Shankor 1 626 Opublikowano sobota o 20:06 Opublikowano sobota o 20:06 AJ przestałem oglądać jakieś 2 lata temu, bo jego materiały były dla mnie zbyt rozciągnięte ("recenzje" filmów trwające po 50 minut - wtf), no ale byłem ciekawy co powiedział. No cóż, człowiek z RIGCZem, a dodatkowo entuzjasta DA - werdykt nie mógł być inny. Ładnie wypunktował i pokazał co go bolało (ta walka z hydrą to jakiś absurd). Gdyby zmieścił się w 20 minutach byłaby świetna recenzja. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano sobota o 21:52 Opublikowano sobota o 21:52 Ło kurva, ten fragment jak walczył z wężem morskim (7:50) i każda faza trwała po 30 min (w sumie boss fight na 1,5 godziny ), a sam boss miał cały jeden atak, więc starcie nie tylko było cholernie długie, ale też bardzo nudne. Według Bioware najlepszy sposób na podkręcenie poziomu trudności to zrobienie z przeciwników turbo chamskich gąbek. Gaming 21 wieku. 2 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano sobota o 21:59 Opublikowano sobota o 21:59 Przy całym tym syfie zaimki i pompki to niemalże drobny element humorystyczny lol Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano sobota o 22:04 Opublikowano sobota o 22:04 Ciężko, żeby gameplay był dobry, skoro cała para poszła w dopieszczenie dialogów oraz dopilnowanie, aby różnorodność się zgadzała. Coś za coś. Cytuj
Josh 4 591 Opublikowano niedziela o 09:40 Opublikowano niedziela o 09:40 https://jbzd.com.pl/obr/3912202/taka-sytuacja Cytuj
DarkStar 120 Opublikowano wczoraj o 07:30 Opublikowano wczoraj o 07:30 Jutubek mi takie coś podsunął wczoraj. Nawet niezły ten rewrite. Cytat My ground rules are these: 1. Characters should speak like they belong in the setting 2. Every line should build the character, the world, or the story, or it should not exist 3. Taash being non-binary is not changed, this is the entire premise of this scene 4. Characters should be relatable even if the player does not share their view 5. The dialogues are authentic to the original character design 1 Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 54 minuty temu, DarkStar napisał(a): 3. Taash being non-binary is not changed, this is the entire premise of this scene Josh dalej będzie niezadowolony. Cytuj
Czokosz 95 Opublikowano wczoraj o 11:16 Opublikowano wczoraj o 11:16 (edytowane) Cytat Ło kurva, ten fragment jak walczył z wężem morskim (7:50) i każda faza trwała po 30 min (w sumie boss fight na 1,5 godziny ), a sam boss miał cały jeden atak, więc starcie nie tylko było cholernie długie, ale też bardzo nudne Mogli jakoś uatrakcyjnić to przydługie starcie. Już nie chodzi nawet o jakąś większą różnorodność ataków, bo przecież nie o to chodzi w grach wideo. Ten wąż mógłby swoim demonicznym głosem w międzyczasie wymienić wszystkie 2508583 płci, zaimków i w ogóle wygłosić jakiś wykład o ideologii lpg. Edytowane 23 godziny temu przez Czokosz 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi