DarkStar 120 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października https://www.eurogamer.pl/wydawca-baldurs-gate-3-chwali-dragon-age-the-veilguard-to-pierwszy-dragon-age-ktory-wie-czym-chce-byc Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października (edytowane) Cytat „Ta gra jest jak wielki, dziewięciosezonowy, dobrze zrobiony, oparty na postaciach, warty obejrzenia serial Netflixa. Ma dobre poczucie tempa i pędu. System walki jest naprawdę genialny (dla mnie to połączenie Xenoblade i Hogwarts [Legacy - przyp. red.], co jest geniuszem poziomu giga-brain). Gra wie, kiedy potrzebuje narracyjnego momentu i wie, kiedy pozwolić ci bawić się swoją klasą i wykorzystać niektóre z jej mocniejszych elementów”. Cytat Co więcej, dyrektor wydawniczy Larian stwierdził, że Straż Zasłony jest „pierwszym Dragon Age, które naprawdę wie, czym chce być”. Douse podkreśla, że jego ulubioną odsłoną jest Dragon Age: Początek, a Veilguard diametralnie różni się od Początku, ale „przynajmniej jest czymś, czym chce być, a nie mieszanką wszystkiego”. ok Cytat Po średnio udanym Mass Effect: Andromeda i tragedii, jaką było Anthem, BioWare musiało znaleźć sposób na ponowne wkupienie się w łaski graczy. Los chciał, że rola obrońcy honoru studia przypadła Dragon Age: The Veilguard. Edytowane 30 października przez Josh 1 Cytuj
SlimShady 3 403 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Nie kłamali. Powrót do formy. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października "Chcieliśmy się wkupić w łaski graczy, więc z dark fantasy zrobiliśmy Fornite, z taktycznego systemu walki tępą rąbankę z nieśmiertelnymi kompanami, a z dojrzałej i poważnej fabuły jakieś pierdoły z kłócącymi się transami przy stole" Z pewnością fani poprzednich odsłon będą zachwyceni kierunkiem jaki obrał deweloper. Czekamy teraz na jakieś oficjalne wyniki sprzedaży, a później robimy zakłady co się zamknie szybciej: ten temat czy Bioware. 2 Cytuj
Observer 10 440 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października (edytowane) „Ta gra jest jak wielki, dziewięciosezonowy, dobrze zrobiony, oparty na postaciach, warty obejrzenia serial Netflixa" To jest chyba najlepszy wniosek jaki każdy może sobie z tego wyciągnąć - dla ludzi którym się ta gra podoba, "serial Netflixa" jest największym wyznacznikiem jakości jaki przychodzi im do głowy. Chociaż to w sumie pewnie tylko takie międzykorporacyjne lizanie się po fjutach z nadzieją na rewanżyk, można jednym postem zapunktować u Bioware, EA i Neflixa. Edytowane 30 października przez Observer Cytuj
Mejm 15 336 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 16 godzin temu, Figaro napisał(a): Olaboga, z 10 postów skierowanych do mnie, jutro na spokojne odpiszę 8 Cytuj
szurubur 121 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 1 godzinę temu, Josh napisał(a): "Chcieliśmy się wkupić w łaski graczy, więc z dark fantasy zrobiliśmy Fornite, z taktycznego systemu walki tępą rąbankę z nieśmiertelnymi kompanami, a z dojrzałej i poważnej fabuły jakieś pierdoły z kłócącymi się transami przy stole" Z pewnością fani poprzednich odsłon będą zachwyceni kierunkiem jaki obrał deweloper. Czekamy teraz na jakieś oficjalne wyniki sprzedaży, a później robimy zakłady co się zamknie szybciej: ten temat czy Bioware. jestem fanem DA od pierwszej częsci no i cholera, przeciez w DA było tyle cringe momentów, że nie przesadzałbym z tą poważną fabułą, zresztą w recenzjach duzo osób mimo wszystko chwali fabułę. Smieszy też ciągłe wrzucanie tych samych dwóch screenow z woke tekstami. Osobiscie cieszy mnie bardziej akcyjniakowa rozgrywka, stary jestem nie mam czasu by grę przechodzić przez 130h jak to mialo miejsce przy ostatnim BG3. Czekam na premiere i sam ocenię, czuje w kosciach, że ten cały bojkot okaże się przesadzony a sama gra okaze się taką lepszą inkwizycją. Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 3 godziny temu, DarkStar napisał(a): https://www.eurogamer.pl/wydawca-baldurs-gate-3-chwali-dragon-age-the-veilguard-to-pierwszy-dragon-age-ktory-wie-czym-chce-byc Dobrze ze się dowiedział. Niech jeszcze zaimek przedstawi, bo ja wciąż nie jestem pewien tożsamości. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 16 minutes ago, oFi said: Dobrze ze się dowiedział. Niech jeszcze zaimek przedstawi, bo ja wciąż nie jestem pewien tożsamości. No taka prawda. Wie czym chce być. Chce być queerową opowieścią dla skrajnych lewaków i bojujących zajmkowców (bo zwyczajni geje, lesbijki czy osoby po zmianie płci mają inne problemy, jak wszyscy ludzie tego świata, niż bieganie po ulicach i pokazywanie swoich "preferencji"). Więc powodzenia w szukaniu graczy w tej niszy. Co prawda już inne tytuły zrobiły ten research, ale co tam, niech próbują Cytuj
Observer 10 440 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Redaktor gryonline już rozwiązał spisek - kto krytykuje veilguard, ten ruski agent Cytuj
szurubur 121 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Godzinę temu, Josh napisał(a): nie zapominaj o tym Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Znalazłem z innej gry postać, która mogla by być główną protagonistką w nowym dragon age. Spełnia wszystkie wytyczone DEI oraz sweet baby inc 1 1 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 6 godzin temu, szurubur napisał(a): Smieszy też ciągłe wrzucanie tych samych dwóch screenow z woke tekstami. To mam dla Ciebie nie lada gratkę - dwie minuty scenki przepraszania po tym jak zmisgenderujesz postać lub użyjesz złych zaimków. Mam nadzieję, że wyłamie się to ze schematu dwóch screenów z woke tekstami 9 4 1 Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października I do kogo takie dialogi są kierowane? Lewaki ze sraczką w mózgu przecież to wiedzą, normalni ludzi złapią się za głowę i będa musieli się przejść po pokoju. Kto kurwa jest targetem tych bezdetów? 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 1 minute ago, Rooofie said: I do kogo takie dialogi są kierowane? Lewaki ze sraczką w mózgu przecież to wiedzą, normalni ludzi złapią się za głowę i będa musieli się przejść po pokoju. Kto kurwa jest targetem tych bezdetów? IGN, Kotaku i inne takie. Przecież nie gracze, a tym samym udziałowcy Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ale jaja, nie spodziewałem się, że dożyje czasów gdzie będzie odpierdalana taka chała na scenie gier video . Jedyny DA to origins który ograłem. Pamiętam że nawet spoko był. To co zrobili z tą serią to jawny samobój Cytuj
suteq 184 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ale z was płatki śniegu chłopaki z powodu jakieś cutscenki w grze na 100h. Więcej luzu bo zejdziecie z tego świata zanim wyjdzie GTA 6. 2 2 2 Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Ktos gra od polnocy? Jak wrazenia? No chociaż jedna osoba na pewno gra. Nawet statystycznie. Gra goty jednak? 2 Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Kazdy gra i wszyscy tak zachwyceni ze nie ma kiedy opisywać wrażeń Cytuj
szurubur 121 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 8 godzin temu, Bzduras napisał(a): To mam dla Ciebie nie lada gratkę - dwie minuty scenki przepraszania po tym jak zmisgenderujesz postać lub użyjesz złych zaimków. Mam nadzieję, że wyłamie się to ze schematu dwóch screenów z woke tekstami obejrzałem i poza trochę takim naiwnym klimacikiem nic mnie w tej scenie nie rusza, serio jezeli tego typu rzeczy was bolą to strasznie wrażliwi jesteście. 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 16 minutes ago, messer88 said: Figaro pewnie gra. Nie sądzę. Twitterowe aktywiszcza nie kupują gier, oni jedynie skupiają się na obrzydzaniu ich innym 1 Cytuj
drozdu7 2 816 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 46 minut temu, szurubur napisał(a): obejrzałem i poza trochę takim naiwnym klimacikiem nic mnie w tej scenie nie rusza, serio jezeli tego typu rzeczy was bolą to strasznie wrażliwi jesteście. To będziesz się fantastycznie bawił Wielokrotnie w grach RPG nazywałem kogoś skurwysynem albo gorzej i nie dostawałem kilkuminutowego wykładu że źle zrobiłem DA jednak wyznacza nowe standardy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi