Shankor 1 650 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada AJ przestałem oglądać jakieś 2 lata temu, bo jego materiały były dla mnie zbyt rozciągnięte ("recenzje" filmów trwające po 50 minut - wtf), no ale byłem ciekawy co powiedział. No cóż, człowiek z RIGCZem, a dodatkowo entuzjasta DA - werdykt nie mógł być inny. Ładnie wypunktował i pokazał co go bolało (ta walka z hydrą to jakiś absurd). Gdyby zmieścił się w 20 minutach byłaby świetna recenzja. Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Ło kurva, ten fragment jak walczył z wężem morskim (7:50) i każda faza trwała po 30 min (w sumie boss fight na 1,5 godziny ), a sam boss miał cały jeden atak, więc starcie nie tylko było cholernie długie, ale też bardzo nudne. Według Bioware najlepszy sposób na podkręcenie poziomu trudności to zrobienie z przeciwników turbo chamskich gąbek. Gaming 21 wieku. 2 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Przy całym tym syfie zaimki i pompki to niemalże drobny element humorystyczny lol Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Ciężko, żeby gameplay był dobry, skoro cała para poszła w dopieszczenie dialogów oraz dopilnowanie, aby różnorodność się zgadzała. Coś za coś. Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia https://jbzd.com.pl/obr/3912202/taka-sytuacja Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia Jutubek mi takie coś podsunął wczoraj. Nawet niezły ten rewrite. Cytat My ground rules are these: 1. Characters should speak like they belong in the setting 2. Every line should build the character, the world, or the story, or it should not exist 3. Taash being non-binary is not changed, this is the entire premise of this scene 4. Characters should be relatable even if the player does not share their view 5. The dialogues are authentic to the original character design 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 54 minuty temu, DarkStar napisał(a): 3. Taash being non-binary is not changed, this is the entire premise of this scene Josh dalej będzie niezadowolony. Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia (edytowane) Cytat Ło kurva, ten fragment jak walczył z wężem morskim (7:50) i każda faza trwała po 30 min (w sumie boss fight na 1,5 godziny ), a sam boss miał cały jeden atak, więc starcie nie tylko było cholernie długie, ale też bardzo nudne Mogli jakoś uatrakcyjnić to przydługie starcie. Już nie chodzi nawet o jakąś większą różnorodność ataków, bo przecież nie o to chodzi w grach wideo. Ten wąż mógłby swoim demonicznym głosem w międzyczasie wymienić wszystkie 2508583 płci, zaimków i w ogóle wygłosić jakiś wykład o ideologii lpg. Edytowane 3 grudnia przez Czokosz 1 4 Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia BioWare udostępniło darmowy kreator kreatur postaci. Nie ma ograniczenia czasowego, a stworzoną postać można zaimportować do pełnej wersji gry w obrębach tej samej platformy. https://www.ea.com/games/dragon-age/dragon-age-the-veilguard/character-creator A poza tym to gra jest przeceniona aż o 30% na Xboksie jakby ktoś coś https://www.xbox.com/pl-pl/games/store/-/bsdx4fnnc0dk Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia ea chwalilo sie jakimis wynikami sprzedazy czy morda na klodke poki co? Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Coś czuję, że szybko trafi do podstawowego abonamentu EA, gra nie ma potencjału na rozciągniętą w czasie sprzedaż. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Będzie za paczkę fajek na wiosnę, o ile wcześniej epic czy amazon tego za darmo nie rozda. Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Eurogaymer: Cytat How has the commercial response to the game been? I've seen stories about sales and they seem mixed - inconclusive. The game seems to be doing okay but struggling to keep pace with Inquisition before it. Has it been a success from your point of view - how do you measure that? Tranzystor odpowiedzialny za tę tragedię: Cytat Unfortunately on the sales side, that's not something we can really discuss https://www.eurogamer.net/the-big-dragon-age-the-veilguard-post-release-interview-it-was-never-going-to-match-the-dragon-age-4-in-peoples-minds Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Na pewno te 6400 osób grających na Steamie teraz dobrze się bawią. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia 24 minuty temu, Basior napisał(a): o, Daniel Vavra, gościu którego nie cierpią w studiu i który ma malutki wpływ na dwójeczkę <3 Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Musi się super sprzedawać jak są promocje 30% miesiąc po premierze XD Hmmm ciekawe czemu taka marka jak DA i takie kłopoty hmmm. Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Przecież deweloper dopiero co tłumaczył: gracze mieli zbyt WYSOKIE wymagania od tej gry W sensie: gracze chcieli po prostu dobrej gry, bez DEI. W tych czasach to już widocznie ociera się o roszczeniowość. Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Gracze nie chcieli aż tak bardzo DARK fantasy jak zrobił to ten tytuł. Cytuj
Bielik 744 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/pudelkowe-dragon-age-the-veilguard-na-ps5-za-20990-zl-w-rtv-euro-agd/ To kto wskakuje do Tevinteru pokazać elfim bogom jak ważne są zaimki i odkrywanie własnego ja? Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ale szybko spadła cena. Ostatnio było promo w sklepie MS, dzisiaj Steam przebił. Ja jestem nabity grami pod korek, więc nie sprawdzę na razie, zwłaszcza, że nie mam ciśnienia na tę grę przez wiadome kontrowersje. Cytuj
Josh 4 784 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Przecież oni za chwilę zaczną dodawać kod do tej gry za free do każdej puszki Level Upa. Cytuj
Sedrak 789 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia Ja pewnie z czystej ciekawości sprawdzę o co tyle krzyku, ale to zakasam rękawy i podjadę co Cexa po używkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi