Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hollow Knight vs. Red Dead Redemption II

• Hollow Knight
    • Red Dead Redemption II
  2. 2. God of War (2018) vs. Sekiro: Shadows Die Twice

• God of War (2018)
    • Sekiro: Shadows Die Twice
  3. 3. Alien Isolation vs. It Takes Two

4. 4. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. 5. Bloodborne vs. The Last of Us: Part II

• Bloodborne
    • The Last of Us: Part II
  6. 6. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vs. Ghost of Tsushima

• Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
    • Ghost of Tsushima
  7. 7. Death Stranding vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Death Stranding
    • Uncharted 4: A Thief's End
  8. 8. Marvel’s Spider-Man vs. Days Gone

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 03.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Bloodborne w serduszkach graczy jest za zajebsity klimat i feeling. Gameplayu nie ma co bronić ale jest nie gorszy, niż większość gier na rynku :) Ludzie dopierdalają się do Soulsow, a sami grają w 30 odsłona  Call Of Duty :)

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sekiro przegrywa z dad od łorem. Nie zmieniajcie się klapy. Ogólnie ten plebiscyt popularności sonki mam w dupalcu ale tutaj aż przykro się robi. Tfu na was.

• Sprowadzanie Bloodborne'a do tylko "kolejnego soulslike'a" to słabiutki trolling. Daję 2/10 bo jednak odpisuję. Gra ma niektóre mechaniki gatunku, ale Hollow Knight też je ma. Podobnie jak Sekiro

• Tu nie potrzeba komentarza. Gracze wowa dzielą się na tych co siedzą w Choroszczy i na tych, których jeszcze nikt nie złapał w siatkę

Opublikowano

Nie przejmowałbym się opiniami tego człowieka z kolorowym dziobakiem w avatarze. To taki sam reskin jak pisanie, że Asasyn Origin na Xboxie One S wypala oczy ładną graficzką. Tu już tylko lekarz zostaje

Opublikowano

No tak, tak Wezyr :) A xbox rozyebał konkurencje w 8 genceracji!

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

BB? Bonusowe punkty do sentymentu bo eks i pierwsza porządną gra na PS4. Casus DC, legenda jedynie na papierze, w realu kolejne Soulsy.

najlepsze soulsy do momentu zrobienia kolejnej ekskluzywnej gry

Opublikowano

Dorzucę, że WoW to ponadczasowa gra i niekwestionowane goat, a rgb w klawiaturach jest magicznie cudowne.

Spoiler

:kekw:

Opublikowano

Wiedzmin 3 wygrywa. Wjeżdża peczyk pod obecne konsole i większość tu zagrajmerow nie wychodzi z Białego Sadu bo okazuje się że jest nuda xD

Dobry film to mozna oglądać wiele razy...eh

Opublikowano

Ale się ujebali tego Bloodborna :)

"to tylko kolejne soulsy" ale kolejne pary głosujemy na piąte w kolejności Uncharted czy reskin Batmana z bujaniem po mieście. 

A akurat z dolnej części drabinki (prócz BB i Mgs5) pomimo że nie grałem jeszcze to wydaje mi się że najświeższe jest Death Stranding od Kojimbo. 

A za Sekiro obyście mieli rozwolnienie przez tydzień 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kmiot napisał:

Bardziej slaszerowe nie znaczy jeszcze, że to slaszer. 

Jest bardziej slaszerowe od tradycyjnych soulsów, czy nie jest?

Jest, jak najbardziej :)

I na pewno bym nie nazwał BB reskinem. To gra z własną tożsamością i najlepszym klimatem od FS. I wiele bym dał by ER nie było dark soulsem IV tylko BB2.

Opublikowano

Wezyr widze po bandzie, najpierw jebanie Days Gone, teraz Bloodborne, cos mu te gry z playstation nie leza.

Opublikowano

Szkoda ,że Zelda trafiła tak szybko na Wieśka no ale tak się drabinka wylosowała. Jak dla mnie te dwie gierki spokojnie mogły by być w finale. Jeśli miałbym wskazać top 3 tej mijającej generacji to właśnie Wiesiek 3, ZBOTW i Dark Souls 3. 

Opublikowano

Zelda jak na to forum i tak mega pozytywnie. Odyebanie Dark Souls 3 w 1 rundzie było przeze mnie niespodziewane.

Opublikowano

Połowy z gier w tej rundzie nie skończyłem, i to napawa mnie optymizmem. Żadne sezony ogórkowe mi nie straszne.

Opublikowano

zaskoczyła mnie tak mała przewaga Drejka nad symulatorem UPS'a, szkoda, że nie wpadnie na rdr, bo by znowu wyjaśnił komboja :kekw:

tak czy inaczej, wybraliście drewniany system walki, fabułę i yebany crafting nad zrzucanie jabłek z drzewa na milion sposobów także chu.ja wiecie o grach :lapka:

Opublikowano

Myślałem żeby zagłosować na zelde ale dobrze zrobiłem oddając głos na wiedźmina bo raczej nie ma miejsca w następnej rundzie na gry ubi podobne ;)

Opublikowano

A propo reskinów to armory w Zeldzie też nudne, każdy wygląda tak samo, no niczym się nie różnią. Zero originality i crativity

image.jpeg.5e88e8e09c536a27d7bb71aaa5ae1706.jpeg

kiedy w Wieśmaku mamy taki wspaniały przekrój barw i naprawdę ciężko wybrać ulubiony

image.jpeg.8ffd67adf9b2661f9f05cc26ae2fb11a.jpeg

Opublikowano

Zelda to była piękna przygoda, która jak mało który tytuł potrafił uchwycić magię odkrywania tajemniczego choć znajomego świata. Ale jednak Wiedźmin3najlepszy siedzi głębiej w serduszku, bo choć przygody Geralta mają swoje bolączki to historia, postacie i cały świat przedstawiony o wiele lepiej ze mną rezonują niż przygody zielonego skrzata. Więc głos leci na siwego bajeranta.

Szkoda że drabinka się tak ułożyła że obie gierki spotykały się już na tak wczesnym etapie, obie zasłużyły na finał moim zdaniem. 

Opublikowano

Kurde nie wiem czy się przyznać jak człowiek że zelda to fajna gra czy dalej brać pod skórke tych zeldo pojebów :<