Faka 4 044 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Ja po Phantom Liberty też skoczę po swój egzemplarz do sklepu. Dobrze, że nie brałem na premierę skoro była w takim tragicznym stanie, gdzie o dziwo jedynka aż taki problemów nie miała, a brałem ją wtedy day one. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Oj jedynka też miała masę technicznych problemów, które też wychodziły w miarę grania - skopana detekcja kolizji, często skutkująca zapadaniem się w podłoże i śmiercią od wpadnięcia pod mapę. Ale fakt - graficznie/animacyjnie było spoko, ale wiadomo, że wtedy nie było celowania w 60fps. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 No, ale raczej tak mocno pod względem technicznym nie była zwalona jak ta dwójka, a to jest różnica. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Ludzie, ten produkt nie jest naprawiony. Jest grywalny. Ale też tutaj jest duże naciągnięcie. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 No chrupie często, ale ogólnie daje radę. Wczesniej nie grałem to nie mam porównania. A tak btw. Zauważyliście że rudy ma kosmicznie długie włosy na rękach? W którymś momencie jest zbliżenie jak przeciskamy się przez jakąś szczelinę. Nogi mu naprawili, ale dodali wlochy. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Gra teraz w promo w pudle na PC I konsole jak coś. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 W dniu 1.10.2023 o 18:34, GSPdibbler napisał: No chrupie często, ale ogólnie daje radę. Wczesniej nie grałem to nie mam porównania. A tak btw. Zauważyliście że rudy ma kosmicznie długie włosy na rękach? W którymś momencie jest zbliżenie jak przeciskamy się przez jakąś szczelinę. Nogi mu naprawili, ale dodali wlochy. Odpaliłem wczoraj Jedi Survivor na PS5 i przeszedłem pierwszy etap wprowadzający, rzeczywiście chodzi świetnie w 60 FPS, ale nie siadajcie za blisko telewizora, nie zrozumcie mnie źle, pewnie wielu się spodoba, jak to wygląda, wszystko zależy od podejścia:). Jedno jest pewne - do multiplatofrm konsole niedługo przestaną się nadawać, jak tak dalej pójdzie. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Just now, KrYcHu_89 said: Odpaliłem wczoraj Jedi Survivor na PS5 i przeszedłem pierwszy etap wprowadzający, rzeczywiście chodzi świetnie w 60 FPS, ale nie siadajcie za blisko telewizora, nie zrozumcie mnie źle, pewnie wielu się spodoba, jak to wygląda, wszystko zależy od podejścia:). Jedno jest pewne - do multiplatofrm konsole niedługo przestaną się nadawać, jak tak dalej pójdzie. Pierwszy etap wygląda i działa najlepiej 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Teraz, Bartg napisał: Pierwszy etap wygląda i działa najlepiej To przesuwam kanapę jeszcze dalej na wieczór Cytuj
Fafensky 157 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Niedawno zrobiłem platynę, kupiłem akurat po tym patchu poprawiającym performance. Niby wszystko ładnie i płynnie, ale glitche i bugi niestety na porządku dziennym, raz nawet spierdaczyło mi kamerę do tego stopnia, że jakieś 30 minut progressu poszło się yebac. Miałem wrażenie, że im dłuższa sesja z grą tym bardziej się wywala, pod koniec zbieractwa do platyny miałem też sytuację gdzie jedna z mocy przestała być rozpoznawana przez input i nie mogłem otwierać drzwi dopóki nie zresetowałem. Ogólnie doświadczenie raczej na plus, bo żadnych krytycznych gamebreakerów nie miałem a gra sama w sobie bardzo dobra (jbc to moja opinia jest biased jako fana star warsów), ale masa tych glithy i małych niedoróbek psuje nieco odbiór, bo człowiek się czuje nieszanowany jako gracz takimi błędami 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Kusi mnie ograć drugi raz na PS5 po tych patchach, ale tyle gierek czeka. W tamtym tygodniu chyba też jakiś patch był. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Macie pojęcie czy w trybie jakości 30 fps to jest beton czy skacze? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 @Faka na PS5 jakoś różnicy w grafice zbytnio nie widzę, a w 60kl sieka się aż miło. Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 25 października 2023 Opublikowano 25 października 2023 Beton to gracz, który ma wybór a i tak gra w 30 klatkach. Po patchach niby 60 jest stabilniejsze. Jak grałem jeszcze w pływających i dało się bo gierka fajna. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 26 października 2023 Opublikowano 26 października 2023 12 godzin temu, Faka napisał: Macie pojęcie czy w trybie jakości 30 fps to jest beton czy skacze? Ma swoje mankamenty, głównie rozdzielczościowe w 60 FPS, ale bez przesady, nie ma co nawet patrzeć na 30 FPS tutaj, włożyli dużo pracy w ten tryb 60 po premierze. Nie wiem kiedy wrócę do gierki, ale teraz inne ogrywam, więc musi trochę czekać, niemniej jednak do 2 planety obecnie ten tytuł jest bezbłędny, więc warto było przeczekać. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Jednak druga część mocno dowiozła i oceniam to po patchu 60. Spoko się gra w taką metroidvanię, dużo więcej lokacji do zwiedzania, salon Pyloony też fajny motyw, co by pogadać ze wszystkimi. No i te nowe postawy, ale z blasterem to jest przegięcie, każdy szlag mieczem od razu szoruje obronę przeciwnika i potem strzelasz. Graficznie też nie ma lipy, pod warunkiem jak wyłączysz ziarno, bo jednak to brzydko wygląda. Ziarno nie do wszystkich gier się nadaje, ale taki Dead Space Remake to akurat spoko jest ficzer. Mam nadzieję, że zrobią trzecią część. No i czekam na ten ubisoftowy Star Wars Outlaws, bo jednak wolałbym teraz sobie postrzelać tymi piu piu. 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Na pewno zrobią trójkę, bo od początku planowali to na trylogię, a gierka pomimo problemów swoje zarobiła. Jak pisałem dużo wcześniej- szkoda że nie ma typowego stroju Jedi oraz nie da się schować tego blastera- nie licząc modów. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Na pewno zrobią trójkę, bo od początku planowali to na trylogię, a gierka pomimo problemów swoje zarobiła. Jak pisałem dużo wcześniej- szkoda że nie ma typowego stroju Jedi oraz nie da się schować tego blastera- nie licząc modów. Jeszcze nie przeszedłem, ale też nie wiedziałem o tym, że Respawn ma zrobić trylogię to spoko. Zostawili jakąś otwartą furtkę na koniec? Obecnie to jestem: Spoiler Ściganiu Rayvisa na rozwalony księżyc. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 @Faka tak najbardziej bezspoilerowo- w trójce piwko jasne, albo ciemne, o ile woģóle będzie to miało wpływ na fabułę. Cytuj
messer88 6 594 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 Zacząłem sobie w końcu, o ile sam początek średnio mi podszedł to jak się gra otworzyła na Koboh to jest bajka. Czuję że godzin tu się sporo nabije bo eksploracja super. XSX i performance jak narazie zero problemów po kilku godzinkach. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 12 listopada 2023 Opublikowano 12 listopada 2023 Sprawdzam te nieodkryte miejsca na Koboh, wpadłem do jakiejś dziury, w środku niby opuszczona miejscówka, a za ukrytymi drzwiami czaił się miniboss droid. Muszę w końcu poszukać miłośnika pewnych serów, bo nadal się na niego nie natknąłem. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Miał ktoś problem ze zdobyciem odłamka priorytu w azylu wędrowca w stajni nekko? Na mapie mi tam pokazuje, a nie idzie tego zdobyć??? Cytuj
messer88 6 594 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Zbierasz wszystko? Eksploracja jest świetna ale jak zobaczyłem ile tego jest to nie wiem nie wiem xD A dopiero 3 rodzaje znajdziek mam odblokowane w ogóle. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 No wszystko zbieram, tylko tego ostatniego odłamka priorytu nie idzie zdobyć. No medroidvania jest fajna. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 @Faka Tam musisz zaprowadzić jakiegoś mocno kolorowego nekko, ja chyba czerwonego czy pomarańczowego tam postawiłem - za jakiś czas powinien ten shard wygrzebać. Ja złapałem glitcha z jednym shardem (wypadającym z tych droidów) i dupa - 99/100, a byłaby platynka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi