ja się nie mogłem przemóc ale Diabełek na kiblu okazał się nad wyraz dobry. Diabolo będzie pykane poza domem w pracy. Jutro się sprawdzi prawilnie na PC już w ustawieniach na maxa i na dużym ekranie. I cholernie podoba mi sie idea że po sesyjce w domu na PC, tą sama postacią będę grał w robocie na nocce ze znajomymi online. Edytowane 1 czerwca 2022 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Dobiłem do 30 poziomu. Na dziś koniec. Jutro na spokojnie obada się wersję pecetową. Jak na razie wrażenia pozytywne. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 Na ten moment gra super. Szczeliny im wyzej tym trudniej, ludzi do party wynajduje bardzo szybko. 31lvl wbity, na dzis chyba dosyć. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Sciagnalem, pogralem 10 minut nekro i musze powiedziec, ze fajne, ale mi starczy. Czekam na normalną, numerowaną czesc, bo te battlepassy dla jednej (!) postaci są mocno zniechecajace. Nie-boomerzy wychowani na smartfonach beda pewnie wniebowzieci. Czuc jakość. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 2 godziny temu, Czezare napisał: Ściągnąłem z tego adresu na kompa. Jak to teraz przenieść na mojego fona i odpalić? Wrzucasz do jakiegos folderu na androidzie, potem z poziomu telefonu szukasz apki i instalujesz. 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 7 minut temu, Shen napisał: Wrzucasz do jakiegos folderu na androidzie, potem z poziomu telefonu szukasz apki i instalujesz. Czyli rozumiem, że jest to obojętne, gdzie to wrzucę? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 Tak, przynajmniej tak było jak ostatni raz to robiłem 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 13 minut temu, Shen napisał: Tak, przynajmniej tak było jak ostatni raz to robiłem No niestety nie działa. Ściągnąłem do folderu Download, ale nie daje się tego odpalić z poziomu telefonu 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 (edytowane) 5 minut temu, Czezare napisał: No niestety nie działa. Ściągnąłem do folderu Download, ale nie daje się tego odpalić z poziomu telefonu W opcjach telefonu musisz pozwolić na instalacje plików APK z poza sklepu Google Play. Czasami telefony nie mogą instalowac z innych źródeł jak sie tego nie przełączy. Takie zabezpieczenie niby Edytowane 1 czerwca 2022 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Figus#21414 jak coś, pograłem trochę na fonie ale ściągam tez wersję PC Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 9 minut temu, GwynBleidd_79 napisał: W opcjach telefonu musisz pozwolić na instalacje plików APK z poza sklepu Google Play. Czasami telefony nie mogą instalowac z innych źródeł jak sie tego nie przełączy. Takie zabezpieczenie niby OMG, a gdzie dokładnie znaleźć w opcjach fona? Szukam od pół godziny i nie mogę znaleźć Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Jak na mobilne dla mnie sztos giera jeszcze ten hub ala mmo, już widzę jaki będzie zarys 4ki szykuje się sztos Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 1 godzinę temu, Czezare napisał: OMG, a gdzie dokładnie znaleźć w opcjach fona? Szukam od pół godziny i nie mogę znaleźć Szukaj w opcjach "Instalowanie nieznanych aplikacji" Wpisz to w wyszukiwarce opcji. Powinno znaleźć Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 2 czerwca 2022 Autor Opublikowano 2 czerwca 2022 Pierwsze złoto poleciało i to ze zwykłego moba podczas pobocznego questa Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Ciekawe kiedy to na konsole puszczą, skoro na PC dali. Fajnie się w to gra, akurat Blizzowi udała się gierka na fony, pomimo ostatnich afer w firmie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi