PiotrekP 2 028 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Tutaj nawet wyjebanie zaimków by nie pomogło. Bo już Inkwizycja to nie był Dragon Age, tylko "mamy Dragon Age w domu" Cytuj
Sedrak 861 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia DA:I miało dobra muzykę oraz genialną misje z Lelliana. Ogólnie rozwój jej postać przez wszystkie części był bardzo dobry. Cała reszta to poziom ME: Andromeda Cytuj
Bielik 760 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Zastanawiam się jakie procesy myślowe zachodzą u potężnych włodarzy EA i jakichś kadr zarządzających powstającymi projektami. Czy pan Corey miał być gwarancją gry, która pokochają gracze? Skoro tak chętnie w wywiadach podkreślał, że ważne jest dla niego, że w świecie Dragon Age można być kim się chce (no ma kurwa rację, możesz być łoriorem, łucznikiem albo mejdżem) - queeromancerem czy innym ważnym dla świata fantasy niebinarnym człowiekiem. Gra została stworzona dla nikogo - pozbawiona jakichkolwiek sensownych elementów RPG miała małą szansę zainteresować graczy, którzy grali w poprzednie części, z kolei nowi nastawiający się na akcje dostali powtarzalnego slashera bez efektu wow. Tu dochodzimy do sedna - czy EA liczyło, że eksponując pana Corinne grupy krzykaczy LGBTQWERTY rzuca się na ten tytuł dzięki czemu mimo ogólnego zawodu jakością gry osiągnie on sukces sprzedażowy? Edytowane 17 stycznia przez Bielik Cytuj
Chewie 192 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia A wystarczyło zrobić dobrą grę zamiast skupiać się na zaimkach Cytuj
Homelander 2 431 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Skoro reżyser gry jako największe osiągnięcie i na pierwszym miejscu wymienia, że jest trans to co się dziwić. Mam pytanie: ilu z Was na rozmowie o pracę, czy jakiejkolwiek, zaraz po przedstawieniu się, mówi, że jest dumnym heteroseksualistą? Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 2 godziny temu, Bielik napisał(a): Czy pan Corey miał być gwarancją gry, która pokochają gracze? pani 18 lat w Bioware, więc mimo wszystko smutno. Ale zrobiła złą grę, a branża nie wybacza. 1 Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Staż w firmie jest warty tyle co gówno w sreberku. Można trzymać w szafce z nadzieją, że zmieni się w pysznego cukierka... ale jak przyjdzie co do czego to po odpakowaniu będzie śmierdzieć i w smaku nie zachwyci. To osobiszcze swoimi wspaniałymi umiejętnościami, wizją i znajomością branży (od O S I E M N A S T U! lat w BioWare! - Figarszcze) wrzuciło do piachu markę z 15-letnim dorobkiem i bazą fanów. No pogratulować osiągnięć, wszystkim będzie smutno. Kto by pomyślał, że po udziale w tak wspaniałych projektach jak SIMS 3 & 4 oraz kasowych hitach jak Monopoly Streets oraz The Simpsons lub Tiger Woods PGA Tour 06 - 08 nagle TO OSOBOU nie poradzi sobie jako Game Director największej marki RPG na rynku. Szok i niedowierzanie. Zupełnie jakby bycie prawie pedałem nie było równoznaczne z kompetencjami... No ale mój seksizm i bigoteria pewnie zakłamuje rzeczywistość. 1 2 1 Cytuj
Homelander 2 431 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Pracować kilkanaście lat w korpo. Wreszcie dostać szansę na zrobienie kontynuacji powszechnie lubianej serii. Zamiast tego zrobić baner polityczno-światopoglądowy. Ponieść spektakularną klęskę wylatując z korpo na zbity ryj. No kurwa, kariera Nikodema Dyzmy. 1 Cytuj
Ma_niek 881 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Jaka pani? Jak to chlop z ptakiem jest. A wogole ta cała Karolinka nie może zebrać drużyny innych baśniowych stworów i stworzyć swoje studio i rozwinąć własne IP a nie dobijają istniejące serie albo zaraz murzyn w Japonii położy całą firmę. Ci od life os strange też już rip. O Concordzie już nie wspomnę. Napewno znajdą się tacy utalentowani artyści jak Karolinka i profesor Brown. Mogą też zabrać dickmana z naughty dog. 2 Cytuj
Bielik 760 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Fajnie jakby zamknęli studio i zamrozili ich marki w lodówce, szkoda je szmacić tym co ci ludzie tworzą i nie mam tu na myśli osoby Korin Anthem nie dowiózł, chociaż sam pomysł na tonego starka w grze był spoko. Androbieda jaka była też każdy wie, miałkie postacie i powtarzalne fetch questy. Może tam już po prostu nie ma zdolnych i kreatywnych programistów bo wszyscy weterani się poprzenosili do innych studiów, a obecna rekrutacja mocno bierze pod uwagę czy ktoś jest pedałem, a nie co potrafi 1 1 Cytuj
Josh 5 106 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Nie jest dobrze https://www.rpgsite.net/news/16782-dragon-age-the-veilguard-engaged-15-million-players-in-its-launch-quarter-which-was-50-below-eas-expectations Cytuj
KrYcHu_89 2 486 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Teraz, Josh napisał(a): Nie jest dobrze https://www.rpgsite.net/news/16782-dragon-age-the-veilguard-engaged-15-million-players-in-its-launch-quarter-which-was-50-below-eas-expectations Huh, a już myślałem, że 15 baniek pękło :D. Cytuj
Ma_niek 881 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Niech giną. A pan Corine nam nadzieję roboty w branży prędko nie znajdzie Cytuj
Agent_Man 177 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 2 minuty temu, Ma_niek napisał(a): Niech giną. A pan Corine nam nadzieję roboty w branży prędko nie znajdzie Niech spróbuje w PL - "DEI mi pracę" w CV będzie wyjątkowo błyskotliwą grą słów Cytuj
Josh 5 106 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Cory może niech się zakumpluje z "profesorem" i spróbują szczęścia ze Sweet Baby. Sraczysko stulecia gwarantowane. Cytuj
Homelander 2 431 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia (edytowane) Ciekawe ile pompek pierdolnęło dyrektoryszcze kreatywne w ramach przeprosin btw. w tej chwili 1882 graczy i ocena już na żółto na Steamie 69%. Dla porównania w Baldurku bożym 44329, ocena 96% Edytowane 23 stycznia przez Homelander Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Jak można wierzyć redakcjom growym, jak ten paszkwil dostawał nawet dyszki. To jest dramat, trzeba czekać po premierze na prawilne recki bo można wdepnąć w cieplutka kupkę. W moim przypadku wpakowałem się w parujące TLOU 2. 1 Cytuj
Josh 5 106 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Pięknie się te wszystkie IGNy i inne Kotaku odsłoniły swoimi werdyktami. Jeżeli ktoś wcześniej miał klapki na oczach i wierzył w wiarygodność tych portali, to teraz już nie powinien mieć wątpliwości, że tym ludziom bardziej zależy na lizaniu rowów wydawcom niż na rzetelnym przedstawieniu jak ma się sytuacja w Giereczkowie. 3 Cytuj
Homelander 2 431 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia No prorocze było te ich Bioware wraca do formy lol Najgorsze jest to, że wszyscy mają to w dupie, zero konsekwencji. Zabrakło chociaż jednego odważnego jak ten koleś z Gamespotu, który recenzował Kane&Lynch Cytuj
PiotrekP 2 028 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Godzinę temu, GSPdibbler napisał(a): Jak można wierzyć redakcjom growym, jak ten paszkwil dostawał nawet dyszki. To jest dramat, trzeba czekać po premierze na prawilne recki bo można wdepnąć w cieplutka kupkę. W moim przypadku wpakowałem się w parujące TLOU 2. jedynkę przeszedłem chyba z 7 razy, dwójkę tylko raz. Gdyby nie było babochłopa , to by też by tak było. Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia No najbardziej odpychająca postać którą można kierować w grze. Joel uratował jej życie, a ta odjebala mu tortury. Jprdl. Najlepsze że ma lęk wysokości, a nagle scena z dupy na samym szczycie diabelskiego młyna. Tam jest tyle debilizmów na metr kwadratowy, że co chwila człowiek czuje zażenowanie. Cytuj
Josh 5 106 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Wychodzi talent Dickmanna. Smarujcie dupy na Intergalactic, bo to dopiero będzie grafomańska jazda bez trzymanki. 1 Cytuj
Homelander 2 431 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 7 hours ago, Josh said: Wychodzi talent Dickmanna. Smarujcie dupy na Intergalactic, bo to dopiero będzie grafomańska jazda bez trzymanki. Czekałeś na mnie, prawda? Wiem, że tak Cytuj
Josh 5 106 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Jeszcze jak https://www.pushsquare.com/news/2025/01/ea-stock-price-plummets-after-dragon-age-the-veilguard-fc-25-disappointments To ich chyba już na zawsze wyleczy z wciskania DEI do swoich gier 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi