Skocz do zawartości

Dragon Age: Veilguard

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja właśnie zagram. Brechtam cały czas na samą myśl, że gra po niespełna 4 miesiącach od premiery, trafia do abonamentu. Zagram, bo po pierwsze, jestem fanem serii i po prostu zżera mnie ciekawość, jaka ta gra jeet. Dwa, chcę sam ocenić i zobaczyć kto jest tutaj błaznem - recenzenci, czy youtubowe gwiazdy. Ostatnio jest niezły rozstrzał pomiędzy recenzjami branżowymi, a graczami. A teraz najlepsze, dowiem się prawdy, nie wydając na tą grę złotówki ( nie licząc abonamentu).

• Plusik 4
Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał(a):

Hmmmm a ponoć było tak dobrze ze sprzedażą :) 

wielki sukces profesora zajebać markę jak DA 

Akurat DA jako marka mocno pokryło się kurzem przez te 10 lat od premiery Inkwizycji. Poza zatwardziałymi fanami pewnie wielu już zapomniało o serii.

Opublikowano
1 godzinę temu, genjuro napisał(a):

To jak potraktowano graczy którzy kupili na premierę, to nacharanie im prosto w twarz i to taką flegmą zaciągniętą z pięt...nie mam słów 

W sensie, że mieli im oddać kasę, bo gra jest w Plusie od marca, czy co :D? Gra była w abonamencie od razu, tym od EA, czy jest w Plusie, czy na Amazon Gaming za darmo to już nie ma teraz znaczenia. Teraz EA próbuje zminimalizować straty, a studio i tak pewnie pójdzie na stryczek. 

---

Dlcki już skasowali, co nie? Która to już z rzędu taka sytuacja w grze od Bioware, to jest niesamowite, że oni jeszcze mają budżety do przeorania przy Mass Effect 5 :D. 

Opublikowano
57 minutes ago, Figaro said:

Nie wiem. Ale wiem jak bardzo nastawienie może wpłynąć na odbiór czegokolwiek ;) Po tym internetowym linczu gry ciężko by przeciętny forumowicz podszedł do gry z czystą głową. 

Oczywiście. Ale to nie jest tak, że ten lincz jest jak w przypadku Wiedźmina 4 czy Intergalactic, gdzie jest to zwykła histeria bez żadnych podstaw. Dragon Age w pełni zasłużył na to co dostaje. 

Zrobiłem screena:

IMG_4430.thumb.png.b58f79e152db727784ef0a0550660912.png

Śmiesznie i strasznie się patrzy na te 10/10 i  9/10, a na Steamie 69% i mocno spada.