Opublikowano 27 maja 20222 l Myśle, że temat się przyda, może na jakieś partyjki będziemy się tutaj umawiać. Co do gry, dziś pojawiło demo, póki co tylko dostępny jest tutorial, a za kilka dni będzie można pograć online. Ja po zagraniu od razu zamówiłem preordera, no Goal 3 jak nic
Opublikowano 28 maja 20222 l Mecze 4 vs. 4 mogą być naprawdę spoko. Przeszedłem tuturial, jest potencjał. Mam nadzieję, że online jakoś fajnie ogarną (ligi/punkty/etc).
Opublikowano 28 maja 20222 l Żeby lagow nie było ale każdy wie jaka jakość połączenia będzie… gra szybko straci graczy
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Coś cicho tutaj... Grał ktoś online na weekendzie? Ja zagrałem 2 mecze - lagi i chaos. Nie dla mnie.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Lagi i chaos. No to lipa że jedyny tryb w tej grze nie działa bo singla nic praktycznie nie ma.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Dokładnie taka sama sytuacja. Content dojdzie z czasem. Zresztą już znaleźli w plikach gry. I tak jak z golfem szybko i często będą przeceny więc jak ktoś nie ma ciśnienia poczekałbym gierka stanieje a i tryby i postacie dojdą. Zresztą w tenisie to samo było. Te gry sportowe Nintendo to takie popierdolki na sezon ogórkowy i za 50 zł byłoby ok. Dodam, że switch to jeszcze tylko 2 gry -xeno 3 i botw 2. Cała reszta to fillery i wyciąganie kasy. Zobaczcie na remake advance wars nosz kurwa. Edytowane 6 czerwca 20222 l przez devilbot
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Godzinę temu, Kris77 napisał: Coś cicho tutaj... Grał ktoś online na weekendzie? Ja zagrałem 2 mecze - lagi i chaos. Nie dla mnie. usuwaj to, bo spadnie sprzedaz!
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Godzinę temu, Kris77 napisał: Coś cicho tutaj... Grał ktoś online na weekendzie? Ja zagrałem 2 mecze - lagi i chaos. Nie dla mnie. Gralem rowniez, zero lagow, a internet mialem udostepniony z telefonu z bardzo slabym zasiegiem. Szykuje sie najlepsza pileczka od czasu PES6!
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Polecam odpalić 1000 letnie Pet Soccer na decku. Wyjdzie taniej na to samo
Opublikowano 6 czerwca 20222 l To ja pójdę dalej i polecam ściągnąć ISO Mario Strikers Battle League jak już wyjdzie i zwyczajnie zagrać na decku w lepszej jakości i za darmo.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l 4 minuty temu, devilbot napisał: To ja pójdę dalej i polecam ściągnąć ISO Mario Strikers Battle League jak już wyjdzie i zwyczajnie zagrać na decku w lepszej jakości i za darmo. Doigrales sie, Panie Areczku.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Oczywiście ściągnę ISO jako backup bo oryginał zakupiony w Perfect blue będzie razem z szaliczkiem na półce.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Jakby sie ktos zastanawial skad biora sie ci wszyscy bezdomni geje szukajacy protonow do steamdecka: Cytat Według polskiego prawa, na drodze cywilnej pokrzywdzony producent oprogramowania może domagać się zapłaty potrójnej wysokości należnego wynagrodzenia (licencji), zaś w zakresie odpowiedzialności karnej za piractwo komputerowe grozi kara nawet 5 lat pozbawienia wolności.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Czaicie ściągać pirata gierki online? To jak mieć coś zajebistego do jedzonka ale ktoś pozwolił ci tylko na gryza
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Ta, a w temacie się pałują jakie to z nich wielkie inżynierki Z WIEDZOM TECHNICZNOM XDDD No ale nie ma co się dziwić, typy graja w diablo immortal bez obsługi guzikow Zamiast po prostu odpalic na telefonie XDDD Mam tylko nadzieję, że chlopaki nie mają jakiegoś uposledzenia, bo będę miał wyrzuty sumienia.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Mnie trochę wkurwia, że się nie da sterowania zmienić. Od czasów iss pro zawsze mam strzał na 'kwadracie'/Y a tutaj nie mogę tego ustawić (można w ustawieniach switcha niby przestawić ale wtedy bym musiał to co chwile zmieniać dla innych gier i systemu). Nawet jest zakładka 'Controls' w menu, gdzie sobie można przejrzeć ustawienia ale zmian się wprowadzić nie da
Opublikowano 6 czerwca 20222 l niby tak, ale z drugiej strony na steamdeacku, nawet jak juz ryzykujesz pobyt w wiezieniu, to i tak nie pograsz online.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l na switchu kupisz za 260zł grę, online abonament za 80zł a i tak nie pograsz bo lagi
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Grałem kilka razy w ciągu tego weekendu i żadnych lagów nie uświadczyłem. Ogólnie fajna zabawa. Zagrywałem się w Mario strikers charged na Wii i pewnie na wersję Switch też się skuszę.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Oj devil chyba ściągnął za dużo protonów i wykorzystał cały transfer na ten miesiąc i stąd te lagi