giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Jest podnieta z mojej strony 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Czekam z ręką w majtach. Pierwsze Salty to top indyczków a'la Soulsborne. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Ja bym powiedział że mimo miliona klonów soulsów SaS to wyjątek który jest bardzo dobry. Także na dwojeczke czekam mocno. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 No w końcu coś co zachęca do zakupu sonki Cytuj
second 3 695 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 (edytowane) Czekam na wersję na vite Edytowane 11 czerwca 2021 przez second 2 1 Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Wjedzie na Switcha, ideolo gierka na handheldowe zabawy. Cytuj
mugen 1 954 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Fajnie, ale trochę szkoda, że nie zatrudnili jakiegoś porządnego artysty do graficzki. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 czerwca 2021 Opublikowano 11 czerwca 2021 Graficzka w jedynce była naprawde ładna, tylko mordy postaci były tragiczne. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 czerwca 2021 Autor Opublikowano 11 czerwca 2021 Czekam na tę gierkę równie mocno co na Silksong. Jedna z niewielu pozycji, którą posiadam i ukończyłem w wersji triple, łącznie z platynami i na różnych buildach. Miód. 1 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 16 maja 2022 Opublikowano 16 maja 2022 Myślę,że gra zasługuje na swój temat,a modów czy kogoś kto się zna poprosiłbym o przeniesienie ostatnich komentarzy z tematu Salt and Sanctuary do tego tematu. 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 17 maja 2022 Opublikowano 17 maja 2022 Ja już skończyłem i ku mojemu zaskoczeniu splatynowałem od razu przy okazji, zeszło mi to 30h. Fajna przygoda, choć dużo bardziej podobała mi się pierwsza część za klimat i całokształt. Tutaj na początku polowanie na magów jest fajne, ale w końcówce ściganie ich po tych planszach zaczyna trochę nużyć. Lokację są zaprojektowane tak, że nie miałem problemów z orientacją w terenie i nie gubiłem się tak w pierwszej części, ale nie ma właśnie tego chorego mrocznego klimatu, brakowało mi też ukrytych przejść, zwykli bossowie trochę mnie rozczarowali, bo nie stanowili wyzwania, za to kilka magów potrafi dać w kość. Ogólnie jest to pozycja dla fanów, bo nie wiem, czy komuś, kto nie miał do czynienia z częścią pierwszą się spodoba, widzę też po komentarzach i ocenach na metacritic i youtubie niezadowolenie wśród graczy. Ja się dobrze bawiłem, ale nie ukrywam, że liczyłem na coś więcej i mam nadzieję, że przy następnym projekcie twórcy zrobią podobną grę do pierwszej części, ale dużo bardziej rozbudowaną i w tym horrorowym klimacie. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 18 maja 2022 Opublikowano 18 maja 2022 Wjechał "pacz"...ja to od kilku dni utknąłem i w multi robię magów z listy w bazie. 114 lvl czy jakoś tak, 3 lokacje odblokowane. Po paczy mam wrażenie,że zrobiło się trudniej. Polowanie na maga 13 to był hardcore fest i to z dwoma sumonami, to co się działo to pojęcie przechodziło . Często gubiłem swoją postać w tłumie. Zdarza mi się to często więc taki mały minusik . No rozpierducha była przednia. Po 3 magów na ekranie,ci ze swoimi sumonami, do tego ja i dwóch sumonow i jakiś invader. Co to się wyprawiało . Nie żałuję ani jednego Zeta wydanego na te szpilę. To jest mój werdykt,a myślę, że nie jestem nawet w połowie Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 18 maja 2022 Opublikowano 18 maja 2022 A który to ten 13 mag? Mi się najtrudniej walczyło z tym wampirzym magiem i ten taki latający z książką w finałowej lokacji, jak dojdziesz do niego to będziesz wiedzieć o kim mowa ;). Niektórzy magowie są przegięci i jestem zaskoczony, że oni utrudnili to jeszcze bardziej Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 Ten 13 mag to jest czwarta zakładka w menu wyboru miejsca teleportacji. Tam są chyba wyzwania codzienne polegające na polowaniu na magów. A te cyfry to jest raczej poziom trudności wyzwania. W każdym razie przepadałem w tym i wszystkie codziennie sumiennie wykonuje w multi. Są invady, po kilku magów na raz,rozpierducha konkretną bywa,jak się wszyscy tłuką. Np taka sytuacja. Na planszy obok siebie jest mag trujący,mag burzowy i mag ogniowy,każdy z nich przyzywa swoje mobki,wszyscy się nawzajem tłuką,to nie jest tak,że wszyscy w gracza. A między nimi ja wraz z 2 lub 3 pomagierami szukamy dwóch chowających się za magami i tym całym rozpieroelm invaderow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi