Opublikowano 12 kwietnia 20231 r 4 minutes ago, iluck85 said: Miałem brać, ale jedynki nie ukończyłem nadal. EA to poczekam, wakacje będzie za 149zl Ja zassałem, bo w gamepass jest i zacznę sobie na easy grać. Interesuje mnie kanon i fabuła, bo za samymi soulslike nie przepadam. Jak podejdzie to spoko, jak nie to tego kwiata jest pół świata
Opublikowano 12 kwietnia 20231 r Godzinę temu, iluck85 napisał: Miałem brać, ale jedynki nie ukończyłem nadal. EA to poczekam, wakacje będzie za 149zl Fabuły w jedynce nie ma za wiele, także gdyby tylko to Cię trzymało, to warto nadrobić na YT i śmiało atakować dwójkę. Ta, wygląda na to, będzie pod każdym względem lepsza od poprzedniczki.
Opublikowano 14 kwietnia 20231 r Pograłem z godzinkę w jedynkę i odpuszczam zupełnie. Nie przepadam za soulsami, w Bloodborne doszedłem do tego bossa w windzie chyba i mi się znudziło, w Elden Ringu chyba po 10h odpuściłem. I skoro topowe gry z tego gatunku mnie odrzucaja to co ma mi do zaoferowania ich ubogi krewny? Nawet ukochane universium mnie nie przekonuje.
Opublikowano 14 kwietnia 20231 r No jak cie nie przekonuje gameplay to se odpuśc. Ja nie przepadam za soulslike a to mi siadło elegancko ze względu na elementy metroidvanii które są fajnie zaimplementowane. Soulsow to ja tam nie czułem w ogóle.
Opublikowano 14 kwietnia 20231 r Godzinę temu, Homelander napisał: Pograłem z godzinkę w jedynkę i odpuszczam zupełnie. Nie przepadam za soulsami, w Bloodborne doszedłem do tego bossa w windzie chyba i mi się znudziło, w Elden Ringu chyba po 10h odpuściłem. I skoro topowe gry z tego gatunku mnie odrzucaja to co ma mi do zaoferowania ich ubogi krewny? Nawet ukochane universium mnie nie przekonuje. Warto czasem od innej strony zacząć przygodę z soulsami, ja zacząłem od Nioh, Sekiro, Nioh 2, Dark Souls i co raz bardziej mi się podobają choć zaległości z soulsami są nadal
Opublikowano 15 kwietnia 20231 r Uważam że na normalu ta gra nie jest trudna i śmiało można przechodzić tak jak uncharted
Opublikowano 15 kwietnia 20231 r 3 godziny temu, złoty napisał: Uważam że na normalu ta gra nie jest trudna i śmiało można przechodzić tak jak uncharted Oczywiście i mówię to jako totalna lama i antyfan soulslike. Mnie jedynie wkurzały te ogniska i respawny. Wg mnie dla fana gierek video i uniwersum SW to must have.
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r Są już gracze radaktorzy, którzy nie mogą się doczekać aż zaczną chlastać mieczem na lewo i prawo
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r 26 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ale ci rycerze mają dużą rękojeść Ciekawe tylko czy będzie do tego naturalna fizyka i czy przy podskokach rękojeść będzie przenikać materiał ;p
Opublikowano 17 kwietnia 20231 r 8 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Są już gracze radaktorzy, którzy nie mogą się doczekać aż zaczną chlastać mieczem na lewo i prawo https://www.filmweb.pl/film/W+sidłach+pożądania-2022-10004725
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r https://whatifgaming.com/star-wars-jedi-survivor-will-be-a-whopping-140gb-in-size-on-xbox-series-x/ 140 GB na XSX Zaledwie 40 GB na XSS
Opublikowano 19 kwietnia 20231 r Tekstury 8k vs 2k prawdopodobnie. Co do wielkości to logarytmicznie leci, czyli 8k to 16krotnosc 2k jeśli chodzi o file size. Modele zajmuja mniej od tekstur w dzisiejszych czasach
Opublikowano 20 kwietnia 20231 r 147gb niech budują tę autostrade Hendrixa bo pojebana akcja z wagą tych gier
Opublikowano 23 kwietnia 20231 r Płytka PS5 ma 100gb pojemności, ciekawe ile trzeba będzie dociągnąć. Czekać do piątku, odebrać po robocie boxa i wieczorem będzie się grać.