Plackus 388 Opublikowano czwartek o 07:02 Udostępnij Opublikowano czwartek o 07:02 Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Ktos gra od polnocy? Jak wrazenia? No chociaż jedna osoba na pewno gra. Nawet statystycznie. Gra goty jednak? Na jakiejś grupie widziałem że timer w Polsce pokazuje że od 17 dzisiaj można grać więc nie było nawet o północy dostępu jak to u Sony. Chyba nawet przy tym musieli kombinowac bo wydaje mi się że każda gra na psn równo o północy w premierę jest dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano czwartek o 07:05 Udostępnij Opublikowano czwartek o 07:05 Czyli dobrze rozumiem, że postać robi pompki za karę bo pomyliła zaimki postaci i ogolnie gra robi tyrady na ten temat? Nawet w FF9 Quina nie miał(a) płci, ale nie było to tak nachalne jak obecnie się promuje. Ciekawe czy np. drogi do niedostępnych lokacji będą zablokowane aktywiszczami przyklejonymi do podłoża, których nie można ruszyć bo gra wyjaśni, że tak nie wolno i trzeba znaleźć okrężną drogę przez kilometrowe dungeony. Chciałbym parodię tej gry w ramach kolejnej części South Park, po Kijku i Fractured. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano czwartek o 07:16 Udostępnij Opublikowano czwartek o 07:16 9 godzin temu, Bzduras napisał(a): To mam dla Ciebie nie lada gratkę - dwie minuty scenki przepraszania po tym jak zmisgenderujesz postać lub użyjesz złych zaimków. Mam nadzieję, że wyłamie się to ze schematu dwóch screenów z woke tekstami Pamiętacie Hogwart's Legacy i mało znaczącego transa w tawernie, który miał może z 5 dialogów przez całą grę? Już tęsknię za tamtymi czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano czwartek o 07:31 Udostępnij Opublikowano czwartek o 07:31 Panowie, serio, przydalby wam sie jakis zbiorczy temat dla wszystkich gierek i seriali. Takie sa czasy, rozne rzeczy sie dzisiaj pakuje do wytworow kultury i serio, co temat trzeba sie przebijac przez narzekanie, ze bohaterki maja za male cycki, sa brzydkie, maja wlosy na ciele albo sa watki lgbt. I get it, mi tez przeszkadza nachalne wpychanie niektorych rzeczy, tak te filmiki z dragon age'a sa smieszne i zenujace, mimo, ze wedlug dzisiejszych kryteriow jestem lewakiem i same zjawiska homoseksualizmu, transgenderyzmu itd sa mi obojetne. to co mnie najbardziej boli to cala reszta, ktora widzialem na recenzji skill up. tzn ta gra wydaje sie po prostu rpg dla dzieci. kreskowkowy wyglad, moc przyjazni, grzeczne dialogi, zero trudnych wyborow. nie do konca tego szukam. tak, metaphor tez ma moc przyjazni, ale tam jednak w tle sie sporo dzieje, czasem niezle popierdolonych rzeczy, wiec jest to fajna mieszanka, jak gorzka kawa ze slodkim ciasteczkiem, swietnie sie komponuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano czwartek o 07:51 Udostępnij Opublikowano czwartek o 07:51 14 minut temu, Ölschmitz napisał(a): Panowie, serio, przydalby wam sie jakis zbiorczy temat dla wszystkich gierek i seriali. Takie sa czasy, rozne rzeczy sie dzisiaj pakuje do wytworow kultury i serio, co temat trzeba sie przebijac przez narzekanie Ale do czego Ty się chcesz przebijać? Przecież i tak nikt z forum w to nie zagra, a bez tego "narzekania" temat zdechnie po dwóch tygodniach. Tak to przynajmniej się coś dzieje, jest wesoło, a w eter idzie wyraźny sygnał, że ludzie na forum (nie tylko na tym) nie chcą takiej kolorowej sraki w grach wideo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano czwartek o 08:32 Udostępnij Opublikowano czwartek o 08:32 ja zagram, nawet juz kupilem :p co prawda zaplacilem tylko 160 za ps5 ale mimo wszystko liczę, że będzie to dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano czwartek o 08:35 Udostępnij Opublikowano czwartek o 08:35 2 minutes