Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, runda 3.

Która lepsza? 99 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dishonored 2 vs. Kingdom Come: Deliverance

• Dishonored 2
    • Kingdom Come: Deliverance
  2. 2. SoulCalibur VI vs. Hollow Knight

3. 3. The Evil Within 2 vs. South Park: The Fractured But Whole

• The Evil Within 2
    • South Park: The Fractured But Whole
  4. 4. Splatoon vs. Red Dead Redemption II

5. 5. God of War (2018) vs. NieR: Automata

• God of War (2018)
    • NieR: Automata
  6. 6. Cyberpunk 2077 vs. Deus Ex: Mankind Divided

• Cyberpunk 2077
    • Deus Ex: Mankind Divided
  7. 7. Tony Hawk's Pro Skater 1+2 vs. Sekiro: Shadows Die Twice

• Tony Hawk's Pro Skater 1+2
    • Sekiro: Shadows Die Twice
  8. 8. Ori and the Will of the Wisps vs. Rise of the Tomb Raider

• Ori and the Will of the Wisps
    • Rise of the Tomb Raider
  9. 9. Donkey Kong Country: Tropical Freeze vs. Metro Exodus

• Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    • Metro Exodus
  10. 10. Mortal Kombat 11 vs. Alien Isolation

• Mortal Kombat 11
    • Alien Isolation
  11. 11. Wolfenstein: The New Order vs. Resident Evil 7: Biohazard

• Wolfenstein: The New Order
    • Resident Evil 7: Biohazard
  12. 12. It Takes Two vs. Final Fantasy 7 Remake

• It Takes Two
    • Final Fantasy 7 Remake
  13. 13. Detroit: Become Human vs. Wiedźmin 3: Dziki Gon

• Detroit: Become Human
    • Wiedźmin 3: Dziki Gon
  14. 14. Gears 5 vs. Rogue Legacy

15. 15. Xenoblade Chronicles 2 vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

• Xenoblade Chronicles 2
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  16. 16. Forza Horizon 4 vs. Stardew Valley

17. 17. Street Fighter V vs. Devil May Cry 5

• Street Fighter V
    • Devil May Cry 5
  18. 18. A Plague Tale: Innocence vs. Bloodborne

• A Plague Tale: Innocence
    • Bloodborne
  19. 19. Until Dawn vs. The Last of Us: Part II

• Until Dawn
    • The Last of Us: Part II
  20. 20. Gravity Rush 2 vs. Doom (2016)

21. 21. Ori and the Blind Forest vs. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

• Ori and the Blind Forest
    • Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
  22. 22. Mad Max vs. Salt and Sanctuary

23. 23. Ghost of Tsushima vs. Ace Combat 7: Skies Unknown

• Ghost of Tsushima
    • Ace Combat 7: Skies Unknown
  24. 24. Battlefield 1 vs. Resident Evil 2 (2019)

• Battlefield 1
    • Resident Evil 2 (2019)
  25. 25. Disco Elysium vs. Death Stranding

26. 26. Resident Evil 3 (2020) vs. Super Mario 3D World

• Resident Evil 3 (2020)
    • Super Mario 3D World
  27. 27. Shadow of the Colossus (2018) vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Shadow of the Colossus (2018)
    • Uncharted 4: A Thief's End
  28. 28. Nioh vs. Control

29. 29. Luigi’s Mansion 3 vs. Crash Bandicoot 4: It's About Time

• Luigi’s Mansion 3
    • Crash Bandicoot 4: It's About Time
  30. 30. Marvel’s Spider-Man vs. Prey

31. 31. Mario Kart 8 vs. Driveclub

32. 32. Days Gone vs. Star Wars Jedi: Fallen Order

• Days Gone
    • Star Wars Jedi: Fallen Order

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 20.05.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jest w kolekcji, dostępne stałe.

12 minut temu, Shen napisał:

Jak masz plusa to jest za darmo. Oczywiście, że warto, wystarczy poczytać opinie w odpowiednim temacie :banderas:

Tematy growe najczęściej mają to do siebie, że wypowiadają się tam ludzie którym się dana gra podoba, więc to żaden wyznacznik.

• Odpowiedzi 176
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Żeby chociaż te samochody strzelały albo jakieś bomby zostawiały, ale one po prostu jeżdżą :| i to dorośli ludzie na to głosują, co mają samochód.

• Khem, jako że nie zostało zbyt wiele czasu     Jak ktoś chce koniecznie w dalszej fazie Metal Gear 5 to mogę zaoferować takiej osobie swój głos i zmienić z Orjego ale pod warunkie

• a ile masz czasu?

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

Z takim podejściem to musiałbyś przestać grać.

Otóż to. Wszyscy szukają grałndbrejking ekspirjensów i superinnowacyjności, gdy do dobrej zabawy wystarczy znany koncept, ale dobrze wykonany.

