Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, runda 4.

Która lepsza? 114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dishonored 2 vs. Hollow Knight

2. 2. South Park: The Fractured But Whole vs. Red Dead Redemption II

• South Park: The Fractured But Whole
    • Red Dead Redemption II
  3. 3. God of War (2018) vs. Cyberpunk 2077

• God of War (2018)
    • Cyberpunk 2077
  4. 4. Sekiro: Shadows Die Twice vs. Ori and the Will of the Wisps

• Sekiro: Shadows Die Twice
    • Ori and the Will of the Wisps
  5. 5. Metro Exodus vs. Alien Isolation

6. 6. Resident Evil 7: Biohazard vs. It Takes Two

• Resident Evil 7: Biohazard
    • It Takes Two
  7. 7. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Gears 5

8. 8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild vs. Forza Horizon 4

• The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    • Forza Horizon 4
  9. 9. Devil May Cry 5 vs. Bloodborne

10. 10. The Last of Us: Part II vs. Doom (2016)

• The Last of Us: Part II
    • Doom (2016)
  11. 11. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vs. Mad Max

• Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
    • Mad Max
  12. 12. Ghost of Tsushima vs. Resident Evil 2 (2019)

• Ghost of Tsushima
    • Resident Evil 2 (2019)
  13. 13. Death Stranding vs. Resident Evil 3 (2020)

• Death Stranding
    • Resident Evil 3 (2020)
  14. 14. Uncharted 4: A Thief's End vs. Control

• Uncharted 4: A Thief's End
    • Control
  15. 15. Crash Bandicoot 4: It's About Time vs. Marvel’s Spider-Man

• Crash Bandicoot 4: It's About Time
    • Marvel’s Spider-Man
  16. 16. Driveclub vs. Days Gone

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 27.05.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

No to dzwon i podpytaj czy ma cos na powiekszenie jajec kiedy trzeba przyznac sie do bledu ze pierdolilo sie glupoty i nie mialo racji :) 

Myślę, że już szybciej zagłosujesz na exa na Xa niż na Switcha. To że raz pochwalisz coś od konkurencji nie zmienia absolutnie postaci rzeczy. Z resztą patrząc jaki wylew miałeś po tym poście sądzę, że nie jestem daleko od prawdy.

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

no i ku,rwa nuda i pustka, jak w życiu

• Od czytania postow teddyego i ogladania ofert pracy ktorej nikt ci nie zaproponuje to juz ten orzeszek w czaszce kompletnie odbija ci sie od lysiejacego lba. Chocby w tym glosowaniu wybralem cyberpunk

• Tak będzie 

Opublikowano

Ciezko zebym glosowal na cos ze switcha jak nawet go nie mam. Ale jesli jestesmy juz przy o osobach ktore maja duzo do powiedzenia o sprzecie ktory widzieli tylko w gazetce media marktu to nic dziwnego ze zglaszasz swoja obecnosc

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Ciezko zebym glosowal na cos ze switcha jak nawet go nie mam. Ale jesli jestesmy juz przy o osobach ktore maja duzo do powiedzenia o sprzecie ktory widzieli tylko w gazetce media marktu to nic dziwnego ze zglaszasz swoja obecnosc

Gościu, przepraszam, nie wiedziałem że masz psychę z papieru i tak cię to poryje, że wyjeżdżasz z prywatą nie tylko do mnie, a jeszcze incha zaciągasz. Jakbym wiedział, że tak Ci dupsko pęknie to bym nie wywoływał Cię do tablicy. W sumie i tak pisałem żeby sprawdzić czy w ogóle jeszcze się na forum udzielasz. Przepraszam.

nie fatyguj się na odpowiedź

Opublikowano

No i spoko, stanęło na tym że odgrzewany kotlet przegrał z oryginalnym tytułem. 

