PiotrekP 1 881 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 O to to. W 60fps grać się nie dało bo spadki były zbyt duże, a w 30 gra wyglądała tak sobie- w obu zaś cierpiała na bugi graficzne, a niektórych nadal w pełni nie naprawiła. Szkoda, że jedyna fajna rzecz z NG+ to czerwony kolor świetlówki. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Ale do nominacji do głównej nagrody pewnie niewiele zabrakło, bo to naprawdę kawał grywalnej gry jednak, z super postaciami i systemami, do tego w znanym uniwersum. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Nominacja chyba jest za action adventure? Gra fajna ale do głównej nagrody to jednak za słabo wypada przy innych tytułach z tego roku. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 6 minut temu, messer88 napisał: Gra fajna ale do głównej nagrody to jednak za słabo wypada przy innych tytułach z tego roku. W tym roku tyle dobrych tytułów że nie zasługuje na główną ale napewno wyżej niż Starfield czy Hogwarts. Ja nie jestem fanem SW ale bardzo dobrze się grało jak i w pierwszą część. U mnie 58h i 90% według exophase Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 13 minut temu, messer88 napisał: Nominacja chyba jest za action adventure? Gra fajna ale do głównej nagrody to jednak za słabo wypada przy innych tytułach z tego roku. Dokładnie. AA i Rudy za aktorskie skille. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 45 minut temu, Lochu napisał: według exophase Ooo dzięki za przypomnienie o tej stronce. Pamiętam że przestałem z tego korzystać jak jeden użytkownik forumka straszył że to hujnia, że dajesz dostęp do swoich profili itp Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Dokończyłem jeszcze kilka brakujących bounty i mimo że trochę już wkurzał schemat powrotów do kantyny -> statek -> bounty a nie zawsze był bliski teleport jeszcze to powiem tylko że warto zrobić. Szczególnie dla fanów SW fajnie zobaczyć jak się kończy ta aktywność. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 10 godzin temu, messer88 napisał: Greez najlepszy Tak, ale Rudy też spoko i wiadomo główna rola. Pamiętam, że w Jedi Fallen Order traktowałem go jak "Rudego Jedi", a teraz jakoś tak mi bardziej pasuje ten "Jedi" do niego. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 O kurde finalne chaptery to było grube doświadczenie. Zmieniam zdanie - jedna z 6 najlepszych gier roku i mega niedoceniony tytuł. Niby bezpieczny sequel, ale jednak było warto, gra się lepiej i jest zawidziwajaco liniowo pod koniec, co mi się zajebiscie podobało, bo już w połowie gry ten Koboh mnie trochę męczył. Fantastyczne story bitsy pod koniec podbijają wrażenia o tym, jak powinno się robić gry o SW. 9/10 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Wleciał w tamtym tygodniu kolejny patch (2.5gb), kolejne poprawki w kwestii wizualno-technicznej. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jestem w momencie gdy możemy pierwszy raz wybrać ścieżkę fabuły. Gra jest świetna. Tego oczekuję od gier. Przygoda, postacie, ekploracja, świat, wrogowie, muzyka. Wszystko jest świetne. Ta seria jest dla mnie chyba najlepszym frenczajezm SW w ostatnich latach. Technicznie już chyba dopracowali. Sporadyczne błędy nie wpływają na rozgrywkę. Moje dwa subiektywne minusy to trochę zbyt szybko i czasami "z doopy" tocząca się fabuła i duża rozbieżność między wielkością miejscówek. Albo ogromne i przytłaczające albo najgorsze korytarze-samograje w stylu Uncharted. W pierwszej części balans był super, dzięki czemu jest jedną z moich ulubionych ostatnio metroidvanii. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Niestety pomimu kilku patchy gra ma nadal dziwne bugi graficzne. Najlepszy jest z zmianą gęstości brody u Cala, podczas obracania kamery kiedy stoi w miejscu. Z dziwnych bugów ostatnio 3 razy pod rząd Greez podczas lotu stał w T-pose zespolony z fotelem pilota. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 6 godzin temu, PiotrekP napisał: Z dziwnych bugów ostatnio 3 razy pod rząd Greez podczas lotu stał w T-pose zespolony z fotelem pilota. jak grałem to taka sytuacja miała miejsce za każdym razem gdy się skakało w hyperspace Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wziąłem się za czyszczenie map bo siedzę na L4, i tak porównując do takiego Rise Tomb Raider, to tam dawało mi to większy fun. Choć niektóre zagadki z wykorzystaniem kulek nawet fajne. I tak na 100% tego nie zrobię pewnie. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Pierwszą część wyczyściłem. Tutaj chyba nie będę miał motywacji. Tam rozwój postaci i nowe umiejętności dawały fun i poczucie nowych możliwości, lokacje fajnie się łączyły. W sequelu Cal jest przepakowany, skróty są odblokowywane co chwila, często niepotrzebnie. Chociaż nie powiem, niektóre korytarze na Koboh i misje poboczne są ciekawe a widoczki przepiękne. Btw mam nadzieję, że w Outlaws postawią na strzelanie, bo po tej części będę miał chyba dosyć walki na miecze. Jest jakoś tak łatwo i bez satysfakcji. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Gra ląduje w EA Play i w związku z tym pytanie - czy na konsolach da się w to grać? Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Na XSX już jakiś czas temu fajnie się grało, zero większych bugów czy coś. A i samo działanie OK. Cytuj
suteq 203 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia We wszystko da się grać jak ustawisz oczekiwania odpowiednio nisko. 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Na PS5 już można bez zgrzytania zębami. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 4 godziny temu, Cedric napisał: Gra ląduje w EA Play i w związku z tym pytanie - czy na konsolach da się w to grać? Nie bierz wszystkiego do siebie co piszą w internatach, a szczególnie na forach dla (PRAWDZIWYCH) graczy Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Jeszcze jak sie da grać! Dla mnie Top 5 generacji. Żadnych bugów, płynnie, gładko, ładnie. 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia W dniu 21.11.2023 o 11:41, PiotrekP napisał: O to to. W 60fps grać się nie dało bo spadki były zbyt duże, a w 30 gra wyglądała tak sobie- w obu zaś cierpiała na bugi graficzne, a niektórych nadal w pełni nie naprawiła. Szkoda, że jedyna fajna rzecz z NG+ to czerwony kolor świetlówki. A nie na odwrót? Właśnie opylam w gamepassie i chyba zostane przy trybie wydajności, grafika tak czy siak nie poraża, mam wrażenie jakby technicznie zrobili regres w stosunku do poprzedniej części. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia @izon chodziło mi o stan na premierę i jakiś czas po niej. W końcu udało im się to "naprawić" i można było grać w 60kl bo już nie było tak drastycznych spadków płynności. 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Te soulsowe zjebane mechaniki (dla mnie największa/jedyna istotna wada jedynki) też są obecne w tej części? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi