Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hollow Knight vs. Red Dead Redemption II

• Hollow Knight
    • Red Dead Redemption II
  2. 2. God of War (2018) vs. Sekiro: Shadows Die Twice

• God of War (2018)
    • Sekiro: Shadows Die Twice
  3. 3. Alien Isolation vs. It Takes Two

4. 4. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. 5. Bloodborne vs. The Last of Us: Part II

• Bloodborne
    • The Last of Us: Part II
  6. 6. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vs. Ghost of Tsushima

• Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
    • Ghost of Tsushima
  7. 7. Death Stranding vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Death Stranding
    • Uncharted 4: A Thief's End
  8. 8. Marvel’s Spider-Man vs. Days Gone

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 03.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Kondukt żałobny za trumną cyklu Resident Evil już przeszedł, więc lecimy dalej z tym festiwalem dyskusyjnych głosów.

Skrócona drabinka:

8gen5r.thumb.jpg.be634ae7c081cdc3d88d726c53fbf8bb.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

• kolejny raz startuje 256 gier. I kolejny raz to lista stworzona przez nas. Lista, która wymyka się pewnym zasadom, lista po części sentymentalna i nietypowa.
  • domyślnie funkcjonował limit dwóch gier na cykl, ale zrobiliśmy jeden wyjątek (Resident Evil).
  • głosowanie w tej rundzie standardowo zamknie się w piątek (03.6.2022) o godzinie 23:59.
  • w przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów + Adminów i wygra ta gra, która uzbiera ich więcej.
  • jeśli również w tej kwestii będzie remisowo, to zorganizuję Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin. Czasem mniej, zależy jak mi się uda to ogarnąć, ale zawsze będę się starał, aby dodatkowe głosowanie kończyło się w okolicach sobotniego południa. Bo jak najszybciej chcę mieć możliwość wystartowania kolejnej rundy, a brak rozstrzygnięcia mnie powstrzymuje.
  • drabinka została wygenerowana losowo.

Gameplaye:

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sekiro przegrywa z dad od łorem. Nie zmieniajcie się klapy. Ogólnie ten plebiscyt popularności sonki mam w dupalcu ale tutaj aż przykro się robi. Tfu na was.

• Sprowadzanie Bloodborne'a do tylko "kolejnego soulslike'a" to słabiutki trolling. Daję 2/10 bo jednak odpisuję. Gra ma niektóre mechaniki gatunku, ale Hollow Knight też je ma. Podobnie jak Sekiro

• Tu nie potrzeba komentarza. Gracze wowa dzielą się na tych co siedzą w Choroszczy i na tych, których jeszcze nikt nie złapał w siatkę

Opublikowano

Nareszcie odpada nagorszy gow, najwiekszy zawod poprzedniej generacji tlou 2 i zelda z pustym swiatem :obama:

Jedyny problem z ostatnią parą, ale jako fan Spider mana od prawie 30 lat nie moge zagłosowac inaczej. Days Gone i tak daleko zaszło, widać, że mimo kilku kolesi bez gustu, gra była doceniona przez graczy :banderas:

Opublikowano

Gry Sony miały być tak mocne, a tu albo ledwo, albo wcale nie radzą sobie z chińszczyzną. 

Opublikowano

Zwycięstwo Sekiro byłoby czymś niesamowitym. Cudowna, wymagająca gra. Dobrze się bawiłem przy GoW, naprawdę dobrze. Ale emocje z Sekiro to jest jakaś inna półka. 

Tak samo MGS5, docenić gameplay, swobodę w działaniu i zwyczajną radość z gry pomimo że widać iż gra powstawała w bólach. 

No ale to się kurwa nie wydarzy. 

Opublikowano

Zelda na Wiedźmina xd 

Senior Memberze Kmiot zawsze Cię szanowałem^^

Opublikowano

Eh, ze wszech miar przełomowa Zelda musiała trafić na siwego na koniu. Du.pa mnie piecze. 

Opublikowano

kazdy by olał to aa z gamepassa gdyby nie miało wielkiego ip za soba :usmiech:

Opublikowano
4 godziny temu, Shen napisał:

Nareszcie odpada nagorszy gow

oczywiście głos na Sekiro ale nie widzę tego, w chuj więcej osób pewnie grało tylko w gowa 

Opublikowano

Sekiro? Powiem tak, sam pojedynek z Genichiro to jest emocjonalny rozpierdol. We łbie się kotłuje, palce bolą ale pozatym jest tylko czysta radość. 

Nie wygra tej pary. 

Opublikowano

Ale że co? Najlepsza gra o pajonku od czasów psxa ma przegrać z days szrotem??? Wszystko okej tam? :kekw:

Opublikowano

Nie no przecież tylko żartowałem. Ja nawet nie wiem jak ten crap się dostał na listę a co dopiero do 1/8 finału :pawel: 

Opublikowano

Bo to historia o prawdziwej milosci wiec troche z toba nie rezonuje :kekw:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety, ale wychodzi na to, że mój faworyt trafi w następnej rundzie na niepokonanego rywala. Cóż, i tak gratki, ważne że Gays Done zdechnie. Jednak @Pupcio nie miałeś racji. :cool:

Nie ma co się poddawać tak wcześnie. Chyba, że chcesz się bardzo miło zaskoczyć w następnej rundzie.

Opublikowano
29 minut temu, Mejm napisał:

Bo to historia o prawdziwej milosci wiec troche z toba nie rezonuje :kekw:

mejm oglądasz gry na jutubku? No nieźle :(