Skocz do zawartości

Sniper Elite 5

Bigby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jakby to powiedział figaro "lazy devs" nie implementują tego. Szkoda, bo xbox ma rozbudowane api. Powinni ich przymuszac chociaz do licznika czasu w grze tak jak to robia z achievementami. W hitmanie mam np. takie statystyki

Screenshot_2022-06-01-09-58-59-35_22df7f1045b7c661e479946f0dad67d1.jpg

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

No jakby to powiedział figaro "lazy devs" nie implementują tego. Szkoda, bo xbox ma rozbudowane api. Powinni ich przymuszac chociaz do licznika czasu w grze tak jak to robia z achievementami. W hitmanie mam np. takie statystyki

Screenshot_2022-06-01-09-58-59-35_22df7f1045b7c661e479946f0dad67d1.jpg

Czasami wolałbym żeby tej statystyki nie było...

*Patrzy na swoje 600 godzin w Football Manager 2021". 

:kekw:

Opublikowano

Ależ w to się fajnie i miodnie gra, dziękuje Phil za kolejne dobra w GP. 

Jedyne co boli to fakt, że z biegu gość nie daje rady zrobić wślizgu i kucnąć płynnie. 

• Plusik 1
Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać, czy to aby nie jest najlepsza gra w jaką do tej pory grałem na XSX :obama:

No ja pierdziulu jak od tego nie można się oderwać. Niby nie ma grafy (szczególnie boli brak AA), gameplay podobny do tego co już widywaliśmy w nie jednej innej grze, no ale ma toto jakiś niesamowity magnes w sobie, a to jest chyba w grach najważniejsze. 

Gdyby nie knurpas, to nigdy bym się za tym tytułem nie obejrzał, bo trailery na yt za cholere mnie nie przekonywały, podobnie zresztą jak poprzednie odsłony. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano

skonczone, fuhrer ubity. ach, wiyncyj, wiyncyj, teraz lece od nowa tym razem full authientic i guns blazing.

ostatnio chyba sie tak dobrze bawilem przy wampirze (tez podobno "sredniak" mial byc) i w sumie sniper elite 5 to dla mnie druga najmocniejsza osemka jaka wystawilem.

• Plusik 2
Opublikowano

Fajnie że w coopie w kampanii też można zapisywać i wczytywać w każdym momencie. Wszystko działa błyskawicznie. Progres na crossplay’u pc + xbox też się zapisuje wszystkim, nawet jak wczytasz w środku misji. Świetna giereczka.

Opublikowano
8 hours ago, messer88 said:

Fajna jest ta misja właśnie bonusowa? Chyba se zakupie jak tak. No mi średnio 2,5-3h na misje schodzi xD bo musi być perfekt 

elegancka, piekny setting i dobre opcje na ubicie adiego, w stylu hitmana.

Opublikowano

Elementy stealth są tu hardkorowe czy lajtowe? Mam ochotę na coś w realiach WW2, ale poważnych skradanek na razie mam dosyć, więc czy jest sens odpalać?

Opublikowano

mozna leciec guns blazing i o dziwo gunplay jest calkiem przyjemny. taktyczny, zmienianie pozycji, flankowanie itd. na pale w sumie nie masz szans na autenthicu leciec.

Opublikowano

Ty dobre to :notbad: Nie grałem za bardzo w poprzednie części, ale mocno mi tu czuc trylogia hitmana. Bardzo podobne mechanizmy stealth, mechanizmy alarmu, przeszukiwania stref, nawet instynkt do widzenia przeciwników przez sciany,odblokowywanie nowych pozycji startowych na kolejne przejścia. Fajne sandboksowe mapy, sporo możliwości podejścia celu, no bardzo milo minęły mi nawet nie wiem kiedy 4 godziny. 

• Plusik 2