Skocz do zawartości

Dragon Age: Veilguard

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała gierka, aż krzyczy, że została nakreślona od linijki, ale takiej zakurzonej nie dotykanej od 15 lat. Eksploracja, dialogi i subquesty to są echa dwóch generacji wstecz, więc nie mam pojęcia czym ta gierka ma się bronić. Fextralife jeszcze napomniał o walce, która była tak monotonna i niewymagająca, że po kilkudziesięciu godzinach zmienił tryb na łatwy, byleby nie tracić na nią czasu. To niezłe RPG.

Średnia ~88?

Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware?

Jeszcze jak :banderas:

• Lubię! 1
Opublikowano

Trzeba przynajmniej oddać gierce to, że pięknie obnażyła współczesne dziennikarstwo growe. Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że recenzje IGNu, Game Rant czy Eurogamera to zwykły scam 

spacer.png

• Plusik 2
  • Haha 3
  • This 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii :lapka:

No zabolało to, nie powiem, że nie.

• This 1
Opublikowano

Jestem pewien, że ktoś na discordzie przytuli Twoje zranione serduszko do matczynej piersi jak wejdziesz na #beka-z-userów-fpe i podlinkujesz ten post (chociaż pewnie już jest dawno po fakcie). 

Dobrze wiesz, że to nie o Tobie i tym samym temat discorda kończę, bo ten topic to nie miejsce do rozmowy o discordzie.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartolinsky napisał(a):

Średnia ~88?

Jak się jest growym dzienikarzyną co dostał deluxe edycje z innymi fantami i listem dziękującym za rzetelną recenzje wysłaną prosto od Bioware?

To tylko pewnie cześć prawdy. Zostaje jeszcze kwestia tych oszołomów-aktywistów ze społeczności LPG+, których zatrudniono jako recenzentów itd w wielu redakcjach i walą wysokimi ocenami bo elementy gry wpisują się w ich zjechany obraz świata.

• This 1
Opublikowano
2 godziny temu, Jeez_PS napisał(a):

Jest dla mnie jest tylko jedna opinia która można wziąć pod uwagę.

Dla samej rozrywki warto zobaczyć/posłuchać.

Kurna, dialogi w tej grze. :pawel: Jakbym miał poniżej 15 roku życia może bym się jarał. Jeszcze ta mimika 10 lat do tyłu. No odechciewa się to w ogóle sprawdzać. 

Opublikowano

Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? 

U mnie Mortyr od polskiego Mirage Media z 1999, 44 na uwszesnym Gamerankings. Ciekawe, że w tym roku ANI jedna gra na Opencritic nie miała poniżej 48 :D. 

W zeszłym roku niżej był ex na PS5 Quantum Error 42 i The Day Before miał 12 (średnia z 6 recenzji, 5x 1/10 i jedna 15/100) xD. 

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Tak z ciekawości, jak i tak nikt nie zagra to można offtopować, jaka była gra z najniższymi ocenami od branży jaką ukończyliście? 

U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta.

https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/

Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach.

Opublikowano
4 minuty temu, DarkStar napisał(a):

U mnie A Game of Thrones, 52/100 na Meta.

https://www.metacritic.com/game/game-of-thrones/

Tylko że dla mnie to był tytuł 9/10, nieironicznie. Drewno z tego samego tartaku co u Piranha Bytes, ale jako gra fabularna wyśmienite. DLC też super. Niestety z takimi ocenami gra umarła i nie dostała kolejnych dodatków, które były w planach.

Z RPG pewniaczkiem do wartego ogrania mid 50 w 2025 jest Gothic Remake :). 

Opublikowano

Mumia Powraca (44 na MC) - grałem tylko i wyłącznie dlatego, że byłem mega podjarany filmem i cieszył mnie sam fakt, że mogłem pobiegać moimi ulubionymi bohaterami

RE Gun Survivor (39 na MC) - gram do dzisiaj mając pełną świadomość że to przeciętniak, ale i tak bawię się dobrze. Moje małe guilty pleasure

Daymare 1998 (53 na MC) - przeszedłem tylko raz, wracać nie zamierzam i do pewnego stopnia zgadzam się z recenzjami, aczkolwiek platynę wbiłem z ochotą i miło wspominam

Opublikowano

U mnie Yaiba Ninja Gaiden Z który ma ocenę 43, a uważam, że jest wyjebanym spinoffem Ninja GAIDEN że świetnym poziomem trudności, systemem walki i wyjebany trybem arcade na modlę og trylogii ze snesa.

Opublikowano (edytowane)

Chyba prawie każdy z nas tu przeszedł Resident Evil 6 - Tu chyba nie trzeba nic dodwać. Ja nawet skończyłem dwa razy wszystkie kampanie i platyna wbita :rayos:

Edytowane przez Jeez_PS