Josh 4 782 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Akurat RE6 nie miał aż takich złych ocen i raczej większość graczy jest zgodna, że to nie była zła gra, tylko co najwyżej kiepski Resident. Gdyby zmienić tytuł oraz bohaterów to gierka pewnie by zgarniała te 7 i 8 na luzaku. Cytuj
Observer 10 518 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Widać że zainteresowanie grą tak mocne że aż temat zmienił się we wspominanie z nostalgią najgorszych gier z przeszłości. 3 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Największym obrońcą tej gry jest figaro który i tak w nią nie zagra i broni jej tylko ze względów POLITYCZNYCH. Wracając do tematu. To chyba największy szrot jaki mi się podobał to spiderman 2 na pc każdy wie jakie to gówno ale jakoś tak wyszło że nostalgia mocno Cytuj
Badus 281 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Ten filmowy SpiderMan 2 na bazie Raimiego? Gdzie tytuł na PS2 był super gierką, a na PC to jakieś totalne, inne gówno? Count me in. Edytowane 29 października przez Badus 1 Cytuj
Josh 4 782 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Śmigam sobie randomowo po internecie i widzę, że gra jest jebana na każdym kroku, od PPE, przez Steama, aż po IGN czy Game Rant, gdzie teoretycznie obrońców tej produkcji powinno być najwięcej. A nawet jeżeli już trafi się ktoś kto staje po stronie Bioware i Veilguard, to ich linia obrony wygląda mniej więcej tak jak tutaj no nie pohandlujesz 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Zero agendy w tym gierku widzę. No nic, będzie piękny pomnik upadku Bioware. 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 49 minut temu, Josh napisał(a): Akurat RE6 nie miał aż takich złych ocen i raczej większość graczy jest zgodna, że to nie była zła gra, tylko co najwyżej kiepski Resident. Gdyby zmienić tytuł oraz bohaterów to gierka pewnie by zgarniała te 7 i 8 na luzaku. To byl kiepski resident i kiepska gra. Nostalgia juz zaczyna wypaczac ten obraz. No ale woke go.wna jednak nie bylo. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października RE6 wciąż wyprzedza nasze czasy. Jeszcze musi minąć minimum 100 lat. Cytuj
Josh 4 782 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) Na PPE dosłownie przez chwilę wisiał news, w którym redakcja tłumaczyła się dlaczego jeszcze nie ma recenzji. Patrzę po 5 minutach i już nie ma ciekawe czy EA pogroziło im palcem, bo nie wypowiadali się o nich zbyt miło e: jest znowu, widocznie coś edytowali. Wnioski chyba każdy sobie wyciągnie sam dlaczego pewne portale są faworyzowane przez wydawcę, a inne wręcz przeciwnie Edytowane 29 października przez Josh Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października PPE nieagregowane, uuu podportal. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 45 minut temu, Pupcio napisał(a): Wracając do tematu. To chyba największy szrot jaki mi się podobał to spiderman 2 na pc każdy wie jakie to gówno ale jakoś tak wyszło że nostalgia mocno Te "zagadki" gdzie sekwencje trzech przycisków należało powtórzyć Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Nieźle poprzeczka ustawiona na tym playstation. Jak widać - wygłodniałemu to nawet murzyński trans kutas zasmakuje. 6 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października A jest szansa że sprzedazowo będzie kiepsko czy raczej się sprzeda? Cytuj
Badus 281 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Poproszę analogiczne oznaczenie LGBTQ Free... 2 1 1 2 Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 25 minut temu, Badus napisał(a): Poproszę analogiczne oznaczenie LGBTQ Free... Taki tag na steam to chyba jedynie strzał w kolano, analogiczny tag ze znanych gier na chyba tylko life is strange. Jestem ciekawy, jaką ocenę gra uzyska na steam. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 54 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): A jest szansa że sprzedazowo będzie kiepsko czy raczej się sprzeda? Pewnie sprzeda sie przyzwoicie. Na fail pokroju concorda nie ma co liczyć. Będzie widac po promocjach. Jak na swieta wleci na steamie jakies -33% to stawiam ze na wiosnę bedzie w abonamentach i wtedy bedzie można mówić o dużej porażce Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Obejrzałem tą reckę Skill Uppa - za tworzenie takich gówno-gier powinien być serio jakiś paragraf. Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Gameplayowo też sraka? Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Ja już widzę tylko wszędzie postacie Pixara i księcia jak się to zobaczy to już się nie odzobaczy Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 10 minut temu, messer88 napisał(a): Gameplayowo też sraka? Tak, 3 skille na zmianę odpalasz ponoć bo reszta nie ma sensu, wyższe poziomy trudności to tylko wiesza gabka, puzzle to xd, przeciwnicy mogą różnie wyglądać, ale maja ten sam wachlarz skilli, interakcje spłycone do zera itd Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 7 godzin temu, Bzduras napisał(a): Użeranie się z Figaro > użeranie się ze znaczną częścią discordowej menażerii Już wolę się użerać z jednym figaro niż całym forum zjebanym umysłowo jak ten reseter. 2 godziny temu, Jeez_PS napisał(a): Chyba prawie każdy z nas tu przeszedł Resident Evil 6 - Tu chyba nie trzeba nic dodwać. Ja nawet skończyłem dwa razy wszystkie kampanie i platyna wbita Ja jeszcze nie a miałem kiedyś chyba z cd action. Po skończeniu dlc do RE5 może się zabiorę Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 15 minut temu, messer88 napisał(a): Gameplayowo też sraka? Podobno to, co napisał @Basior plus nieśmiertelni kompani żebyś nie musiał się nimi przejmować, rehash bossów i zero urozmaiceń na przestrzeni całej gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi