Czezare 1 450 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października https://www.eurogamer.pl/dragon-age-the-veilguard-recenzja W skrócie: jest chujowo, ale stabilnie. Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Wyjść z disco, bo Paolo i użerać się teraz z Figaro tutaj czy z innymi ancymonami w CW, ehh @Bzduras 3 1 2 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii 1 1 1 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Czyżby PPE nie dostało kodu do recenzji, myślałem, że to największy portal graczykowy w historii Polski? Cytuj
Jeez_PS 857 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Jest dla mnie jest tylko jedna opinia która można wziąć pod uwagę. Dla samej rozrywki warto zobaczyć/posłuchać. Edytowane 29 października przez Jeez_PS Cytuj
Bartolinsky 1 796 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Cała gierka, aż krzyczy, że została nakreślona od linijki, ale takiej zakurzonej nie dotykanej od 15 lat. Eksploracja, dialogi i subquesty to są echa dwóch generacji wstecz, więc nie mam pojęcia czym ta gierka ma się bronić. Fextralife jeszcze napomniał o walce, która była tak monotonna i niewymagająca, że po kilkudziesięciu godzinach zmienił tryb na łatwy, byleby nie tracić na nią czasu. To niezłe RPG. Średnia ~88? Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware? Jeszcze jak 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Wolałbym odpalić po raz nty baldura z jakimiś modami niż to gowno Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Trzeba przynajmniej oddać gierce to, że pięknie obnażyła współczesne dziennikarstwo growe. Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że recenzje IGNu, Game Rant czy Eurogamera to zwykły scam 2 3 1 Cytuj
XM. 10 933 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii No zabolało to, nie powiem, że nie. 1 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Jestem pewien, że ktoś na discordzie przytuli Twoje zranione serduszko do matczynej piersi jak wejdziesz na #beka-z-userów-fpe i podlinkujesz ten post (chociaż pewnie już jest dawno po fakcie). Dobrze wiesz, że to nie o Tobie i tym samym temat discorda kończę, bo ten topic to nie miejsce do rozmowy o discordzie. Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Godzinę temu, Bartolinsky napisał(a): Średnia ~88? Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware? To tylko pewnie cześć prawdy. Zostaje jeszcze kwestia tych oszołomów-aktywistów ze społeczności LPG+, których zatrudniono jako recenzentów itd w wielu redakcjach i walą wysokimi ocenami bo elementy gry wpisują się w ich zjechany obraz świata. 1 Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 58 minut temu, XM. napisał(a): No zabolało to, nie powiem, że nie. Ma-sa-kra jak boli typa tylko dlatego że Bzduras bardziej mnie lubi Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 83 na OC, jak zaraz zaczna wjezdzac oceny od prawakow to liczę na spadek do 79 żeby była certyfikowana beka ze sredniaka. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 2 godziny temu, Jeez_PS napisał(a): Jest dla mnie jest tylko jedna opinia która można wziąć pod uwagę. Dla samej rozrywki warto zobaczyć/posłuchać. Kurna, dialogi w tej grze. Jakbym miał poniżej 15 roku życia może bym się jarał. Jeszcze ta mimika 10 lat do tyłu. No odechciewa się to w ogóle sprawdzać. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ukryj zawartość Ktoś day1:D? Dobry żart, jak nawet lewaki nie chcą w to grać "dark fantasy" 7 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 7 minut temu, Figaro napisał(a): Ma-sa-kra jak boli typa tylko dlatego że Bzduras bardziej mnie lubi Nie, no tego to nie powiedziałem Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? U mnie Mortyr od polskiego Mirage Media z 1999, 44 na uwszesnym Gamerankings. Ciekawe, że w tym roku ANI jedna gra na Opencritic nie miała poniżej 48 :D. W zeszłym roku niżej był ex na PS5 Quantum Error 42 i The Day Before miał 12 (średnia z 6 recenzji, 5x 1/10 i jedna 15/100) xD. Cytuj
DarkStar 120 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta. https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/ Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 4 minuty temu, DarkStar napisał(a): U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta. https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/ Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach. Z RPG pewniaczkiem do wartego ogrania mid 50 w 2025 jest Gothic Remake :). Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Mumia Powraca (44 na MC) - grałem tylko i wyłącznie dlatego, że byłem mega podjarany filmem i cieszył mnie sam fakt, że mogłem pobiegać moimi ulubionymi bohaterami RE Gun Survivor (39 na MC) - gram do dzisiaj mając pełną świadomość że to przeciętniak, ale i tak bawię się dobrze. Moje małe guilty pleasure Daymare 1998 (53 na MC) - przeszedłem tylko raz, wracać nie zamierzam i do pewnego stopnia zgadzam się z recenzjami, aczkolwiek platynę wbiłem z ochotą i miło wspominam Cytuj
wojtas011 545 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Tony Hawk Pro Skater 5 - 32 na OC, gra z jednym fajnym levelem który był kopią prawdziwego skateparku Cytuj
XM. 10 933 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października U mnie Yaiba Ninja Gaiden Z który ma ocenę 43, a uważam, że jest wyjebanym spinoffem Ninja GAIDEN że świetnym poziomem trudności, systemem walki i wyjebany trybem arcade na modlę og trylogii ze snesa. Cytuj
Jeez_PS 857 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Chyba prawie każdy z nas tu przeszedł Resident Evil 6 - Tu chyba nie trzeba nic dodwać. Ja nawet skończyłem dwa razy wszystkie kampanie i platyna wbita Edytowane 29 października przez Jeez_PS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi