Skocz do zawartości

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 108,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakbym wtopił 11K na kartę graficzną to też bym próbował się przekonać, że jest OK. :kekyayaya:

A Ty serio udaj się na jakieś leczenie, bo te pieniądze Ci z głowy wyjść nie mogą.

Opublikowano
3 minuty temu, tjery napisał:

A Ty serio udaj się na jakieś leczenie, bo te pieniądze Ci z głowy wyjść nie mogą.

Nie wiem co bardziej śmieszy: to że myślisz że nie stać mnie na tego RTXa czy to, że usilnie próbujesz zracjonalizować że wtopiłeś hajs i leczysz kompleksy cisnąć konsolom? :kekw:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co bardziej śmieszy: to że myślisz że nie stać mnie na tego RTXa czy to, że usilnie próbujesz zracjonalizować że wróciłeś hajs i leczysz kompleksy cisnąć konsolom? :kekw:

Śmieszy najbardziej to, że sobie wkręcasz, że ja muszę sobie cokolwiek racjonalizować.

Opublikowano
Teraz, tjery napisał:

Śmieszy najbardziej to, że sobie wkręcasz, że ja muszę sobie cokolwiek racjonalizować.

Ewidentnie piecze cię dupsko, że konsole dostarczają zajebiscie wyglądających gier za 2.5K, a taki Horizon FW wciąż nieosiągalny poziom dla PC-towca. :kekw: to musi piec

Opublikowano

vo3ytFj.png

LYYnCIp.png

gGzVUBz.png

b3ANxaX.png

8kR9Adb.png

jAV5DX4.png

I1OBhsF.png

16a5Q90.png

W4Tf0mX.png

ToesknQ.png

811bd5P.png

2WbLmtN.png

glPpphb.png

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ewidentnie piecze cię dupsko, że konsole dostarczają zajebiscie wyglądających gier za 2.5K, a taki Horizon FW wciąż nieosiągalny poziom dla PC-towca. :kekw: to musi piec

No, w huj, rozpracowałeś mnie.

Opublikowano
3 minuty temu, tjery napisał:

Także już skończcie to konsolowe pałowanie się zjebanymi portami na PC.

Przestań kłamać. DF na które się często powołujesz nawet nie chciało tykać Wild Hearts i Hogwarts Legacy na PC żeby zrobić filmik 'optimised settings' tak gówniane były to wersje. The Callisto Protocol ograłem jakieś 3 miesiące po premierze i nadal były problemy o których pisałem i gdzie SAM stwierdziłeś że faktycznie coś jest skopane. Wersje PC niektórych gier działają nieproporcjonalnie słabo do wersji konsolowych bo jeśli w tym Jedi Survivor (które wg DF nawet nie powinno zostać wydane na PC) na konsoli o mocy 10 TFlops i Ryzenie 3700 masz 1440p/30FPS to na 8x mocniejszym kompie 4k/100FPS to powinno być minimum a że masz jakieś niskie wymagania to spoko nVidia kocha takich klientów xd A z resztą patrząc po innych tematach pewnie nawet nie ukończysz tej gry tylko pospuszczasz się nad screenami do momentu wyjścia innego tytułu xd

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

vo3ytFj.png

LYYnCIp.png

gGzVUBz.png

b3ANxaX.png

8kR9Adb.png

jAV5DX4.png

I1OBhsF.png

16a5Q90.png

W4Tf0mX.png

ToesknQ.png

811bd5P.png

2WbLmtN.png

glPpphb.png

Jak z tą kustomizacją dalej? sporo fryzurek/strojów?

Opublikowano

No bo jaki jest sens porównywać działanie i wygląd tej samej gry na konsoli za 2,5 k zł z pctem gdzie same GPU kosztuje 4 razy tyle - nie trzeba być geniuszem żeby wywnioskować, że na tańszym sprzęcie będzie wyglądać gorzej i słabiej działać, ale szkopuł tkwi w tym, że gra oparta o UE4 nawet na 9/12 terafankach powinna działać jak złoto, a na 40 to w ogóle powinna odlatywać, wszystkiemu jest winny developer i nie ma co tutaj tłumaczyć jakości poszczególnych portów nosz kurwa 

Opublikowano
Teraz, łom napisał:

Przestań kłamać. DF na które się często powołujesz nawet nie chciało tykać Wild Hearts i Hogwarts Legacy na PC żeby zrobić filmik 'optimised settings' tak gówniane były to wersje. The Callisto Protocol ograłem jakieś 3 miesiące po premierze i nadal były problemy o których pisałem i gdzie SAM stwierdziłeś że faktycznie coś jest skopane. Wersje PC niektórych gier działają nieproporcjonalnie słabo do wersji konsolowych bo jeśli w tym Jedi Survivor (które wg DF nawet nie powinno zostać wydane na PC) na konsoli o mocy 10 TFlops i Ryzenie 3700 masz 1440p/30FPS to na 8x mocniejszym kompie 4k/100FPS to powinno być minimum a że masz jakieś niskie wymagania to spoko nVidia kocha takich klientów xd A z resztą patrząc po innych tematach pewnie nawet nie ukończysz tej gry tylko pospuszczasz się nad screenami do momentu wyjścia innego tytułu xd

Tak, tak teoretyku gamingu.

