Skocz do zawartości

The Best of Ósma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hollow Knight vs. Red Dead Redemption II

• Hollow Knight
    • Red Dead Redemption II
  2. 2. God of War (2018) vs. Sekiro: Shadows Die Twice

• God of War (2018)
    • Sekiro: Shadows Die Twice
  3. 3. Alien Isolation vs. It Takes Two

4. 4. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  5. 5. Bloodborne vs. The Last of Us: Part II

• Bloodborne
    • The Last of Us: Part II
  6. 6. Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vs. Ghost of Tsushima

• Metal Gear Solid 5: Phantom Pain
    • Ghost of Tsushima
  7. 7. Death Stranding vs. Uncharted 4: A Thief's End

• Death Stranding
    • Uncharted 4: A Thief's End
  8. 8. Marvel’s Spider-Man vs. Days Gone

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 03.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sekiro przegrywa z dad od łorem. Nie zmieniajcie się klapy. Ogólnie ten plebiscyt popularności sonki mam w dupalcu ale tutaj aż przykro się robi. Tfu na was.

• Sprowadzanie Bloodborne'a do tylko "kolejnego soulslike'a" to słabiutki trolling. Daję 2/10 bo jednak odpisuję. Gra ma niektóre mechaniki gatunku, ale Hollow Knight też je ma. Podobnie jak Sekiro

• Tu nie potrzeba komentarza. Gracze wowa dzielą się na tych co siedzą w Choroszczy i na tych, których jeszcze nikt nie złapał w siatkę

Opublikowano

A jak grałem i stwierdzam, że to gówno?

wezyrerror.404 does not compute alejakto

Opublikowano

Wow? No pograłem chwile, ale jak mmo to tylko azjatyckie :)

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Lineage 2 > wowik 

Tak jak piszesz, najlepsze mmo w historii  gatunku.

Opublikowano

Tu nie potrzeba komentarza. Gracze wowa dzielą się na tych co siedzą w Choroszczy i na tych, których jeszcze nikt nie złapał w siatkę

Opublikowano

Widzę że w temacie też już niektórym się ładnie czajnik pali. 

"nie wolno mi exów obrażać, boty jebane dupy was piekom" xd

Ej powiedzmy sobie to raz, na tym etapie nie ma i raczej nie powinna się znaleźć żadna gra z Xboxa (no chyba że przy jakiejś cudownej drabince Ori lub Sunset). 

Ale powiedzmy sobie szczerze, jest też sporo multiplatform lepszych od gier ekskluzywnych, ale niejednokrotnie zdarza się że przegrywają właśnie dlatego że nie są exami. I nie wypierajcie się kurwa tego bo to widać. 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

oho chyba się komuś tematy pomyliły. Dla takich personolnych wycieczek i wyzywania innych od obesrańców jest zagroda zwana CW albo bluzgownica.

A co do tego że xbox wrócił do tego co potrafił na X360, to nic to nie da. Bo w  plebiscycie 7 generacji, gry na X360 też odpadły bardzo szybko. Ot taka specyfika tego forum i trzeba się z tym pogodzić, a nie narzekać czy obrażać się na to że wygrywają gierki na Plejke. Przypominam to tylko ZABAWA.

Zapomniałem dodać cytatu do Pana Lord Protector. Po prostu irytuje mnie to płakanie w każdym temacie, w statusach itd. i tak jak piszesz jest temat na takie żale i nie trzeba pisac w co drugim poście tego samego ;)

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, że życie jest nowelą, raz przyjazną, a raz wrogą, czasem chcesz się pożalić, ale nieeeeeeeee masz do kooooooogo.

Opublikowano
18 minut temu, messer88 napisał:

Może dla gier z xboxa trzeba zrobić osobny konkurs xd

O, tak jak do kazdych igrzysk organizowana jest paraolimpiada.

Opublikowano

Lineage 2 a zwłaszcza serwery PvP dla prawdziwych graczy. WoW dla no handów, którzy nie umieją w piwipi i wolą ubijać dziki w początkowej wiosce. Takie zesłanie dla straceńców.

Mój amatorski filmik (aż się łezka zakręciła):

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Wezyr jaki PIMP bo miał 50 pln miesięcznie na WoWa. 

Opublikowano

@Dave Czezky już masz gotowy produkt do sprzedania wowiarzowi, karty na miesiąc grania w tego raka xd

Opublikowano

Nie rozumiem, tyle gier na xboksie (chociazby: gearsy, halo, forza), a on gra w WoWa sprzed 20 lat?

Opublikowano
6 minut temu, Dave Czezky napisał:

Nie rozumiem, tyle gier na xboksie (chociazby: gearsy, halo, forza), a on gra w WoWa sprzed 20 lat?

Miałeś śmiać się z wowa a nie z xboxa!

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Zapomniałem dodać cytatu do Pana Lord Protector. Po prostu irytuje mnie to płakanie w każdym temacie, w statusach itd. i tak jak piszesz jest temat na takie żale i nie trzeba pisac w co drugim poście tego samego ;)

Ale czego zapomniałeś i o co Ci chodzi? przecież też napisałem W3>>>>>God of war

Opublikowano
20 minut temu, Lord Protector napisał:

Ale czego zapomniałeś i o co Ci chodzi? przecież też napisałem W3>>>>>God of war

No w trochę innej formie:) Widzę grube przewrażliwienie na punkcie exów ;)

4 godziny temu, Lord Protector napisał:

Pewnie jak będzie finał gniota wojny i Master Pieca Wiedzmina 3 to  pewno wiesiek przegra bo ex na playstation xd 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

polska bieda miała różne oblicza, jak nie piracenie gierek to granie w F2P, wow za 50zł miesięcznie uchodził pewnie za fanaberię

i widać, że ta bieda odcisnęła na was swoje piętno XDDD

Lineage 2 był płatny i chyba nawet drozej od wowa wychodził :lapka: grałem chwile na pirackich serwerach ale to była strata czasu.