ago, szurubur said: ja zagram, nawet juz kupilem :p co prawda zaplacilem tylko 160 za ps5 ale mimo wszystko liczę, że będzie to dobry zakup. Daj znać. Bez sarkazmu i ironii piszę, ciekawy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano czwartek o 08:40 Udostępnij Opublikowano czwartek o 08:40 4 minuty temu, Homelander napisał(a): Daj znać. Bez sarkazmu i ironii piszę, ciekawy jestem niestety dopiero w sobote bedzie do odbioru ale jak juz wpadnie to napisze jakie są wrazenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano czwartek o 08:46 Udostępnij Opublikowano czwartek o 08:46 1 hour ago, Ölschmitz said: to co mnie najbardziej boli to cala reszta, ktora widzialem na recenzji skill up. tzn ta gra wydaje sie po prostu rpg dla dzieci. kreskowkowy wyglad, moc przyjazni, grzeczne dialogi, zero trudnych wyborow. nie do konca tego szukam. tak, metaphor tez ma moc przyjazni, ale tam jednak w tle sie sporo dzieje, czasem niezle popierdolonych rzeczy, wiec jest to fajna mieszanka, jak gorzka kawa ze slodkim ciasteczkiem, swietnie sie komponuje. Otóż to. Szczerze dla mnie całe go QWERT+ może być w grach, jeśli gra jest dobra, ale jak widzę świat "dark" fantasy, a gra wygląda jak piard jednorożca, a postacią rozmawiają jakby żyli w dzisiejszych czasach to ciężko nie szukać winnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano czwartek o 08:51 Udostępnij Opublikowano czwartek o 08:51 Tutaj mamy świat fortnite-fantasy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano czwartek o 09:04 Udostępnij Opublikowano czwartek o 09:04 Właśnie oglądałem lets Play jak qunari żali się głównemu bohaterowi że nie nosi sukienek bo tego oczekuje jego mama. A my go wspieramy żeby robił co chce bla bla bla. To był losowy moment jaki włączyłem. Kuuurde żeby ta gierka była za jakieś 5 dyszek to sam bym grał i bawił się jak w jakimś southparku kijku prawdy z tym że tutaj twórcy nie mieli na celu mnie rozśmieszać A tak już całkiem na poważnie to gra mimo sznytu Fable, który kiedyś przy tej właśnie grze mi się podobał, a tutaj już średnio, to całkiem ładnie wyglądająca gra. Plus te włosy, które pokazywali na Digital foundry( chyba najładniejszy efekt włosów jaki widziałem) Powinni tych gości odpowiedzialnych za grafikę dać do jakiegoś dobrego teamu. Bo jak na dzisiejsze czasy to stworzyli grę która chodzi bez patchów na premierę i jest ogólnie w bardzo dobrym stanie. A pisarzyków i HRowych pionków to wiadomo do kosza ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano czwartek o 11:48 Udostępnij Opublikowano czwartek o 11:48 Max dobre RPG, które nie dorosło nigdy do pięt Tormenta, czy Baldura 2, ale już Youtuberzy złapali bakcyla na gównofilmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano czwartek o 11:49 Udostępnij Opublikowano czwartek o 11:49 Raczej tutaj większość czasu na optymalizację poszło na PC, bo tam jest zadziwiająco dobrze. No ale na konsolach trochę przesadzili, dynamiczne 720p (lecące do 540p) i 60 fps ze spadkami. Przy tak niskiej rozdzielczości nawet upscaler z kosmosu tego nie dźwignie w jako takiej jakości obrazu do 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano czwartek o 11:55 Udostępnij Opublikowano czwartek o 11:55 Ta hinduska nawet Hot, mylił bym zaimki na niej i w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 281 Opublikowano czwartek o 11:59 Udostępnij Opublikowano czwartek o 11:59 (edytowane) To dobitnie pokazuje że art design jest ważniejszy niż technikalia - bo gra niby jest technicznie mistrzowska zdaniem tych ekspertów na pc, ale nic to nie zmienia w fakcie, że przez art design wygląda jak grywalna wersja reklam gier na telefon. Czyli jak gówno. Edytowane czwartek o 12:02 przez Observer 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano czwartek o 12:14 Udostępnij Opublikowano czwartek o 12:14 Nie mogli pójść w artystycznym kierunku poprzednich części, bo wtedy dzieci by nie chciały kupić tej produkcji. A to głównie je ma zindoktrynować ten program szkoleniowy do wciskania DEI, który próbuje udawać grę wideo. