Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano

O chuj czekam z chujem w ręce, szkoda, że do 28 kwietnia tak daleko. Zapowiada się dużo lepszy sequel, więcej tego samego i nowych rzeczy. 

Opublikowano

Może da się zmienić żeby rudym nie grać xD 

Spoko że dużo kustomizacji, ubranek bo tego mi brakowało w części 1szej. Pelerynki to za mało. 

Opublikowano

Postarali się, widzę, że to będzie dużo większa gierka niż pierwsza część. Jednak Respawn daje radę w uniwersum SW, jak EA im zaorało Titanfalle. W sumie mi to ryba. 

Opublikowano

Zawsze można zagrać rudym Łysiakiem patrząc na te opcje. 

Za to cała reszta info super, szczególnie Side questy. Oby tylko nie były światy zbyt wielkie. No i na normalną animacje biegu chyba poczekamy do 3. 

Opublikowano

Widzę, że będzie problem z gierkami w przeciągu tygodnia. Jak nie te Star Warsy, to zaraz wjedzie Redfall w godpasie. Problemy gracza i jak tu odnaleźć więcej czasu dla siebie.

Opublikowano

Oby tylko się dało zrobić kinówkę jak w jedynce, usuwając na PS5 polski język. 

@Faka dobrze, że gierka wychodzi przed weekendem majowym to będzie czas na granie.

Opublikowano

Ale graficznie to mocny progress zaliczyła gierka. 

Opublikowano

Wyglada jak gra first party od Sony AAA+, poziom budżetowy do tej pory nieznany innych devom w tej generacji. Fajnie, że EA wzięło się za siebie, jeżeli chodzi o gry single player. Bedzie 90+ meta leciutko. 

Opublikowano

Dobrze że zrezygnowali ze staruszków fajnie to wygląda

Opublikowano

Za ten tytuł odpowiada typ od GoWIII? Pierwsza część to też jego robota?

Gra wygląda bardzo ładnie, ale już jedynka dawała mocno radę, zwłaszcza w temacie HDR, jeden z lepszych jakie widziałem w grach.

Opublikowano

I jeszcze patrzę ceny to pudełko za 279 zł lata. Więc całkiem przyzwoita cena. A co mi tam, backlog gigantyczny ale biorę day one

Opublikowano

Teraz 279, więc warto już zamówić, bo potem będzie jak z RE4 i w dniu premiery wszyscy będą mieli po minimum 319.

Opublikowano

A złożyłem też zamówienie póki tanio jest. Już dwie gierki czekają w me.