Opublikowano

Bigby co ty za screeny wklejasz? To z jakiejś gry czy o co cho? :nosacz3: Ja yebie co za śmietnik z tego tematu xD 

Bigby te style walki i różne miecze da się zmieniać szybko w locie czy trzeba to zrobić przy jakimś stole podobnie do jedynki?

Opublikowano
Teraz, tjery napisał:

Jak z tą kustomizacją dalej? sporo fryzurek/strojów?

Oj dużo. Część wpadła z otwierania skrzyń, inne kupiłem w sklepie na Kobho. Z tego co widzę jest ponad 20 kurtek, większość z kilkoma różnymi wariantami kolorystycznymi, ponadto po kilkanaście par spodni, koszulek itd.

Dużo możliwości mixowania strojów. Ponczo też jest ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Bigby co ty za screeny wklejasz? To z jakiejś gry czy o co cho? :nosacz3: Ja yebie co za śmietnik z tego tematu xD 

Bigby te style walki i różne miecze da się zmieniać szybko w locie czy trzeba to zrobić przy jakimś stole podobnie do jedynki?

W locie.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

2 masz zawsze pod ręką i w locie je przełączasz. Przy stole warsztatowym albo miejscu do medytacji natomiast możesz je podmienić na inne. W tej chwili mam 3 z 5 stylów.

Opublikowano

Podobno można mieć 2 do zmiany jako aktywne a jak się chce inne bo jest więcej to trzeba przy ognisku wybierać nowe. 

Opublikowano

Coś jest na rzeczy bo z jednej strony alex z df pisze ze jest chujnia

a hardware unboxed odpowiada 

Opublikowano
47 minut temu, messer88 napisał:

Podobno można mieć 2 do zmiany jako aktywne a jak się chce inne bo jest więcej to trzeba przy ognisku wybierać nowe. 

To w jedynce nie było takiej możliwość zmiany w locie? Może już nie pamiętam, wydawało mi się, że też można było mieszać między stylami single, doubleblade? 

Opublikowano
3 minuty temu, mozi napisał:

Coś jest na rzeczy bo z jednej strony alex z df pisze ze jest chujnia

a hardware unboxed odpowiada 

Hardware Unboxed są opłacani przeze mnie. 

Opublikowano
15 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

To w jedynce nie było takiej możliwość zmiany w locie? Może już nie pamiętam, wydawało mi się, że też można było mieszać między stylami single, doubleblade? 

Można było w locie, tylko tam były dwa style, a tu jest więcej. Ale jednocześnie przy sobie wciąż można mieć tylko dwa.

Opublikowano
29 minut temu, tjery napisał:

Hardware Unboxed są opłacani przeze mnie. 

Bardziej ze może być to kwestia konkretnego konfigu i Ew ustawień. 

Opublikowano

Co tu wejdę to widzę tjerego lurkującego czy ktoś źle pisze o jego RTXie i opini, że pc wersja jest ok. Gierka odpalona, żeby przetestować sprzęt, porobione screeny w prologu i widzę pograne już. Trzeba wrócić do forumingu.

Spoiler

Też bym tak robił jakbym miał pc do gierek. Ciągła obsesja "jak chodzi". Dlatego gram tylko na konsolach

Opublikowano
2 minuty temu, Sebas napisał:

Co tu wejdę to widzę tjerego lurkującego czy ktoś źle pisze o jego RTXie i opini, że pc wersja jest ok. Gierka odpalona, żeby przetestować sprzęt, porobione screeny w prologu i widzę pograne już. Trzeba wrócić do forumingu.

Ukryj zawartość

Też bym tak robił jakbym miał pc do gierek. Ciągła obsesja "jak chodzi". Dlatego gram tylko na konsolach

Ale @tjerynie musi mieć obsesji bo ma sprzęt taki, że wszystko chodzi.

Po prostu na tym forum jest zbyt duży ból dupy u co niektórych. 

Opublikowano
5 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Ale @tjerynie musi mieć obsesji bo ma sprzęt taki, że wszystko chodzi.

Po prostu na tym forum jest zbyt duży ból dupy u co niektórych. 

A cewki słychać czy git?

Opublikowano

Wstawiłem zdjęcia jak to wyglada na ps5 w trybie performance. Przecież to jest nie wiem 720p? Który to jest rok? Era ps3 czy późne ps2? Ta grę powinno się jebac i jej nie kupić. Wiec czepiacie się tjerego a na nowych super konsolach chodzi to i wyglada jak gówno. I to jest fakt.