DarkStar 73 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu https://www.eurogamer.pl/wydawca-baldurs-gate-3-chwali-dragon-age-the-veilguard-to-pierwszy-dragon-age-ktory-wie-czym-chce-byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Cytat „Ta gra jest jak wielki, dziewięciosezonowy, dobrze zrobiony, oparty na postaciach, warty obejrzenia serial Netflixa. Ma dobre poczucie tempa i pędu. System walki jest naprawdę genialny (dla mnie to połączenie Xenoblade i Hogwarts [Legacy - przyp. red.], co jest geniuszem poziomu giga-brain). Gra wie, kiedy potrzebuje narracyjnego momentu i wie, kiedy pozwolić ci bawić się swoją klasą i wykorzystać niektóre z jej mocniejszych elementów”. Cytat Co więcej, dyrektor wydawniczy Larian stwierdził, że Straż Zasłony jest „pierwszym Dragon Age, które naprawdę wie, czym chce być”. Douse podkreśla, że jego ulubioną odsłoną jest Dragon Age: Początek, a Veilguard diametralnie różni się od Początku, ale „przynajmniej jest czymś, czym chce być, a nie mieszanką wszystkiego”. ok Cytat Po średnio udanym Mass Effect: Andromeda i tragedii, jaką było Anthem, BioWare musiało znaleźć sposób na ponowne wkupienie się w łaski graczy. Los chciał, że rola obrońcy honoru studia przypadła Dragon Age: The Veilguard. Edytowane 18 godzin temu przez Josh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Nie kłamali. Powrót do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu "Chcieliśmy się wkupić w łaski graczy, więc z dark fantasy zrobiliśmy Fornite, z taktycznego systemu walki tępą rąbankę z nieśmiertelnymi kompanami, a z dojrzałej i poważnej fabuły jakieś pierdoły z kłócącymi się transami przy stole" Z pewnością fani poprzednich odsłon będą zachwyceni kierunkiem jaki obrał deweloper. Czekamy teraz na jakieś oficjalne wyniki sprzedaży, a później robimy zakłady co się zamknie szybciej: ten temat czy Bioware. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 220 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) „Ta gra jest jak wielki, dziewięciosezonowy, dobrze zrobiony, oparty na postaciach, warty obejrzenia serial Netflixa" To jest chyba najlepszy wniosek jaki każdy może sobie z tego wyciągnąć - dla ludzi którym się ta gra podoba, "serial Netflixa" jest największym wyznacznikiem jakości jaki przychodzi im do głowy. Chociaż to w sumie pewnie tylko takie międzykorporacyjne lizanie się po fjutach z nadzieją na rewanżyk, można jednym postem zapunktować u Bioware, EA i Neflixa. Edytowane 17 godzin temu przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 253 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 16 godzin temu, Figaro napisał(a): Olaboga, z 10 postów skierowanych do mnie, jutro na spokojne odpiszę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 112 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Josh napisał(a): "Chcieliśmy się wkupić w łaski graczy, więc z dark fantasy zrobiliśmy Fornite, z taktycznego systemu walki tępą rąbankę z nieśmiertelnymi kompanami, a z dojrzałej i poważnej fabuły jakieś pierdoły z kłócącymi się transami przy stole" Z pewnością fani poprzednich odsłon będą zachwyceni kierunkiem jaki obrał deweloper. Czekamy teraz na jakieś oficjalne wyniki sprzedaży, a później robimy zakłady co się zamknie szybciej: ten temat czy Bioware. jestem fanem DA od pierwszej częsci no i cholera, przeciez w DA było tyle cringe momentów, że nie przesadzałbym z tą poważną fabułą, zresztą w recenzjach duzo osób mimo wszystko chwali fabułę. Smieszy też ciągłe wrzucanie tych samych dwóch screenow z woke tekstami. Osobiscie cieszy mnie bardziej akcyjniakowa rozgrywka, stary jestem nie mam czasu by grę przechodzić przez 130h jak to mialo miejsce przy ostatnim BG3. Czekam na premiere i sam ocenię, czuje w kosciach, że ten cały bojkot okaże się przesadzony a sama gra okaze się taką lepszą inkwizycją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 126 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, DarkStar napisał(a): https://www.eurogamer.pl/wydawca-baldurs-gate-3-chwali-dragon-age-the-veilguard-to-pierwszy-dragon-age-ktory-wie-czym-chce-byc Dobrze ze się dowiedział. Niech jeszcze zaimek przedstawi, bo ja wciąż nie jestem pewien tożsamości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 16 minutes ago, oFi said: Dobrze ze się dowiedział. Niech jeszcze zaimek przedstawi, bo