Opublikowano

Chyba się nie zrozumieliśmy. Ograłem days gone gdy miałem dużo czasu na gry, gdybym trafił na moment gdzie mógłbym sobie odpalić grę na 1-2 godziny dziennie to szkoda przeznaczać ten czas na takiego średniaka gdy kolejka lepszych gier się nie kończy. Wiadomo czasem nawet średniak może podejść bardziej niż wychwalana w niebiosa gra dlatego niech  sobie asax spróbuje. A problem days gone polega na tym właśnie że znany koncept nie jest dobrze wykonany bzduras :pawel: Jedyna dobra rzecz w tej grze to jazda motorkiem. Pomysł na hordy spoko ale  takie duże jak ps5 to może są z 2 a reszta to 10 zombiaków na krzyż

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

A problem days gone polega na tym właśnie że znany koncept nie jest dobrze wykonany bzduras :pawel:

Być może, jeszcze nie grałem. Leży na potężnym smoku zagrajmera i czeka na swoją kolejkę. Tak napisałem, bo często ludziki narzekają, że mało innowacyjności, mało nowych pomysłów, mało nowych ekspirjensów i wszystko to teraz jakieś badziewne i odtwórcze. Mi do szczęścia niepotrzebne koło wymyślone od nowa, tylko takie, co się dobrze turla, jeśli ma to sens.

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest w kolekcji, dostępne stałe.

Tematy growe najczęściej mają to do siebie, że wypowiadają się tam ludzie którym się dana gra podoba, więc to żaden wyznacznik.

To polecam temat TLOU2, zmieni Twój obraz o tematach gowych:)

A samo DG warte sprawdzenia jak ktoś nie grał. Niby stare pomysły ale gra bardzo nadrabia klimatem i historia nawet jest niezła. Niezła na tle większość słabych historii. Ostatnio lece w DL2 i przy tej grze, fabuła DG to Szekspir gierkowa. 

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

Jest 60 klatek na PS5?

tak

Opublikowano
W dniu 16.05.2022 o 12:24, ASX napisał:

warto ograć to Days Gone bo widzę że dosyć często jest na promocji?

Bierz bez zastanowienia.

Opublikowano

To, ze cyberbug wygrywa z deus ex, pokazuje, że mozesz gówno do ryja wepchnąć graczom w dzisiejszych czasach a i tak zjedza ze smakiem :)

No ale czemu ja się dziwie, nawet trylogia gta była tu brana na premiere przez niektorych.

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

To, ze cyberbug wygrywa z deus ex, pokazuje, że mozesz gówno do ryja wepchnąć graczom w dzisiejszych czasach a i tak zjedza ze smakiem :)

No ale czemu ja się dziwie, nawet trylogia gta była tu brana na premiere przez niektorych.

Jak widać twoje Days 7/10 Gone to też przykład gry która była niegrywalna, a teraz jest jako tako.

Opublikowano

Przypadek deusa i cyberszrota pokazuje jak ważne jest nakręcanie hajpu. Chuy że połowa rzeczy których się naobiecywało nie została dodana do gry albo nie działa :pawel: 

Opublikowano

babe z benisem/faceta z cyckami mozesz zrobic, to najwazniejsze :lapka: ale resetera i tak niezadowolona

Opublikowano
16 minut temu, Shen napisał:

Nie, po prostu cyber jest gra lepsza od ostatniego deusa. Ostatnio zrobiłem replaya po latach i ta gra jest nawet jeszcze gorsza niż zapamiętałem. 

Opublikowano

Cyber w obecnym stanie > Deus Ex, zwyczajnie. Nie wspominając o tym, że to skończona historia i po przejściu nie trzeba płakać w poduszkę, że nie ma kontynuacji.

Opublikowano

Deus był za krótki, ale już z dodatkami jest ok, zwłaszcza ten w więzieniu był dobry. A w Cyberpunka da się w ogóle grać na podstawowym PS4/XO? Czy nadal wygląda jak wersja alfa z PS2?

Opublikowano

No niepotrzebnie ale polaczki wyczuły pieniążki to wydały niedziałającego bubla :) nawet przez to wole oddać głos na deusa chociaż podobał mi się o wiele mniej human revolution. Cyberek bardziej trafia w moje cyberpunkowe gusta estetyczne no ale nie oddam głosu nawet dla zasady, taki już ze mnie zagrajmer honorowy

Opublikowano

jestem w stanie zrozumiec ze Deus MD spokojnie idzie leb w leb z CP, bo taki HR to by go zmiazdzyl jak robaka. Adam Jensen > gowno > Kijanu.

Opublikowano

Gralem w deusa na premiere i cybergaro na premiere.

Zadnego problemu z glosem nie mialem. 

Co mnie obchodzi ze gra po ponad roku wreszcie nadaje sie do grania, co ja mejm zeby grac w retro xd 

Opublikowano

ale Deus nadgonił a nawet przegonił :obama: chyba prawdziwi zagrajmerzy wpadli

Opublikowano

niemozliwe, bo prawdziwi zagrajmerzy nie pozwoliliby przegrac xeno z pustym open worldem :smutas:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

niemozliwe, bo prawdziwi zagrajmerzy nie pozwoliliby przegrac xeno z pustym open worldem :smutas:

tez nad tym ubolewam, ale to nie gracze, tylko osoby nintendo

Opublikowano

Może jeszcze nadgoni farmerska gra w zbieranie buraków żeby wykarmić ludzi a nie brum brum gdzie kosi się buraki i tym samym skazuje farmerów na straty rzędu setek tysięcy $$