Skocz do zawartości

The Best of Małe Ekraniki, półfinały.

Która lepsza? 65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Patapon [PSP] vs. Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP]

• Patapon [PSP]
    • Grand Theft Auto: Vice City Stories [PSP]
  2. 2. Daxter [PSP] vs. God of War: Ghost of Sparta [PSP]

• Daxter [PSP]
    • God of War: Ghost of Sparta [PSP]

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 06.05.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

POTĘŻNE STARCIA przed nami. Wielkie tytuły i marki, kontra małe popierdółki i gry-trolle. Kto będzie lepszy?

Skrócona drabinka:hh6r.thumb.jpg.ce64a23deb63e0329d977e93defe842c.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• startowało 128 gier. Lista powstawała według dość chaotycznego klucza, więc jest dość "specyficzna". Ale zawiera w sobie gry ważne dla wielu użytkowników forum, choć obiektywnie nie są one uznawane za najlepsze tytuły. Są na niej również gry uznawane ogólnie za gry "z dużych konsol", ale są tam z dobrych powodów i będę tego bronił.
  • domyślnie funkcjonował limit dwóch gier na cykl, ale zrobiliśmy parę wyjątków i jeśli obie gry były bliźniaczo podobne gameplayowo, to dopuszczaliśmy tylko jedną. Nie wyszło to do końca konsekwentnie, ale w jakimś sensie rozsądnie.
  • głosowanie w tej rundzie potrwa standardowo do piątku (06.5.2022) do godziny 23:59.
  • w przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów oraz Adminów. Wygra gra, która zbierze więcej tych szanowanych użytkowników po swojej stronie.
  • jeśli również w tym aspekcie będzie remis, to organizuję Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin (i zazwyczaj kończącą się w sobotnie południe). Osobny temat i ankieta w dziale.
  • drabinka wygenerowana zostało losowo.
  • był czas i pora na podawanie kandydatur oraz decyzje co do wyglądu listy, więc ewentualne pretensje teraz będą ignorowane.

Gameplaye do Złotej Czwórki:

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 317
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No dla mnie patapony i loco roco to najlepsze gierki z psp i przykładowe gry na handhelda. Gta i gow też super i robiły wrażenie ale to jednak po prostu uproszczone wersje dużych odpowiedników więc me

• To forsowanie GTA na zasadzie "o znam marke to zaglosuje" pokazuje tylko jak waskie horyzonty gierkowe prezentuja uzytkownic tego forum.

• Co miałby robić jakiś pyerdolony daxter w finale najlepszych gier na kieszonsolki?? 

Opublikowano

Kolejny nudny finał się szykuje. Który to już raz społeczność forum psxextreme.info zawodzi jako gracze??

Opublikowano

znowu narzekasz na szanowne grono graczy? a na kolejnej stronie bedzie narzekanie na narzekajacych :pechowiec:

Opublikowano

Bo narzekam jak coś nie jest po mojej myśli a jak wszystko się zgadzam to narzekam na narzekających, proste. :nosacz3:

Opublikowano

GTA na PSP robiło wrażenie na premierę, teraz już jest mało grywalne. W zeszłym roku dałem szanse Vice City Stories i szybko porzuciłem. Nudne misje i słabe sterowanie ze względu na ograniczenia sprzętu. Za to taki Patapon to gra nieśmiertelna.

Opublikowano

No dla mnie patapony i loco roco to najlepsze gierki z psp i przykładowe gry na handhelda. Gta i gow też super i robiły wrażenie ale to jednak po prostu uproszczone wersje dużych odpowiedników więc meh

Opublikowano

w tej grze wciska sie tylko facebuttony? Bo doszedłem do pon pon pata pon i mi sie znudziło

a moze to bylo pata pata pata pon

Opublikowano

Jeszcze buduje się super armie i emocjonuje poteżną historią, no ale w głównej mierze w grze RYTMICZNEJ trzeba wciskać guziki do rytmu :shieeet:

Opublikowano

To forsowanie GTA na zasadzie "o znam marke to zaglosuje" pokazuje tylko jak waskie horyzonty gierkowe prezentuja uzytkownic tego forum.

Opublikowano

Przecież to jest standardowa zagrywka, zawsze głosuje się na to co się zna.

Szansa, że jakieś perły z DSa dostaną się do wyższych rozgrywek jest praktycznie minimalna - zawsze wygrywać będą te najpowszechniejsze i najbardziej znane tytuły.

Opublikowano

@Paolo de Vesir a Ty przypadkiem nie głosowałeś na SH: Origins zamiast na perełkę z DSa Phoenix Wright która przegrała jednym głosem? :frog:

A tak na serio to słabe gry zostały, żadna oprócz Pataponów nie kojarzy mi się typowo z handheldami i to pierwsze głosowanie gdzie większość gier to tylko słabsze odsłony znanych serii.

Opublikowano

No tutaj nie mogę wiele zrobić kolego @łom - jestem fanem serii, Origins wchłonąłem bez zająknięcia i uważam go wciąż za zachodniego Silenta któremu najbliżej do trylogii. :lapka:

a wszystkim rozczarowanym wynikami głosowania - teraz wiecie już co czuję gdy odpają legendarne gry i ukryte perełki na rzecz GTA albo innego Uncharted

Naprawdę nie chodzi o CW, to palący w sercu ból który odczuwam będąc świadomym jak wiele wspaniałego ma do zaoferowania nasze ukochane medium. :frog:

Opublikowano

Ale czemu miałbym głosować na jakąś chińszczyznę która może i jest wyborna ale w nią nie grałem, nie mam z nią żadnych wspomnień ani nic? 

Opublikowano

Ja parę głosów tak oddałem. Jeśli mam do wyboru grę której nie ograłem ale która wygląda ciekawie, a tytuł który ukończyłem i wiem że to nic specjalnego i max 7+/10 to ten pierwszy dostanie głos. Przykładowo: It Takes Two vs. Mafia III, ITT na pewno kiedyś ogram, drugi ukończyłem i ten pierwszy dostał głos bo Mafia III dla mnie to max 6+/10.

Opublikowano

Finał Daxter / patapon na pewno byłby ciekawszy od pozostałych kandydatów :reggie:

Opublikowano

Co miałby robić jakiś pyerdolony daxter w finale najlepszych gier na kieszonsolki?? 

Opublikowano
  • Autor

787380823_masamalutki.jpg.accbc657e7d0cc549b2fc75a954e4b2a.jpg

Ajajaj, było w sumie blisko z tymi Pataponami, a tak to w sumie czeka nas finał pocieszenia dla serii gier, które przegrały w dużych konsolach.