Josh 4 591 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września (edytowane) Cytat Może to takie szachy 4D - podkreślają już teraz bardzo progresywne elementy, żeby można potem płakać o złych graczach nazistach winnych porażki jak gra już zaliczy flopa. To nie szachy, tylko bierki. Oklepany i przewidywalny motyw, który stosowany jest w przypadku wtopy każdego tęczowego wysrywiska. Edytowane 20 września przez Josh Cytuj
Basior 1 087 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września No niestety, ale dla mnie dizajn zabija tą grę. Jak ktoś pisał Fortnite. Już zaimki, srimki, Inkwizycja była INKLUZYWNA. Ale nie wyglądała tak odpychająco. Cytuj
messer88 6 529 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września No i byłem jakoś zainteresowany bo Inkwizycję jednak miło wspominam, a teraz jak widzę że się wylało lewackie guwno to podziękuję. Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Przyłączam się solidarnie do podziękowań i odpuszczam zakup. Z resztą nigdy mnie ta seria jakoś. Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Oj kolejna sromotna klęska? Oby. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Sprucie się z powodu dodatkowych opcji kostumizacji postaci w kreatorze. To tylko mogło zaboleć najbardziej delikatną i wrażliwą grupę społeczną, konserwatywnych graczy. 1 6 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Ale to może niech zrobią najpierw podstawowe rzeczy w kreatorze typu powiększenie siura/dupy/cycoli a dopiero potem takie gówno? A no tak, tego tam nie ma bo blizny po tranzycji (tranzycja w świecie fantasy gdzie pewnie jakieś elfy sobie doczepiają chuye zaklęciem ) jest ważniejsza 1 Cytuj
messer88 6 529 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września To jest bardzo ważna opcja kustomizacji, pewnie żadna z takich osób tranzycyjnych nawet w to nie zagra NO ale dobrze że ktoś o nich pomyślał i wrzuca taka opcje do kreatora! 2 Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września "Hej ziomeczku, chcesz sobie wybrać jakąś fajną fryzurę dla swojej postaci? Sorry, mamy tylko 4 do wyboru. Za to możesz przykleić kobiecie fiuta do czoła albo zrobić jej kozackie blizny, w miejscu gdzie kiedyś miała cycki " gaming 21 wieku... Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 1 minutę temu, messer88 napisał(a): To jest bardzo ważna opcja kustomizacji, pewnie żadna z takich osób tranzycyjnych nawet w to nie zagra lol Cytuj
Observer 10 440 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 10 minut temu, Pupcio napisał(a): Ale to może niech zrobią najpierw podstawowe rzeczy w kreatorze typu powiększenie siura/dupy/cycoli a dopiero potem takie gówno? Duże cyce by ci się zachciało? Maksymalnie miseczka A, droga osoba kawalerska. Duże cyce to seksualizacja kobiet, więc w inkluzywnej grze od inkluzywnego korpo jest miejsce dla każdego... ale nie dla kobiet z dużymi cyckami. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września W większości gier w customizacji nie da się zrobić dużych cycków. Popatrz se na Cyberpunk 2077. Cycki są trudne do animacji w takich grach za to jakieś blizny to nic turdnego. 1 Cytuj
GearsUp 237 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 25 minut temu, Figaro napisał(a): Sprucie się z powodu dodatkowych opcji kostumizacji postaci w kreatorze. To tylko mogło zaboleć najbardziej delikatną i wrażliwą grupę społeczną, konserwatywnych graczy. Ja bym miał to w uju ale skoro jest w kreatorze to z pewnością wyleje się na świat samej gry, jakieś dziwne linie dialogowe itp Ja odpuszczam chyba, że dostanie jakieś 90+ na meta i będzie to podparte konkretnymi argumentami Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Co łączy brak dużych, dyndających cycków w grach wideo? To samo co brak odbić w lustrach: lenistwo dewelopera. Dziwnym trafem jest to problem głównie progresywnych zachodnich deweloperów, bo Azjaci radzą sobie z tym na luzaku. 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 1 minutę temu, Figaro napisał(a): W większości gier w customizacji nie da się zrobić dużych cycków. Popatrz se na Cyberpunk 2077. Cycki są trudne do animacji w takich grach za to jakieś blizny to nic turdnego. Nie no nie żartuj sobie figaro xD Kiedyś customizacja postaci=karykaturalne cyce jak donice to była ich podstawowa funkcja. Jedynie siur był zawsze traktowany po macoszemu Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Teraz, GearsUp napisał(a): Ja bym miał to w uju ale skoro jest w kreatorze to z pewnością wyleje się na świat samej gry, jakieś dziwne linie dialogowe itp Ja odpuszczam chyba, że dostanie jakieś 90+ na meta i będzie to podparte konkretnymi argumentami przecież już nawet w Inkwizycji można było mieć gejowskie romanse. Najwyraźniej seria nie jest dla Ciebie. Jakoś przeżyją. 1 minutę temu, Josh napisał(a): Dziwnym trafem jest to problem głównie progresywnych zachodnich deweloperów, bo Azjaci radzą sobie z tym na luzaku. no tak, bo CDPR to taka lewacka firma. No japońce od zawsze byli lepsi w animacji cycków, już za czasów DoA na Xboxa. Cytuj
GearsUp 237 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 1 minutę temu, Figaro napisał(a): Najwyraźniej seria nie jest dla Ciebie. Jakoś przeżyją. Zacząłem i skończyłem na Origins i było to jedno z najlepszych zagrajmerskich posunięć 1 Cytuj
Figuś 21 193 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 11 minut temu, Observer napisał(a): Duże cyce by ci się zachciało? Maksymalnie miseczka A, droga osoba kawalerska. Duże cyce to seksualizacja kobiet, więc w inkluzywnej grze od inkluzywnego korpo jest miejsce dla każdego... ale nie dla kobiet z dużymi cyckami. 1 Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Nie no nie żartuj sobie figaro xD Kiedyś customizacja postaci=karykaturalne cyce jak donice to była ich podstawowa funkcja. Jedynie siur był zawsze traktowany po macoszemu Gra z 2002 roku. Ale wiadomo, w 2024 to już jest animacja niemożliwa do osiągnięcia, zwłaszcza przy obecnej technologii. 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Resident Evil szanuje kobiety bo nie dość że są najładniejsze w branży to są totalnymi kozakami, figariszcza są WŚCIEKŁE jak to widzą Jak cycole Jill przestaną podskakiwać to dla mnie ta seria będzie martwa Cytuj
Observer 10 440 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 7 minut temu, Figaro napisał(a): Najwyraźniej seria nie jest dla Ciebie. Jakoś przeżyją. Jak concord? 1 Cytuj
messer88 6 529 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września właśnie ciekawe czy Figaro w ogóle zainteresowany grą czy tylko teraz kwestią kreatora xd i złymi prawakami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi