Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jem dwa dziennie, w skali miesiaca spora oszczednosc

• Polecam żywiec białe pszeniczne 0%   napój bogów na lato, w Lidlu 3,19zl za 500ml, dodatkowo tylko 20kcal na 100ml

• Od jutra serek wiejski z Piątnicy po 1,89 przy zakupie dwóch  w lidlu 

Opublikowano

To ile teraz kosztuje serek wiejski, że to taki big deal? Jak jeszcze kupowałem to kosztował ok. 2 , teraz nawet nie wiem, ile nabiał kosztuje.

Opublikowano
  • Autor

No masz tam cene na zdjeciu, 2,27zl. Skyry tez podrozaly mocno.

Opublikowano

A to nie zauważyłem. 70 groszy rabatu na serek to chyba taka sobie promocja, a tam cena na czerwono i nowy temat na forum :reggie:

Opublikowano
  • Autor

Jem dwa dziennie, w skali miesiaca spora oszczednosc :reggie:

Opublikowano
52 minuty temu, krupek napisał:

A to nie zauważyłem. 70 groszy rabatu na serek to chyba taka sobie promocja, a tam cena na czerwono i nowy temat na forum :reggie:

25% znizki wiec calkiem ok promocja.

Opublikowano
  • Autor

Od jutra fajna cena na pomidory i szparagi w biedrze

Screenshot_20220511-183859_Pepper.thumb.jpg.dcf355f2ad7b4860661ffc53d3213bd3.jpgScreenshot_20220511-183839_Pepper.jpg.8556b8c7a6f32644c571abed6f3f5032.jpg

Opublikowano
W dniu 9.05.2022 o 20:38, Shen napisał:

Skyry tez podrozaly mocno.

w Aldi ostatnio brałem te pitne z Piątnicy po 2,99, jest promka w tym tygodniu. 

Opublikowano

U mnie dopiero aldi sie buduje :( Ja kupuje z biedry ich skyry do picia i wychodzą chyba 2,30 za 250ml, ewentualnie wersja samo białko w czarnej butelce 230ml za tyle samo chyba.

Opublikowano

@Shen narzekałeś na cenę coli w statusach. 

Nie macie jakieś biedronkowej alternatywy? U nas w TescoUK jest no name za ułamek ceny - 17p. Woda kosztuje kilka razy więcej. Co prawda ścierwo i nikt normalny nie powinien tego pić, ale jednak jest. 

IMG-20220509-220258.jpg 

Spoiler

Smakuje nawet spoko. :yano:

Opublikowano
  • Autor

lubie te z polo marketu, kosztowała 1,99zł za 2l, teraz chyba prawie 5zł :reggie: przestałem juz patrzec na ceny napojow bo sie tylko wkurwiam a jestem uzalezniony i tak

Opublikowano

Polecam żywiec białe pszeniczne 0% :obama:

napój bogów na lato, w Lidlu 3,19zl za 500ml, dodatkowo tylko 20kcal na 100ml

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Borowki 7,19  za 400g w lidlu gdyby sie ktos w biedrze nie załapał, bede jadł teraz 2 dni skyr z borowkami:sonkassie:

Piers z kury tez w fajnej cenie