Lexi 0 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Witam mam taki problem z konsolą. Od jakiego czasu nie mogę się połączyć z siecią wifi bezprzewodowo. Juz nie wiem co robić.Brak pomysłów .Już nawet zresetowałam konsole wiec przy ponownym uruchamiani i instalacji wszystkiego na nowo i konfiguracji kiedy prosiło mnie o połączenia z netem wpisałam hasło do neta i bylo ok.Zaskoczyło. Sciagneły sie aktualizacje itp. Skończyłam cala konfiguracje konsoli.Chce zagrać i nic.Znów jakieś błędy i ze nie połączono z siecią.Ani gry ani YT nie działa.A "status" niby jest ze połączono z siecia a jednak nie wie juz sama nie wiem...I o co chodzi z ta siecią xbox?Trzeba jakąs specjalną sieć stworzyć? Zaznaczam ze jeszcze kilka miesięcy temu wszystko śmigało poprawnie.Inne sprzęty np tv czy telefony normalnie działają na wifi itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi