Skocz do zawartości

Turbo Dogrywka (8Gen)!

Overtime! 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Assassin's Creed 4: Black Flag vs. Gravity Rush 2

• Assassin's Creed 4: Black Flag
    • Gravity Rush 2

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 14.05.2022 o 10:00

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Mamy zwarcie! Nie potrafiliśmy rozstrzygnąć, która gra lepsza, więc dajemy temu pojedynkowi dodatkowe godziny.

Assassin's Creed 4: Black Flag vs. Gravity Rush 2

Zamknięcie dogrywki w sobotnie południe. Gra, która zdobędzie więcej głosów wygrywa. W przypadku remisu ponownie decydować będzie ilość głosów Senior Memberów oraz Adminów. 

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tylko przypominam glosujacym na sasina creed, to jest PUBLICZNA ankieta

• Było wielokrotnie tłumaczone.   To crossgen, który ukazał się JEDNOCZEŚNIE na siódmej i ósmej generacji. Więc wybraliśmy do rywalizacji najlepszą możliwą wersję dostępną na premierę, czyli t

• Gravity Rush 2 to jedna z niewielu gierek na poprzedniej generacji z DUSZĄ. A ten remis w głównej ankiecie z Assassins Creed 7 śmiesznie wyglądał, tym bardziej że w innych tematach jest narzekanie na

Opublikowano

Ja tylko przypominam glosujacym na sasina creed, to jest PUBLICZNA ankieta

Opublikowano

I? Jeden z fajniejszych asasynów, głosować na Czarną Flagę to nie wstyd.

Opublikowano

Ja tylko asaxa rozgrzeszam bo to pirat z krwi i kości. 

Opublikowano

Rogue > Black flak

Tylko analne wlewy tranu wieloryba z lodowatych wód polnocy nie jakies bajeczki 

Opublikowano
  • Autor

Było wielokrotnie tłumaczone.

To crossgen, który ukazał się JEDNOCZEŚNIE na siódmej i ósmej generacji. Więc wybraliśmy do rywalizacji najlepszą możliwą wersję dostępną na premierę, czyli tą z 8 generacji. Mamy na liście kilka takich gier: Alien, Wolfenstein: New Order, Evil Within.

Na tej samej zasadzie na listę Ósmej Generacji nie weszły obecne crossgeny ukazujące się JEDNOCZEŚNIE na obu generacjach: Elden Ring, nowy Horizon Dawn, Halo: Infinite itp. itd. 

One wystartują w 9 generacji. Kiedyś. Może.

Opublikowano

Gravity Rush 2 to jedna z niewielu gierek na poprzedniej generacji z DUSZĄ. A ten remis w głównej ankiecie z Assassins Creed 7 śmiesznie wyglądał, tym bardziej że w innych tematach jest narzekanie na stagnację w branży xd

Opublikowano
  • Autor

No ja zagłosowałem na AC, bo... to jedyny AC starej generacji, w który zagrałem (no dobra, próbowałem jeszcze grać w "jedynkę" na PC, ale to w sumie z pięć godzin). Więc dla mnie to była gra niepowtarzalna, no i setting zrobił tam całą robotę, którą zrobić należało. Więc dla mnie to najlepszy AC, bo tak naprawdę jedyny.

W Gravity Rush 2 nie grałem, ale grałem w jedynkę i bawiłem się przednio. 

Koniec końców wolałem wybrać grę, w którą grałem i mimo wszystko cenię, niż grę, w którą nie grałem, zakładam że jest świetna, ale namacalnie tego nie potrafię potwierdzić.

Opublikowano

W gravity rush 2 możesz przebrać anime anime dziewczynke w strój Pani robot z niera czego potrzebujesz więcej żeby zagłosować na ten rewolucyjny tytuł?  :(