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano czwartek o 12:24 Udostępnij Opublikowano czwartek o 12:24 \ Jak gierka zbombi to już wiecie dzięki komu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano czwartek o 12:33 Udostępnij Opublikowano czwartek o 12:33 jestem ciekaw czy kiedyś powstaną rzetelne badania na temat ilości graczy lpg+ i ile hajsu generuje ta grupa w naszej branży. Podejrzewam, że ich wkład za jakieś 20 lat zwróci dotychczasowe współprace ze sweet baby i innymi takimi wynalazkami. W ogóle co ci pojebani developerzy i wydawcy mają w głowach, czy im się wydaje, że odkryli jakaś nową grupę odbiorców, do których trzeba gierki dostosowywać XD no żyła złota normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano czwartek o 13:12 Udostępnij Opublikowano czwartek o 13:12 Odbijają się od ściany, wyłapują razy, jeden za drugim, ale twardo - jak Rocky - wstają i walczą dalej. W świecie, gdzie tylko pieniądz się liczy, trochę dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 74 Opublikowano czwartek o 14:41 Udostępnij Opublikowano czwartek o 14:41 Na Steam Decku gra działa całkiem dobrze, zwłaszcza jak na nowe AAA https://steamdeckhq.com/news/dragon-age-the-veilguard-steam-deck-impressions/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano czwartek o 16:12 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:12 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Max dobre RPG, które nie dorosło nigdy do pięt Tormenta, czy Baldura 2, ale już Youtuberzy złapali bakcyla na gównofilmy. Origins fenomenalne, pierwsza gra, w której encounter z dragonem to było prawdziwe wyzwanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano czwartek o 16:30 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:30 Obejrzałem z 5 minut jak gra CohhCarnage. Graficznie bardzo ładnie to wygląda chociaż woda z rtx zjebana. Ktoś musi trochę popracować nad level designem: 3 godziny temu, SlimShady napisał(a): Odbijają się od ściany, wyłapują razy, jeden za drugim, ale twardo - jak Rocky - wstają i walczą dalej. W świecie, gdzie tylko pieniądz się liczy, trochę dziwna sprawa. Jest to część propagandy zachodu. Zobacz ile się mówiło o concordzie pomimo tego, że zbombił. Veilguard to już nawet nie checklista tylko kolejny krok w stronę wokeizmu. Potem zatrudniają niewykwalifikowane osoby, które nawet nie umieją szkieleta posadzić na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano czwartek o 16:34 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:34 5 minut temu, Chewie napisał(a): Obejrzałem z 5 minut jak gra CohhCarnage. Graficznie bardzo ładnie to wygląda chociaż woda z rtx zjebana. Ktoś musi trochę popracować nad level designem: Jest to część propagandy zachodu. Zobacz ile się mówiło o concordzie pomimo tego, że zbombił. Veilguard to już nawet nie checklista tylko kolejny krok w stronę wokeizmu. Potem zatrudniają niewykwalifikowane osoby, które nawet nie umieją szkieleta posadzić na podłodze. Co z tym szkieletem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano czwartek o 16:35 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:35 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Co z tym szkieletem nie tak? Nie ma dupy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano czwartek o 16:38 Udostępnij Opublikowano czwartek o 16:38 Niebinarny szkielet. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi