Opublikowano 3 kwietnia 20232 l O chuj czekam z chujem w ręce, szkoda, że do 28 kwietnia tak daleko. Zapowiada się dużo lepszy sequel, więcej tego samego i nowych rzeczy.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Może da się zmienić żeby rudym nie grać xD Spoko że dużo kustomizacji, ubranek bo tego mi brakowało w części 1szej. Pelerynki to za mało.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Postarali się, widzę, że to będzie dużo większa gierka niż pierwsza część. Jednak Respawn daje radę w uniwersum SW, jak EA im zaorało Titanfalle. W sumie mi to ryba.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Zawsze można zagrać rudym Łysiakiem patrząc na te opcje. Za to cała reszta info super, szczególnie Side questy. Oby tylko nie były światy zbyt wielkie. No i na normalną animacje biegu chyba poczekamy do 3.
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Widzę, że będzie problem z gierkami w przeciągu tygodnia. Jak nie te Star Warsy, to zaraz wjedzie Redfall w godpasie. Problemy gracza i jak tu odnaleźć więcej czasu dla siebie.
Opublikowano 9 kwietnia 20231 r Oby tylko się dało zrobić kinówkę jak w jedynce, usuwając na PS5 polski język. @Faka dobrze, że gierka wychodzi przed weekendem majowym to będzie czas na granie.
Opublikowano 9 kwietnia 20231 r Wyglada jak gra first party od Sony AAA+, poziom budżetowy do tej pory nieznany innych devom w tej generacji. Fajnie, że EA wzięło się za siebie, jeżeli chodzi o gry single player. Bedzie 90+ meta leciutko.
Opublikowano 9 kwietnia 20231 r Za ten tytuł odpowiada typ od GoWIII? Pierwsza część to też jego robota? Gra wygląda bardzo ładnie, ale już jedynka dawała mocno radę, zwłaszcza w temacie HDR, jeden z lepszych jakie widziałem w grach.
Opublikowano 10 kwietnia 20231 r I jeszcze patrzę ceny to pudełko za 279 zł lata. Więc całkiem przyzwoita cena. A co mi tam, backlog gigantyczny ale biorę day one
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r Teraz 279, więc warto już zamówić, bo potem będzie jak z RE4 i w dniu premiery wszyscy będą mieli po minimum 319.
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r EA to chyba nie powinno być takich cyrków. Z RE4 nawet duże sieci tak miały?
Opublikowano 11 kwietnia 20231 r A złożyłem też zamówienie póki tanio jest. Już dwie gierki czekają w me.