Opublikowano 27 lipca 20222 l Ciekawe jaki wpływ na walkę będzie miał tu blaster, bo przecież strzelanki z tego nie zrobią. Może jakieś fajne kombo z mieczem bądź parry skopiowane z BB?
Opublikowano 28 lipca 20222 l W dniu 28.07.2022 o 18:33, mitra napisał(a): Co by nie było będzie dobrze i lepiej niż w ostatnio To samo myślałem po Force Unleashed
Opublikowano 28 lipca 20222 l W dniu 28.07.2022 o 20:11, McDrive napisał(a): To samo myślałem po Force Unleashed Cicho
Opublikowano 28 lipca 20222 l Niech dadzą więcej map, umiejętności które mają jakiś sens (połowa tych z Fallen Order to jakieś zapchaj dziury) i w sumie będę happy. Nie spodziewam się niczego ponadto.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Mi wystarczy jak gra bedzie zwykłym dlc tylko tym razem dopieszczonym pod każdym względem bo jedynka często wydawała się jak tania podróba soulsów i gdyby nie to że to sw to nikt by o niej nie pamiętał za 10 lat
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Autor O jezu jak ja nienawidze jak czesc fabuły jest w innym medium.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Pewnie będzie na tyle "ciekawa", że streszczą Ci to w kilku zdaniach w grze.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Jeszcze żeby to był film bądź serial. Te media są bliższe grom. Szkoda, będzie trzeba gdzieś znaleźć streszczenie jak w podstawówce
Opublikowano 21 listopada 20222 l Mam nadzieję, że na TGA znajdzie się też miejsce dla Mirage, Death Stranding 2 i Alan Wake 2.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l Czekam z zapartym tchem. Odpaliłem ostatnio z ciekawości Fallen Order na XSX i matko co to jest za gra! Fenomenalnie się w to gra w 60fpsach. Absolutny top poprzedniej generacji i nawet bym postawił tezę, że również obecnej po updacie.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l To będzie miazga. Tylko mniej backtrackingu i mamy hicior. Marzec zmiecie.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l W dniu 5.12.2022 o 15:49, Figuś napisał(a): Czyli potencjalnie łapie się na zalecane. Ale znów Unreal Engine więc trochę strach.
Opublikowano 5 grudnia 20222 l Gameplay w tym tygodniu u Geoffa: Edytowane 5 grudnia 20222 l przez Bigby
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Chyba nie zepsują co? Jedynka była jednym z milszych zaskoczeń, a zwłaszcza ostatni level
Opublikowano 6 grudnia 20222 l widać chyba starkillera w budowie na tej grafice. Co nie byłoby zaskoczeniem bo już w Fallen Order odwiedzaliśmy tę planetę.