tlas 442 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 1 minutę temu, Daffy napisał(a): @Observer widziałeś?? TEKST KURWA PO DA WAJ Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października To też już pisałem. Nikomu nie przeszkadza tęcza, jeśli gra jest dobra. Nosz kurwa, w BG3 można nawet ruchać się z niedźwiedziem. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 13 minut temu, DarkStar napisał(a): oczekiwania na forum są takie, żeby był to kompletny flop, bo "go woke" i tak dalej. Raczej oprócz kilku jednostek nikt nie ma takich "oczekiwań". Po prostu starych wiarusów nie oszukają modern sztuczkami, a znaków, że może wyjść tak sobie było przed premierą sporo. I oczywiście fajnie by było dostać po prostu porządne Dragon Age po latach przebywania serii w lodówce, bo to dobra seria była. Tylko chyba nie tym razem bo odsuwając na bok całe to dei i inne takie baśniowe wymysły modern społeczeństwa to gra wygląda jak solidny średniak. W czasach Baldurka Bożego 3 i innych silnych marek fantasy to po prostu zawód. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Przecież to jest inny level tęczy niż BG3, pojebany level, ponad skalę level, chory level, bolodupstwo z kompleksów przelane w formie growej Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Teraz patrzę i ta gierka miała budżet 150 milionów $. 150M $ 150 000 000 dolarów. Cytuj
tlas 442 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Króciutko z prawakami pierdolonymi. Great? Great. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Na dorosły writing w zachodnim RPG trzeba czekać do czasu wydania czeskiego KDC2, tam myślę można być o ten aspekt spokojnym :). Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 8 minut temu, DarkStar napisał(a): To jaka ocena jest bardzo dobra? Nie mówię o kategorii GOTY jak wspomniane najnowsze działo Atlusa, tylko o bardzo dobrych grach 8/10. Zależy też dużo od kontekstu. Dla serii AAA takiego kalibru, która ma dwie wcześniejsze części z znacznie wyższymi ocenami, to 83/84 nie jest przesadnie dobrym wynikiem. Ale dla nowego Sonica np. byłby rewelacyjny. Średnia średniej nierówna. Dla mnie taki wynik dla tej konkretnej gry świadczy o tym, że wyszła co najwyżej poprawna gra i szkoda na to czasu. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Chłopaki jak chcecie poważną i dobrą gre fantasy rpg to dawajcie metaphorka bożego. Tam nawet postać nietoperzo wiewiórki jest ludzka 1 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na dorosły writing w zachodnim RPG trzeba czekać do czasu wydania czeskiego KDC2, tam myślę można być o ten aspekt spokojnym :). Jeszcze Gothic i Clair Obscur. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 33 minuty temu, Daffy napisał(a): długo patrzyłem na te screeny i dalej nie jestem pewien czy trollujesz photoshopem czy to jest już aż tak zjebane Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 5 minut temu, nero2082 napisał(a): długo patrzyłem na te screeny i dalej nie jestem pewien czy trollujesz photoshopem czy to jest już aż tak zjebane Ponoć to nie fake niestety Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Spaniała gra dla transów się szykuje, myślę że te 5 osób jak kupi to będą zadowoleni z takich opcji dialogowych. Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Imposibru, te screeny to musi być fake. Przy tych dialogach ruchanie niedźwiedzia w BG3 to bardzo nienachalna tęcza i szczyt subtelności. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października “Every interaction sounds like HR is in the room” xD 1 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Nieźle poprzeczka ustawiona na tym xboxie. Jak widać - wygłodniałemu to nawet murzyński trans kutas zasmakuje. 7 2 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Gry cofają się w rozwoju.Kolejne RPG bez rpg z mimiką twarzy z PS3.Ten żałosny system walki, ta drużyna która niby jest ale jej nie ma xD.Co to (pipi)a jest, dla kogo jest ta gra?Strzelam że wyzwanie też pewnie zerowe.Jak tego bańka pójdzie na wszystkie platformy to max.RIP Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Wstrzymajmy się z osądem do czasu opinii Kiszczaka 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Tu z kolei mniej negatywna recenzja: Morti o tyle dobry, że nakurwia w te gierki jak zły i dopóki nie zrobi 100% to nie wrzuca recenzji. Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 14 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Co to (pipi)a jest, dla kogo jest ta gra? 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października kurwa widać observer że nie znasz ani jednej osoby trans na żywo D: 2 2 Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Wstrzymajmy się z osądem do czasu opinii Kiszczaka Przecież on to zjedzie od góry do dołu.Dla mnie też to jakaś nowa szkoła giereczkowa.85 od krytyków?Obstawiam 55 od graczy i za MSC kolejna martwa gierka.Powiem szczerze że czekam na opinię Kiszczak, ale ktoś kto w 2024 ogrywa np. KOTORa to taka giereczka jak DA w 2024 to żart pewnie dla niego. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października To co, pierwsza spora przecena na Black Friday? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Teraz, Schranz1985 napisał(a): Przecież on to zjedzie od góry do dołu. Spoiler: Spoiler nikogo tutaj nie obchodzi opinia tego pierdolonego patusa chowającego się w rumuńskiej piwnicy 3 2 2 Cytuj
Josh 4 828 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października (edytowane) 36 minut temu, Observer napisał(a): No proszę, całe 6 osób zainteresowanych grą na jednym zdjęciu. To jest właśnie to tak zwane "modern audience" Edytowane 28 października przez Josh 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi