ASX 14 645 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 dzisiaj wychodzi Rogue Legacy 2, gra co prawda była od jakiegoś czasu dostępna ale 28 kwietnia tytuł wychodzi z early access cena: 59,99 zł platformy: Xbox i PC samej gry myślę, że nie trzeba nikomu przeszkadzać, świetny, bardzo grywalny i zabawny, z unikalnym twistem jakim są przeróżne wady wrodzone jakimi dysponują nasi potomkowie Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Dobre oceny, kiedys sie zagra Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja (edytowane) Przeszedłem jakiś czas temu. Bardzo dobry rogal. Generalnie to można temat przenieść do działu multi. @Figuś Dodam, że gra otrzyma wydanie fizyczne. Edytowane 15 maja przez Sylvan Wielki Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Ogólnie za rogalami nie przepadam, ale ten tytuł (podobnie jak jedynka) był bardzo miły - kupiłem jakoś na premierę i absolutnie nie żałuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi