Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, iluck85 said:

Miałem brać, ale jedynki nie ukończyłem nadal. 
EA to poczekam, wakacje będzie za 149zl 

Ja zassałem, bo w gamepass jest i zacznę sobie na easy grać. Interesuje mnie kanon i fabuła, bo za samymi soulslike nie przepadam. Jak podejdzie to spoko, jak nie to tego kwiata jest pół świata :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 108,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano
Godzinę temu, iluck85 napisał:

Miałem brać, ale jedynki nie ukończyłem nadal. 
EA to poczekam, wakacje będzie za 149zl 

Fabuły w jedynce nie ma za wiele, także gdyby tylko to Cię trzymało, to warto nadrobić na YT i śmiało atakować dwójkę. Ta, wygląda na to, będzie pod każdym względem lepsza od poprzedniczki.

Opublikowano

Ta żaba to był swoisty mem tej gierki, tylko tyle i aż tyle. 

Opublikowano

Pograłem z godzinkę w jedynkę i odpuszczam zupełnie. Nie przepadam za soulsami, w Bloodborne doszedłem do tego bossa w windzie chyba i mi się znudziło, w Elden Ringu chyba po 10h odpuściłem. I skoro topowe gry z tego gatunku mnie odrzucaja to co ma mi do zaoferowania ich ubogi krewny? Nawet ukochane universium mnie nie przekonuje. 

Opublikowano

No jak cie nie przekonuje gameplay to se odpuśc. Ja nie przepadam za soulslike a to mi siadło elegancko ze względu na elementy metroidvanii które są fajnie zaimplementowane. Soulsow to ja tam nie czułem w ogóle.

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał:

Pograłem z godzinkę w jedynkę i odpuszczam zupełnie. Nie przepadam za soulsami, w Bloodborne doszedłem do tego bossa w windzie chyba i mi się znudziło, w Elden Ringu chyba po 10h odpuściłem. I skoro topowe gry z tego gatunku mnie odrzucaja to co ma mi do zaoferowania ich ubogi krewny? Nawet ukochane universium mnie nie przekonuje. 

Warto czasem od innej strony zacząć przygodę z soulsami, ja zacząłem od Nioh, Sekiro, Nioh 2, Dark Souls i co raz bardziej mi się podobają choć zaległości z soulsami są nadal :)

Opublikowano

Uważam że na normalu ta gra nie jest trudna i śmiało można przechodzić tak jak uncharted

Opublikowano
3 godziny temu, złoty napisał:

Uważam że na normalu ta gra nie jest trudna i śmiało można przechodzić tak jak uncharted

Oczywiście i mówię to jako totalna lama i antyfan soulslike. Mnie jedynie wkurzały te ogniska i respawny. Wg mnie dla fana gierek video i uniwersum SW to must have. 

Opublikowano

Screenshot_20230417_134242_Twitter.thumb.jpg.87149e507fc293af7cc4b1ae8be088da.jpg

Są już gracze radaktorzy, którzy nie mogą się doczekać aż zaczną chlastać mieczem na lewo i prawo :D

Opublikowano
26 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Ale ci rycerze mają dużą rękojeść :whatuh:

Ciekawe tylko czy będzie do tego naturalna fizyka i czy przy podskokach rękojeść będzie przenikać materiał ;p

Opublikowano

Srogo ich pojebało z tymi danymi xd

Opublikowano

Tekstury 8k vs 2k prawdopodobnie. Co do wielkości to logarytmicznie leci, czyli 8k to 16krotnosc 2k jeśli chodzi o file size. Modele zajmuja mniej od tekstur w dzisiejszych czasach :kekw:

Opublikowano

147gb :obama: niech budują tę autostrade Hendrixa bo pojebana akcja z wagą tych gier

Opublikowano

Płytka PS5 ma 100gb pojemności, ciekawe ile trzeba będzie dociągnąć. Czekać do piątku, odebrać po robocie boxa i wieczorem będzie się grać.