genjuro 90 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A ja właśnie zagram. Brechtam cały czas na samą myśl, że gra po niespełna 4 miesiącach od premiery, trafia do abonamentu. Zagram, bo po pierwsze, jestem fanem serii i po prostu zżera mnie ciekawość, jaka ta gra jeet. Dwa, chcę sam ocenić i zobaczyć kto jest tutaj błaznem - recenzenci, czy youtubowe gwiazdy. Ostatnio jest niezły rozstrzał pomiędzy recenzjami branżowymi, a graczami. A teraz najlepsze, dowiem się prawdy, nie wydając na tą grę złotówki ( nie licząc abonamentu). 4 Cytuj
Agent_Man 186 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, messer88 napisał(a): Hmmmm a ponoć było tak dobrze ze sprzedażą wielki sukces profesora zajebać markę jak DA Akurat DA jako marka mocno pokryło się kurzem przez te 10 lat od premiery Inkwizycji. Poza zatwardziałymi fanami pewnie wielu już zapomniało o serii. Cytuj
genjuro 90 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To jak potraktowano graczy którzy kupili na premierę, to nacharanie im prosto w twarz i to taką flegmą zaciągniętą z pięt...nie mam słów Cytuj
Josh 5 326 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ludzie którzy kupili tę grę są sami sobie winni. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 godzinę temu, genjuro napisał(a): To jak potraktowano graczy którzy kupili na premierę, to nacharanie im prosto w twarz i to taką flegmą zaciągniętą z pięt...nie mam słów W sensie, że mieli im oddać kasę, bo gra jest w Plusie od marca, czy co :D? Gra była w abonamencie od razu, tym od EA, czy jest w Plusie, czy na Amazon Gaming za darmo to już nie ma teraz znaczenia. Teraz EA próbuje zminimalizować straty, a studio i tak pewnie pójdzie na stryczek. --- Dlcki już skasowali, co nie? Która to już z rzędu taka sytuacja w grze od Bioware, to jest niesamowite, że oni jeszcze mają budżety do przeorania przy Mass Effect 5 :D. Cytuj
Bzduras 13 152 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ten łeb w EA na górze myśli, że gra flopnęła bo nie ma "shared world with friends" i multiczka. Ech. Cytuj
DarkStar 200 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To ten rzekomy projekt, do którego miał(a) przejść Busche. Skasowali od razu. XD 1 5 Cytuj
Bielik 767 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ja też spróbuję zagrać po henryczku, trzeba się przekonać na własne oczy jak słabo wypada gameplay i scenariusz. Cytuj
Figaro 8 412 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Nastawiając się na słaby gameplay i scenariusz, spotkasz się ze słabym gameplayem i scenariuszem. 1 1 Cytuj
Homelander 2 546 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 19 minutes ago, Figaro said: Nastawiając się na słaby gameplay i scenariusz, spotkasz się ze słabym gameplayem i scenariuszem. A jak Tobie się podoba gameplay i scenariusz? 1 3 Cytuj
Figaro 8 412 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Nie wiem. Ale wiem jak bardzo nastawienie może wpłynąć na odbiór czegokolwiek Po tym internetowym linczu gry ciężko by przeciętny forumowicz podszedł do gry z czystą głową. Cytuj
Homelander 2 546 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 57 minutes ago, Figaro said: Nie wiem. Ale wiem jak bardzo nastawienie może wpłynąć na odbiór czegokolwiek Po tym internetowym linczu gry ciężko by przeciętny forumowicz podszedł do gry z czystą głową. Oczywiście. Ale to nie jest tak, że ten lincz jest jak w przypadku Wiedźmina 4 czy Intergalactic, gdzie jest to zwykła histeria bez żadnych podstaw. Dragon Age w pełni zasłużył na to co dostaje. Zrobiłem screena: Śmiesznie i strasznie się patrzy na te 10/10 i 9/10, a na Steamie 69% i mocno spada. Cytuj
Josh 5 326 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Proponuję podejść z czystą głową do Bubsy 3D albo E.T. na Atari. Może jednak wszyscy się mylili i to są dobre giereczki. 1 Cytuj
SlimShady 3 507 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Niesamowity hicior, powrót do formy z trylogii ME, no i oczywiście chwalenie się dobrą sprzedażą. Wszystko układa się w jedną całość, dlatego po trzech miechach rozdają - tego błyskawicznego klasyka - w czipsach. Zresztą co to w ogóle za seria, gdzie masz cztery odsłony i tylko pierwsza część do czegokolwiek się nadaje, a każda kolejna gorsza od poprzedniej. Cytuj
Chewie 194 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, Figaro napisał(a): Nie wiem. Ale wiem jak bardzo nastawienie może wpłynąć na odbiór czegokolwiek Po tym internetowym linczu gry ciężko by przeciętny forumowicz podszedł do gry z czystą głową. Tak pewnie było z concordem co, wspaniała gra zrujnowana przez hejterów w sieci Cytuj
Wredny 9 954 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, Figaro napisał(a): Nastawiając się na słaby gameplay i scenariusz, spotkasz się ze słabym gameplayem i scenariuszem. Z doświadczenia wiem, że jest zupełnie odwrotnie - jak się człowiek nastawia na chujnię to może tylko potwierdzić swoje przypuszczenia (co nie jest winą podejścia, tylko faktycznego poziomu doświadczanego medium), albo zostać przyjemnie zaskoczonym. Do Avowed też podchodziłem z poziomu "zobaczę, jak to z tym gównem jest naprawdę" i bawię się wybornie (choć warstwa fabularna jest raczej średnia, a silne baby to plaga gorsza od tego całego Dreamscourge). Cytuj
Pix 1 077 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Złote czasy BioWare skończyły się przy Mass Effect 3 (dla niektórych pewnie przy dwójce) w 2012 roku. Od tamtego czasu mamy powolne staczanie się na dno. Podejrzewam, że za kilka lat wypuszczą jeszcze równie udanego co Veilguard Mass Effecta i studio do zamknięcia. Cytuj
Homelander 2 546 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja nie bardzo pojmuję jak po trzech wtopach z rzędu jeszcze nie poszli do piachu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi