SebaSan1981 3 612 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Nom gierka jest graficznie nierówna, dupne animacje w przerywnikach ale ogólnie w czasie gry sama grafika daje radę. Uporałem się z kampanią, przechodzę ją teraz na realistycznym na nowo aby wyzbierać wszystkie notatki i sekrety. Ale nie na niej się skupiam lecz na rewelacyjnym wręcz PVP! Nadal jest świetne, doszło sporo nowych map do bitew drużynowych i snajperskich. To zdecydowanie najlepszy tryb tej gry. Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ej, mam pytanko. Ściągnąłem sobie właśnie, bo dobra promka na sklepie. I nie mogę uwierzyć, jak to źle wygląda. Gram na PS4. Tekstury ładują mi się przed nosem, albo nawet się nie ładują. Zamieszczam screen. To tak ma wyglądać? Czy spróbować ściągnąć jeszcze raz? Pierwszy raz widzę coś takiego. Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Jak długo masz PS4? Wygląda to jak problem ze streamingiem tekstur, a te lecą z dysku twardego. Może to on jest już na skraju używalności? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi