Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jaki wpływ na walkę będzie miał tu blaster, bo przecież strzelanki z tego nie zrobią. Może jakieś fajne kombo z mieczem bądź parry skopiowane z BB? 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano

blaster u Jedi?

So Uncivilized GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano
  W dniu 28.07.2022 o 18:33, mitra napisał(a):

Co by nie było będzie dobrze i lepiej niż w ostatnio :)

To samo myślałem po Force Unleashed:pawel:

Opublikowano

Niech dadzą więcej map, umiejętności które mają jakiś sens (połowa tych z Fallen Order to jakieś zapchaj dziury) i w sumie będę happy. Nie spodziewam się niczego ponadto.

Opublikowano

Mi wystarczy jak gra bedzie zwykłym dlc tylko tym razem dopieszczonym pod każdym względem bo jedynka często wydawała się jak tania podróba soulsów i gdyby nie to że to sw to nikt by o niej nie pamiętał za 10 lat

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

O jezu jak ja nienawidze jak czesc fabuły jest w innym medium.

Opublikowano

Pewnie będzie na tyle "ciekawa", że streszczą Ci to w kilku zdaniach w grze. ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

podobno zwiastun na TGA z datą premiery na marzec

no i pysznie

Opublikowano

Mam nadzieję, że na TGA znajdzie się też miejsce dla Mirage, Death Stranding 2 i Alan Wake 2. :macek:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam z zapartym tchem. Odpaliłem ostatnio z ciekawości Fallen Order na XSX i matko co to jest za gra! Fenomenalnie się w to gra w 60fpsach. Absolutny top poprzedniej generacji i nawet bym postawił tezę, że również obecnej po updacie. 

Opublikowano

Steam zdradził premierę: 16 marca 2023.

IMG-20221205-164410.jpg

Opublikowano
  W dniu 5.12.2022 o 15:49, Figuś napisał(a):

image.png

Czyli potencjalnie łapie się na zalecane. Ale znów Unreal Engine więc trochę strach. :ragus:

SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png?t=167025

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png?t=16702

Opublikowano

Gameplay w tym tygodniu u Geoffa:

FjOh3xyUoAEF6N8?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Chyba nie zepsują co? Jedynka była jednym z milszych zaskoczeń, a zwłaszcza ostatni level :banderas:

Opublikowano

widać chyba starkillera w budowie na tej grafice.

Co nie byłoby zaskoczeniem bo już w Fallen Order odwiedzaliśmy tę planetę.