I w sumie jesteśmy w domu :)

Opublikowano
19 minut temu, schabek napisał:

Jak chcesz szukac spisku to sprawdz sobie glosy swojego chlopaka deep throata ktorego zgrzytanie zebami kiedy musi wybrac cos z pary ex na sonke vs ex na sonke

Nie ma żadnego spisku, najlepsze gry przechodzą. Jak kogoś boli to niech nie głosuje.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gościu, przepraszam, nie wiedziałem że masz psychę z papieru i tak cię to poryje, że wyjeżdżasz z prywatą nie tylko do mnie, a jeszcze incha zaciągasz. Jakbym wiedział, że tak Ci dupsko pęknie to bym nie wywoływał Cię do tablicy. W sumie i tak pisałem żeby sprawdzić czy w ogóle jeszcze się na forum udzielasz. Przepraszam.

nie fatyguj się na odpowiedź

Po prostu chciales puscic cichacza na srodku pokoju a jak wyszlo ze ktos sie skapnal to obwiniasz wszystkich dookola XD wygorowanych oczekiwan nigdy wobec ciebie nie mialem no ale kurwa XD

Opublikowano
51 minut temu, Mejm napisał:

Nie kupuje absolutnie tego ze seria RE (a juz w szczegolnosci 2ka czy to oryginal czy remake) nie zdobyla popularnosci na forumie.

Dość powiedzieć, że największe residentomaniaki forumka (Whisker i Nemesis, prowadzący nawet kanał o RE) w ogóle nie wzięli udziału w żadnym głosowaniu i mamy obraz zaangażowania fanów marki.

Opublikowano

Tez jestem nimi zawiedziony wszak conajmniej dwa razy stoczyłem batalie o to żeby jak najwiecej rewidentów się do głosowania załapało 

Opublikowano

Byle odjebać tę grę polaczków i będe szczęśliwym i spełnionym zagrajmerem :nosacz3:

Opublikowano

forumowicze nie znaja sie na gierkach? no kto by pomyslal :notbad:

przyspieszmy to bo juz widac ze final W3 vs. BB jest nieunikniony

Opublikowano

Niech Kmiot odpala już kolejną rundę bo kolejne fikoły w drodze. 

Sekiro i Bloodborne kolejne soulsy, Rdr2 jade na koniu, Wiedźmin drewno, pusta Zelda i Mgs5 co nie jest mgsem

Opublikowano

Będzie ciekawie jak w walce staną przeciw sobie potężne BB i TLOU2. Oczywiście liczę, że forumowicze pójdą po rozum do głowy i nie będą wspierać tej soulsowej patologii. Było świeżo w generacji siódmej, ok, ale warto już dać spokój temu przehypowanemu gatunkowi. :) 

Opublikowano
6 minut temu, Il Brutto napisał:

forumowicze nie znaja sie na gierkach? no kto by pomyslal :notbad:

przyspieszmy to bo juz widac ze final W3 vs. BB jest nieunikniony

Zobaczymy czy BB poradzi sobie  z TLOU2.

W ilu gierkach tak przyjemnie się morduje? Może RE2, ale tam były zombiaki.

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, drozdu7 napisał:

Niech Kmiot odpala już kolejną rundę bo kolejne fikoły w drodze. 

Jeszcze się wstrzymuję, bo nie chcę zabijać ognistej dyskusji w tym temacie. :ohboy:

Opublikowano
17 minut temu, Kmiot napisał:

Jeszcze się wstrzymuję, bo nie chcę zabijać ognistej dyskusji w tym temacie. :ohboy:

Nie baw się w ten emocjonalny sadyzm. Widzisz, że zaczyna się z tego CW kolejne robić, a dorośli ludzie mają problem z tym, że ktoś tam śmie mieć odmienne zdanie, bo woli inna giereczkę. :dunno: Poza tym w następnej rundzie też będzie gorąco. :diablo:
Zaczynajmy te igrzyska, Kmiot.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Będzie ciekawie jak w walce staną przeciw sobie potężne BB i TLOU2. Oczywiście liczę, że forumowicze pójdą po rozum do głowy i nie będą wspierać tej soulsowej patologii. Było świeżo w generacji siódmej, ok, ale warto już dać spokój temu przehypowanemu gatunkowi. :) 

Dude wszystko rozumiem ale serio? Kurva serio?