Czezare 1 448 Opublikowano Wtorek o 07:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:20 https://www.eurogamer.pl/dragon-age-the-veilguard-recenzja W skrócie: jest chujowo, ale stabilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano Wtorek o 07:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:26 Wyjść z disco, bo Paolo i użerać się teraz z Figaro tutaj czy z innymi ancymonami w CW, ehh @Bzduras 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano Wtorek o 07:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:37 Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii 1 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano Wtorek o 08:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:01 Czyżby PPE nie dostało kodu do recenzji, myślałem, że to największy portal graczykowy w historii Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 830 Opublikowano Wtorek o 08:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:24 (edytowane) Jest dla mnie jest tylko jedna opinia która można wziąć pod uwagę. Dla samej rozrywki warto zobaczyć/posłuchać. Edytowane Wtorek o 08:24 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 759 Opublikowano Wtorek o 09:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:01 Cała gierka, aż krzyczy, że została nakreślona od linijki, ale takiej zakurzonej nie dotykanej od 15 lat. Eksploracja, dialogi i subquesty to są echa dwóch generacji wstecz, więc nie mam pojęcia czym ta gierka ma się bronić. Fextralife jeszcze napomniał o walce, która była tak monotonna i niewymagająca, że po kilkudziesięciu godzinach zmienił tryb na łatwy, byleby nie tracić na nią czasu. To niezłe RPG. Średnia ~88? Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware? Jeszcze jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano Wtorek o 09:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:17 Wolałbym odpalić po raz nty baldura z jakimiś modami niż to gowno Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano Wtorek o 09:31 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:31 Trzeba przynajmniej oddać gierce to, że pięknie obnażyła współczesne dziennikarstwo growe. Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że recenzje IGNu, Game Rant czy Eurogamera to zwykły scam 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano Wtorek o 09:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:40 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii No zabolało to, nie powiem, że nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano Wtorek o 09:45 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:45 Jestem pewien, że ktoś na discordzie przytuli Twoje zranione serduszko do matczynej piersi jak wejdziesz na #beka-z-userów-fpe i podlinkujesz ten post (chociaż pewnie już jest dawno po fakcie). Dobrze wiesz, że to nie o Tobie i tym samym temat discorda kończę, bo ten topic to nie miejsce do rozmowy o discordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 251 Opublikowano Wtorek o 10:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:05 Discordziarze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano Wtorek o 10:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:26 Godzinę temu, Bartolinsky napisał(a): Średnia ~88? Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware? To tylko pewnie cześć prawdy. Zostaje jeszcze kwestia tych oszołomów-aktywistów ze społeczności LPG+, których zatrudniono jako recenzentów itd w wielu redakcjach i walą wysokimi ocenami bo elementy gry wpisują się w ich zjechany obraz świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano Wtorek o 10:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:40 58 minut temu, XM. napisał(a): No zabolało to, nie powiem, że nie. Ma-sa-kra jak boli typa tylko dlatego że Bzduras bardziej mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 849 Opublikowano Wtorek o 10:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:42 83 na OC, jak zaraz zaczna wjezdzac oceny od prawakow to liczę na spadek do 79 żeby była certyfikowana beka ze sredniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano Wtorek o 10:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:42 Spoiler Ktoś day1:D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano Wtorek o 10:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:44 2 godziny temu, Jeez_PS napisał(a): Jest dla mnie jest tylko jedna opinia która można wziąć pod uwagę. Dla samej rozrywki warto zobaczyć/posłuchać. Kurna, dialogi w tej grze. Jakbym miał poniżej 15 roku życia może bym się jarał. Jeszcze ta mimika 10 lat do tyłu. No odechciewa się to w ogóle sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano Wtorek o 10:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:47 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ukryj zawartość Ktoś day1:D? Dobry żart, jak nawet lewaki nie chcą w to grać "dark fantasy" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 315 Opublikowano Wtorek o 10:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:47 7 minut temu, Figaro napisał(a): Ma-sa-kra jak boli typa tylko dlatego że Bzduras bardziej mnie lubi Nie, no tego to nie powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano Wtorek o 10:50 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:50 Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? U mnie Mortyr od polskiego Mirage Media z 1999, 44 na uwszesnym Gamerankings. Ciekawe, że w tym roku ANI jedna gra na Opencritic nie miała poniżej 48 :D. W zeszłym roku niżej był ex na PS5 Quantum Error 42 i The Day Before miał 12 (średnia z 6 recenzji, 5x 1/10 i jedna 15/100) xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 73 Opublikowano Wtorek o 10:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:57 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta. https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/ Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano Wtorek o 11:02 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:02 4 minuty temu, DarkStar napisał(a): U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta. https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/ Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach. Z RPG pewniaczkiem do wartego ogrania mid 50 w 2025 jest Gothic Remake :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano Wtorek o 11:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:03 Mumia Powraca (44 na MC) - grałem tylko i wyłącznie dlatego, że byłem mega podjarany filmem i cieszył mnie sam fakt, że mogłem pobiegać moimi ulubionymi bohaterami RE Gun Survivor (39 na MC) - gram do dzisiaj mając pełną świadomość że to przeciętniak, ale i tak bawię się dobrze. Moje małe guilty pleasure Daymare 1998 (53 na MC) - przeszedłem tylko raz, wracać nie zamierzam i do pewnego stopnia zgadzam się z recenzjami, aczkolwiek platynę wbiłem z ochotą i miło wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 462 Opublikowano Wtorek o 11:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:53 Tony Hawk Pro Skater 5 - 32 na OC, gra z jednym fajnym levelem który był kopią prawdziwego skateparku Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano Wtorek o 12:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:10 U mnie Yaiba Ninja Gaiden Z który ma ocenę 43, a uważam, że jest wyjebanym spinoffem Ninja GAIDEN że świetnym poziomem trudności, systemem walki i wyjebany trybem arcade na modlę og trylogii ze snesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 830 Opublikowano Wtorek o 12:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:21 (edytowane) Chyba prawie każdy z nas tu przeszedł Resident Evil 6 - Tu chyba nie trzeba nic dodwać. Ja nawet skończyłem dwa razy wszystkie kampanie i platyna wbita Edytowane Wtorek o 12:21 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi