Opublikowano 10 grudnia 20222 l Mam nadzieję że poprawią parowanie na najwyszym poziomie trudności i będzie grane
Opublikowano 10 grudnia 20222 l To była bdb gra, a byłby jeszcze lepsza jakby te ogniska wywalili, choć pewno nie ma co o tym nawet myśleć.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Jedynka? Najlepsza metroidvania tamtej generacji obok Hollow Knighta. Kwintesencja świetnej GRY SINGLE PLAYER, nie bawiąca się w żadne nudne sandboxy, co ostatnio jest rzadkie. Nawet fabuła była interesująca.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Wydaje mi się że bedą przynajmniej częściowo jakieś większe lokacje, jak jest jazda na jakimś kosmicznym zwierzaku. W sumie taka sekcja z wiekszą opcjonalną mapką dla mnie ok, w stylu Anczarted LL.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Godzinę temu, Harbuz napisał: Jedynka? Najlepsza metroidvania tamtej generacji obok Hollow Knighta. A gdzie obie części Ori, Axiom Verge, The Messenger i Metroid Dread?
Opublikowano 10 grudnia 20222 l 19 minut temu, Rozi napisał: A gdzie obie części Ori, Axiom Verge, The Messenger i Metroid Dread? Subiektywnie: Ori mnie nudził ale przeszedłem obie cześci. Był za bardzo korytarzowy mimo wszystko. Axiom znudził mnie w połowie i porzuciłem. Metroid jest trzeci na podium, mimo mojego fanbojstwa do serii. W Messengera nie grałem ale mam na liście.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l 48 minut temu, Rozi napisał: A gdzie obie części Ori, Axiom Verge, The Messenger i Metroid Dread? No i najlepsza z najlepszych - Blasphemous
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Star Wars Jedi? No fajna gra na 6+/7-, więc z przyjemnością ogra się ten sequel jak już wrzucą rok po premierze do game passa. Troszkę potencjału tu jest, więc liczę, że poprawią to i owo, a jak nie, to i tak będzie całkiem przyjemne.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Ta gra jako jedyna oddaje najlepiej walkę mieczem świetlnym Dla mnie jedynka była naprawdę dobra a dwójka szykuje się na więcej i lepiej.Czego chcieć więcej:)
Opublikowano 10 grudnia 20222 l Autor 3 godziny temu, devilbot napisał: Nie nudzą was te podróby soulsow? tak. Nawet niezła gierka, takie 7/10, ale duza w tym zasługa ip dla mnie. 2 godziny temu, Szermac napisał: No i najlepsza z najlepszych - Blasphemous Taką opinię można mieć jak się grało tylko w blasphemous
Opublikowano 10 grudnia 20222 l 5 godzin temu, złoty napisał: Ta gra jako jedyna oddaje najlepiej walkę mieczem świetlnym Dla mnie jedynka była naprawdę dobra a dwójka szykuje się na więcej i lepiej.Czego chcieć więcej:) Z tą najlepszą walką mieczem to trochę przesadziłeś. Zwykli szturmowcy czy inne zwierzaki były na 3 hity MIECZEM ŚWIETLNYM, który mógł rozciąć rzeczy w tylko wybranych miejscach. Jedi Knight wciąż niedościgniony.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l 16 godzin temu, Shankor napisał: Z tą najlepszą walką mieczem to trochę przesadziłeś. Zwykli szturmowcy czy inne zwierzaki były na 3 hity MIECZEM ŚWIETLNYM, który mógł rozciąć rzeczy w tylko wybranych miejscach. Jedi Knight wciąż niedościgniony. Wiesz że ta gra ma kategorie wiekowom W sekiro zwykli wrogowie pojedynczo też nie stanowią wielkiego wyzwania ,bo gra misi mieć jakiś balans
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Znam przyczynę braku ćwiartowania i większej brutalności, no ale żaby i zwykli szturmowcy mogą być na 1 uderzenie mieczem, prawda? Przez rozcinanie miałem na myśli przeszkody itp. Edytowane 11 grudnia 20222 l przez Shankor
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Masakrowanie szturmowców poszło się yebać na wieki wieków wraz z przejęciem marki przez disneya niestety
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Co jest przezabawne w kontekście odcinania członków w całej filmowej serii
Opublikowano 20 grudnia 20222 l jedynka nie porwała (ale zbugowana na start była), ale ten filmik robi
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Bardzo spoko brzmi opcja z postawami, oby tego nie zjebali. Nie liczę na komba przy płynnej zmianie postawy jak w Nioh2 ale może być coś fajnego co urozmaici walkę. No i oswajanie zwierzaków też fajne, czyli może być w grze trochę takich większych sekcji.
Opublikowano 31 stycznia 20232 l Dla mnie loozik, bo jest backlog + będzie więcej czasu na Hogwart, który patrząc na to co mam rozgrzebane to pewno wpadnie w połowie marca (po paczach )