Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hollow Knight vs. Red Dead Redemption II

• Hollow Knight
    • Red Dead Redemption II
  2. 2. God of War (2018) vs. Sekiro: Shadows Die Twice

• God of War (2018)
    • Sekiro: Shadows Die Twice
  3. 3. Alien Isolation vs. It Takes Two

4. 4. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. 5. Bloodborne vs. The Last of Us: Part II

• Bloodborne
    • The Last of Us: Part II
  6. 6. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vs. Ghost of Tsushima

• Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
    • Ghost of Tsushima
  7. 7. Death Stranding vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Death Stranding
    • Uncharted 4: A Thief's End
  8. 8. Marvel’s Spider-Man vs. Days Gone

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 03.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sekiro przegrywa z dad od łorem. Nie zmieniajcie się klapy. Ogólnie ten plebiscyt popularności sonki mam w dupalcu ale tutaj aż przykro się robi. Tfu na was.

• Sprowadzanie Bloodborne'a do tylko "kolejnego soulslike'a" to słabiutki trolling. Daję 2/10 bo jednak odpisuję. Gra ma niektóre mechaniki gatunku, ale Hollow Knight też je ma. Podobnie jak Sekiro

• Tu nie potrzeba komentarza. Gracze wowa dzielą się na tych co siedzą w Choroszczy i na tych, których jeszcze nikt nie złapał w siatkę

Opublikowano
15 minut temu, GearsUp napisał:

image.jpeg.5e88e8e09c536a27d7bb71aaa5ae1706.jpeg

randomowe zbroje rodem z gier F2P na komórki

VS

16 minut temu, GearsUp napisał:

image.jpeg.8ffd67adf9b2661f9f05cc26ae2fb11a.jpeg

pełne wiedźmińskiego l o r e mistrzowskie rynszunki szkół wiedźmińskich :banderas:

KRÓL JEST TYLKO JEDEN

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

randomowe zbroje rodem z gier F2P na komórki

VS

pełne wiedźmińskiego l o r e mistrzowskie rynszunki szkół wiedźmińskich :banderas:

KRÓL JEST TYLKO JEDEN

Przypominam, Zelda tylko z platnym dlc daje frajde

Screenshot_20220530-203322_Firefox.jpg.d3e20ab048178c5183dfaaf8df12c259.jpg

Opublikowano

Uncharted-po-raz-kolejny ma więcej głosów niż nowatorski symulator kuriera?:/

Opublikowano

No co zrobisz grzybi? Forumowicze wolą kapiszony v4 niż jedną z największych perełek genracji, klasyczek :)

Opublikowano

Ale żeby nudne kowboje, naciśnij trójkąt żeby umyc dope, wygrywały z tytułem, który gameplayowo jest tym, czy powinna być gra dla prawdziwego gracza, a nie żadnego podrabianca, to nie rozumiem. 

Opublikowano

Bo graficzka i to że w oku bobra odbija się słońce jak się przyjrzysz. 

Opublikowano

Sam fakt, że Hollow Knight tak daleko pokazuje, że na forum są jeszcze gracze których nie zraża brak 3D i pełnego voice actingut, a docenić potrafią mistrzowski kunszt Team Cherry. Szans na zwycięstwo nigdy nie było, ale poprzednia generacja była dla indie wybitna, w moim odczuciu lepsza niż dla AAA.

Opublikowano

yeti i lisciu są za indykiem? Chyba czują zagrożenie grą rockstar w kolejnych rundach i dlatego chcą wyeliminować :notsure:

Opublikowano

Z indyków to tylko farmera mi było szkoda, gra z duszą

Opublikowano

Wysokie miejsce HK jest spowodowane latwa drabinka ;)

Trafilby na potezne uncharted albo alien isolation i po gosciu

Wiesiek, bloodborn albo kowboje. Nie ma innej opcji. Sam nie wiem na co glosowac jak bedzie ostateczne starcie :/

Poczekam i zaglosuje na 5 minut przed zamknieciem kolektury

Opublikowano
45 minut temu, 20inchDT napisał:

yeti i lisciu są za indykiem? 

Przy HK łapy spocone i na bezdechu lecisz a w RDR masz odcisk na kciuku od trzymania A/X przy wsiadaniu na konia. Taka subtelna różnica. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No wiadomo, że dostałby od gierek 3D, ale to co cieszy w przypadku HK to wysoka pozycja i wysoka jakość tytułu, czego nie można powiedzieć o niektórych średniakach które zachodziły jeszcze wyżej. :) 

Teraz, LiŚciu napisał:

Przy HK łapy spocone i na bezdechu lecisz a w RDR masz odcisk na kciuku od trzymania A/X przy wsiadaniu na konia. Taka subtelna różnica. 

+miliard, widać że kolega wie co jest pięć :lapka:

Opublikowano

Lepiej niech przegra z dobrą grą niż miałby przegrać z jakimś gowem :nosacz2:

Opublikowano

Tak, Hollow Knight przegrywa w 1/8 finału nie dlatego, że trafił na jedną z największych i dopracowanych gierek, które kiedykolwiek widziała ta branża. To wszystko dlatego, że jest w 2D, SPISEK TRÓJWYMIAROWCÓW KURWA

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

Tak, Hollow Knight przegrywa w 1/8 finału nie dlatego, że trafił na jedną z największych i dopracowanych gierek, które kiedykolwiek widziała ta branża. To wszystko dlatego, że jest w 2D, SPISEK TRÓJWYMIAROWCÓW KURWA

A czy przypadkiem sonka nie maczała palców w tym całym rdr??? Może to w jakiejś części ex?

Opublikowano
Cytat

Nikt tak nie pisze, tylko ja kilka postów wcześniej i jeszcze teraz w odpowiedzi :)

Niech te głosowania już się skończą, bo nie wiem czy to ja jestem wariatem czy to forum dostało zbiorowego pierdolca.

Teraz, Pupcio napisał:

A czy przypadkiem sonka nie maczała palców w tym całym rdr??? Może to w jakiejś części ex?

No jedynka to eks na Xboxa, bo ma trawę :nosacz3:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Wg forumowej logiki to jeśli dla ktoś nie jest zainteresowany graniem na Xboxie, to tak, wtedy to ex na Playstation 3

Opublikowano

Pewnie jak będzie finał gniota wojny i Master Pieca Wiedzmina 3 to  pewno wiesiek przegra bo ex na playstation xd 

Opublikowano

A pamiętacie jak nawalony Soul na golasa siedział na kanapie w panterkę i krzyczał „dżabazzeo” tylko Sonka?