Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Czeka ktoś czy po androbiedzie już wywalone w gierki od bioware? A mogli już chociaż zapowiedzieć kolekcje ME
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Gadające głowy, meh. Pewnie szykuje się potężny offline MMO. Zero podjarki biorąc pod uwagę ostatnie dzieła BioWare.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l BioWare ostatnio zrobiło dobra gra w 2010 roku więc no tylko desperaci czekają na ich kolejna grę.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Pocisk po BioWare pociskiem ale tez już nie przesadzaj. Mass Effect 3 wyszedł w 2012. Nigdy nie grałem w zadnego DA ale fani tej serii bardzo chwała Inkwizycję.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l 5 minut temu, Voytec napisał: Pocisk po BioWare pociskiem ale tez już nie przesadzaj. Mass Effect 3 wyszedł w 2012. Nigdy nie grałem w zadnego DA ale fani tej serii bardzo chwała Inkwizycję. No ME3 to była ich ostatnia dobra gra, po tym była równia pochyła. Inkwizycja z dodatkami była całkiem spoko fabułą z tego co na necie mówio, ale sam gameplay to trochę katorga, no i ta masa fetch questów.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Inkwizycja miała gdzieś głęboko ukryta dobrą grę, ale niestety aby do tego dojść trzeba było zrobić masę gównianych fetch questów. To był offline MMO. BioWare się pogubiło. A fabuła pewnych momentów tego nie ratowała. Miała też super dlc jedno ale co z tego. Nikomu tej gry bym nie polecił. Z dragon Age tylko origins dla mnie jest wart ogrania nawet teraz.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Nie no inkwizycja miała naprawdę fajną walkę, ale nuda się wkradała w tych fetch questach rodem z mmo.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Tak jak pisze Soban, świetna walka przykryta masą pustych questów, do tego kilka bardzo fajnych fabularnych momentów, dobre DLC. Gierka trafiła w zły okres - porównywano ją z Wiedźminem. Pół biedy, gdy najpierw zagrało się w DA, ale gdy podeszło się do tej gry po Wiedźminie, to wcale się nie dziwię, że niektóre elementy mogły być mega odstraszające. Osobiście action rpg w klimacie fantasy łykam bez popity, więc czekam na nową odsłonę... może dożyję do premiery za 5 lat. E: No i jak mogłem zapomnieć o niedocenionym soundtracku
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Moim zdaniem Inkwizycja była najgorszą odsłoną, ale z drugiej strony mnie się dwójeczka podobała po której wszyscy równo jechali. Nie mam zaufania do Bioware, po tym co zrobili z Mass Effect i Anthem.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Kiedyś ściągnąłem jakąś część z PS+ i wytrzymałem może z 20 minut z tym crapem, więc chyba nie jestem zainteresowany tym tytułem.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Jak nie trawie jakieś gry/serii, lub mam ją w dupie, to zazwyczaj nawet nie zaglądam do jej tematu. Nie mówiąc o pisaniu w nim.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l bajołare? no było fajne to studio, tak może z 15 lat temu, teraz to nawet splunąć nie warto. Z tym anthem 2.0 to chyba tak se dla gadki dali.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Fakty są takie: - jedynka była super, dodatki były bardzo solidne, to był, na tamte czasy, nowoczesny RPG czerpiący z klasyków gatunku - dwójka była wyraźnie słabsza, brało im czasu, było tam z 10 lokacji, dynamika starć była wyższa, ale dało się grać - trójkę przekombinowali, rozdmuchali do okrutnych rozmiarów, walka nie miała nic wspólnego z taktyka, miało być kolorowo i szybko. Kupiłem edycję ultimate za 40 zł i do dzisiaj żałuję, że nie kupiłem zamiast tego pizzy.
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Fajnie, że dyskutujecie, ale proszę aby któryś z moderatorów przeniósł ten temat do działu gier RPG gdzie jego miejsce. Dla mnie to naprawdę zastanawiające, że jrpg od razu tam lądują, a zachodnie rpgi, są w ogólnych...
Opublikowano 29 sierpnia 20204 l Moze po prostu wywalić dział rpg, a nie robić niepotrzebne zamieszanie.
Opublikowano 30 sierpnia 20204 l Gadające głowy mają projekt, na który mają dajmy 4-5 lat, a gra i tak powstanie na szybko w rok XD
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Kąciki i tak miały być zamknięte (?), a dział z multiplatformami to idealne miejsce. Ja to się martwię o przyszłe projekty bio, bo obaj Casey Hudson i Mark Darrah odeszli w tym tygodniu.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Tam chyba nikogo nie ma z bio tego bio. Tylko marka. Mam nadzieję, że zmienia koncept, co ten z DA: i ME:A to jest padaka
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Ale, czym Wy się tak martwicie "bo odeszli ludzie". No i co z tego? Czekamy na końcowy produkt, który ma mnie zadowolić i być dobra gra. To nie powinno nas konsumentów obchodzić, kto ją zrobi. To nie jest jakaś złota zasada, że gra jest dobra, bo ja zrobił człowiek, który jest w firmie od początku, ba nawet czasami to minus, bo gra ma wypalone schematy. Czas pokaże, albo to grze wyjdzie na dobre, albo zle. Jestem fanem serii i grałem we wszystkie części. Czekam bardzo na da4, ale jak gra będzie kupsztalem, to jej nie kupię. Będzie masa innych gier.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Dobrze, że chociaż jeszcze pracują nad Anthem 2.0 - imo, ta gra ma jedynie szansę jako tako podnieść na duchu studio, jak im się uda, to jakieś tam hajsy za ciuchy i sp będą wpadać, to motywacja się znajdzie do lepszego Dragon Age.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Nie no, @Faka bez żartów. W Anthem nawet ludzie za darmo nie grają. A reanimowanie 2-letniej gry pod sloganem "Naprawiliśmy kupsko parujące, już nie śmierdzi!" raczej nie wyjdzie. DA musi wrócić do korzeni czyli pierwszej części, która według mnie była najlepsza. Prawdziwy RPG, z porządnym systemem i walką oraz eksploracją jak w RPG. GAASy i M-Singleplayer-Offline-RPG nie działają. Poprostu.