ja wciąż nie jestem pewien tożsamości. No taka prawda. Wie czym chce być. Chce być queerową opowieścią dla skrajnych lewaków i bojujących zajmkowców (bo zwyczajni geje, lesbijki czy osoby po zmianie płci mają inne problemy, jak wszyscy ludzie tego świata, niż bieganie po ulicach i pokazywanie swoich "preferencji"). Więc powodzenia w szukaniu graczy w tej niszy. Co prawda już inne tytuły zrobiły ten research, ale co tam, niech próbują Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 220 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Redaktor gryonline już rozwiązał spisek - kto krytykuje veilguard, ten ruski agent Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 112 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, Josh napisał(a): nie zapominaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Znalazłem z innej gry postać, która mogla by być główną protagonistką w nowym dragon age. Spełnia wszystkie wytyczone DEI oraz sweet baby inc 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 320 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 6 godzin temu, szurubur napisał(a): Smieszy też ciągłe wrzucanie tych samych dwóch screenow z woke tekstami. To mam dla Ciebie nie lada gratkę - dwie minuty scenki przepraszania po tym jak zmisgenderujesz postać lub użyjesz złych zaimków. Mam nadzieję, że wyłamie się to ze schematu dwóch screenów z woke tekstami 8 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 128 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu I do kogo takie dialogi są kierowane? Lewaki ze sraczką w mózgu przecież to wiedzą, normalni ludzi złapią się za głowę i będa musieli się przejść po pokoju. Kto kurwa jest targetem tych bezdetów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minute ago, Rooofie said: I do kogo takie dialogi są kierowane? Lewaki ze sraczką w mózgu przecież to wiedzą, normalni ludzi złapią się za głowę i będa musieli się przejść po pokoju. Kto kurwa jest targetem tych bezdetów? IGN, Kotaku i inne takie. Przecież nie gracze, a tym samym udziałowcy Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 18 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Ale jaja, nie spodziewałem się, że dożyje czasów gdzie będzie odpierdalana taka chała na scenie gier video . Jedyny DA to origins który ograłem. Pamiętam że nawet spoko był. To co zrobili z tą serią to jawny samobój Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 176 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ale z was płatki śniegu chłopaki z powodu jakieś cutscenki w grze na 100h. Więcej luzu bo zejdziecie z tego świata zanim wyjdzie GTA 6. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ktos gra od polnocy? Jak wrazenia? No chociaż jedna osoba na pewno gra. Nawet statystycznie. Gra goty jednak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 415 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Figaro pewnie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 853 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Kazdy gra i wszyscy tak zachwyceni ze nie ma kiedy opisywać wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 112 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Bzduras napisał(a): To mam dla Ciebie nie lada gratkę - dwie minuty scenki przepraszania po tym jak zmisgenderujesz postać lub użyjesz złych zaimków. Mam nadzieję, że wyłamie się to ze schematu dwóch screenów z woke tekstami obejrzałem i poza trochę takim naiwnym klimacikiem nic mnie w tej scenie nie rusza, serio jezeli tego typu rzeczy was bolą to strasznie wrażliwi jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 16 minutes ago, messer88 said: Figaro pewnie gra. Nie sądzę. Twitterowe aktywiszcza nie kupują gier, oni jedynie skupiają się na obrzydzaniu ich innym Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 684 Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu 46 minut temu, szurubur napisał(a): obejrzałem i poza trochę takim naiwnym klimacikiem nic mnie w tej scenie nie rusza, serio jezeli tego typu rzeczy was bolą to strasznie wrażliwi jesteście. To będziesz się fantastycznie bawił Wielokrotnie w grach RPG nazywałem kogoś skurwysynem albo gorzej i nie dostawałem kilkuminutowego wykładu że źle zrobiłem DA jednak wyznacza nowe standardy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi