ASX 14 596 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 no cóż, w takim razie trochę to smutne, bo nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 wystarczy żeby dodali boty (hehe) jak ktoś chce pograć single no ale studia MS maja ręce pełne roboty i pewnie nie ma komu tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Dobra panowie, mea culpa. Tak- chodziło mi o SINGLOWĄ grę piracką. Wiem, że jest Sea of Thieves ale to multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 dodanie botów (hehe) byłoby zaprzeczeniem tego co jest wyjątkowe w tej grze i sprawiłby że stałaby się dużo gorsza. Cała gra opiera się społecznych interakcjach, w nawigowaniu statkiem, sterowaniu, ustawianiu żagli, czy walce, wszystkie te elementy zostały zaprojektowane jako kooperacyjne mechaniki wymagające współpracy ludzi jak na prawdziwym statku. Tego nie da się przenieść na komputerowych towarzyszy. To nie jest Black Flag czy Skull & Bones gdzie na ekranie wyświetlają ci się znaczniki gdzie płynąć, w SoT druga osoba musi fizycznie zejść pod pokład, odnaleźć się na mapie i podać na kompasie kierunek drugiej osobie która steruje statkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Też myślę, że żeby SoT dawało fun dla pojedynczego gracza to Rare musiałoby bardzo, ale to bardzo mocno je przeprojektować i dodanie botów nie załatwiłoby sprawy. Gra była od początku pomyślana do ciorania w kilka osób, które mogą wchodzić ze sobą w interakcję jak ludzie, a nie na zasadzie dymków z gestami czy innymi takimi zagrywkami. To jest gra stricte do grania w grupie, najlepiej znajomych, tak była pomyślana i tak działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Dobra panowie, mea culpa. Tak- chodziło mi o SINGLOWĄ grę piracką. Wiem, że jest Sea of Thieves ale to multi. Ten Skull to w obecnym stanie też gra tylko multi. Rozkopali ten projekt, miało być inaczej i zmieniali co chwila koncepcje niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 to że Skull & Bones będzie grą multi to akurat chyba najmniejszy jej problem. Bo cały pomysł na tę grę wygląda słabo, nieciekawie i prezentuje się znacznie biedniej nie tylko od SoT, ale nawet od starszego Black Flaga. Co jest pewnym wyczynem, bo wydawało się gra powstająca od tylu lat na fundamencie Black Flaga nie może być od niego uboższa, ale Ubisoftowi jakoś się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Niezły ruch generujecie jak na temat o takim gniocie. Edytowane 5 sierpnia 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 SoTDF wjechał to się nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Myślę, że ruch wynika z tego, że ludzie na prawdę chcieliby dobra singlowa grę o piratach, a ja już pamiętam, że po zapowiedzi tej gry i info, że to multi to raczej opinie były średnie. Jednak każdy oczekiwał takiego duchowego następcę AC4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Ja bym się nie obraził na grę z budżetem AAA, gdzie mógłbym kupić sobie np ładunek tkanin na jednej wyspie i sprzedał z zyskiem na drugiej, robiąc po drodze jakiś wątek fabularny związany z odbiciem fortu z rąk Hiszpanów czy zabawę właśnie w piratów i opchnięcie towaru na czarnym rynku. Ciekawe jakby Rockstar zabrał się za coś takiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 No niestety takie gry albo stare albo strategiczne/ekonomiczne. Patrząc na RDR to pewnie byłby sztos, ale lepiej robić GTA online niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 <Milowy skrót myślowy> Najlepiej jeśli ubi przebranżowi się na firmę tworząca filmy pod target tęczy LPG,albo jakieś LPG gunwa na mobilki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Ja bym się nie obraził na grę z budżetem AAA, gdzie mógłbym kupić sobie np ładunek tkanin na jednej wyspie i sprzedał z zyskiem na drugiej, robiąc po drodze jakiś wątek fabularny związany z odbiciem fortu z rąk Hiszpanów czy zabawę właśnie w piratów i opchnięcie towaru na czarnym rynku. Ciekawe jakby Rockstar zabrał się za coś takiego. Też kiedyś mi się coś takiego od R* marzyło, ale taka gra już dawno powstała i zrobił ją UBIsoft, a nazywa się Assassin's Creed IV Black Flag Pamiętam, że te moje fantazje o pirackiej grze od Rockstar były świeżutko po tym, jak Disney ubił fajnie zapowiadającą się Armadę: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Problem Asasynów jest taki, że mają wywalone jajca w immersję przez ten osrany Animus (no i miliard znaczników na hudzie jak to Ubi) i generalnie czwórka ma chyba jeden z gorszych początków w serii. Jakieś misje, gdzie musimy kogoś śledzić czyli najokropniejszy typ zadań. O Rockstar pisze nie bez powodu, dwójka RDR poniekąd trochę zahaczała o te klimaty w jednym momencie fabuły. Byłbym ciekaw jak oni by to zrobili. Taki mocny, brudny klimat jak z serialu Black Sails Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 7 godzin temu, Wredny napisał: Pamiętam, że te moje fantazje o pirackiej grze od Rockstar były świeżutko po tym, jak Disney ubił fajnie zapowiadającą się Armadę: szczerze? nie dziwie się że to ubili. Beznadziejnie to wyglądało Co do nowej gry o piratach, to zgadzam się z wami tylko Rockstar, ewentualnie jakieś studio Sony. Pamiętam że Sucker Punch eksplorowało temat gry o piratach, zanim zdecydowali się na feudalną Japonie i Ghost of Tsushima Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 W dniu 6.08.2022 o 01:32, Dr.Czekolada napisał: O Rockstar pisze nie bez powodu, dwójka RDR poniekąd trochę zahaczała o te klimaty w jednym momencie fabuły. Byłbym ciekaw jak oni by to zrobili. Taki mocny, brudny klimat jak z serialu Black Sails No jak wjechałem Marstonem do Thieves Landing to od razu zamarzyła mi się taka Tortuga na poważnie właśnie od Rockstar - doskonale Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 września 2022 Obawiam się kolejnej wydmuszki. Obym się mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 września 2022 Gra zostanie wydana w nowym standardzie cenowym ubi czyli prawie trzy i pół bomby za to gówno sobie będą liczyć. Powodzenia, na wiosnę sprawdzę to jak będzie free to play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 warto nadmienić że gra została opóźniona dzień przed tym, kiedy media miały opublikować swoje wrażenia z gry. Dosyć to wymowne Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 No własnie czytam maila od PlayStation którego dostałem wczoraj, że gra wychodzi 8 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Idealny moment aby to coś po prostu skasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Nie mogą, bo wzięli rządowe hajsy i choćby mieli się zesrać to muszą to wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi