Josh 5 396 Opublikowano wczoraj o 00:16 Opublikowano wczoraj o 00:16 Przecież wystarczy na 5 minut odpalić YT, żeby wypalić sobie oczy od tego Fortnajtowego stylu graficznego i przekonać się, że z szumnie zapowiadanym dark fantasy nie ma to nic wspólnego albo puścić bełta po sprawdzeniu w akcji edytora postaci gdzie można zamontować pamperkowi blizny po uciętych cyckach czy walki pozbawionej 3/4 mechanik z poprzednich odsłon, to dosyć szybko staje się oczywiste z jakiego kalibru crapem mamy do czynienia. No, ale nie, koniecznie musicie osobiście skosztować tych pysznych fekaliów, żeby przekonać się czy na pewno jest aż tak źle Nie no, ja się czuję przekonany. Jutro na emulku odpalam Bubsy 3D, do obiadu wleci seans Ludzkiej stonogi, a na koniec dnia posłucham nowego albumu Smolastego. Koniec pierdolenia i wmawiania mi przez tysiące ludzi, że nie warto. Cytuj
tjery 1 349 Opublikowano wczoraj o 00:43 Opublikowano wczoraj o 00:43 Awoved to jest podobny poziom, a widziałem tu opinie, że bardzo dobra gra. Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano wczoraj o 01:50 Opublikowano wczoraj o 01:50 Tu się ludzie jaraja 15 częścią assasinka fakin day 1, więc no xD. Serio jestem ciekaw ile osób to pobierze z plusa i ogra do końca. Taka ciekawostka bo że gra jest kiblowara to każdy wie i temu wylądowała momentalnie w plusie. Cytuj
tjery 1 349 Opublikowano wczoraj o 02:59 Opublikowano wczoraj o 02:59 Czy ja wiem, grać nie grałem w to DA, ale teraz sobie w przerwach od poważnych gier pykam w Avowed no i gra się spoko, dużo robi grafika, a ja lubię oko zawiesić. No ale od dwóch tygodni mam jakieś 5h pęknięte, więc jest jak jest. Tzw. można zagrać i nic złego się nie stanie, a są momenty całkiem przyjemne, mimo, że gra ogólnie cieńka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 10 015 Opublikowano wczoraj o 06:55 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 06:55 8 godzin temu, Figaro napisał(a): Za 20 lat przypomnę sobie o tym i pierdolnę się w łeb 10 Cytuj
oFi 2 589 Opublikowano wczoraj o 09:15 Opublikowano wczoraj o 09:15 Proponuję zainteresowanym tek marki wrocic do jedynki i ograć ją każda postacią. Cytuj
SlimShady 3 517 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Przy okazji tematu ałał, ktoś wrzucił elegancką babkę, która wydaje się mieć potencjał i słychać, że wie o czym mówi, a przy okazji zerknąłem, czy ma reckę tego mega hitu. Jak ktoś nie zamierza się babrać, bo są spoilery, to polecam sprawdzić: Cytuj
Observer 10 916 Opublikowano wczoraj o 10:13 Opublikowano wczoraj o 10:13 10 godzin temu, Figaro napisał(a): No Josh poświęcił 111 postów na pisanie jak bardzo nie będzie grał w tę grę i z jakich absurdalnych powodów, ja poświęciłem 70 na robieniu sobie beki z tego przegrywa. Josh poświecił 111 postów na pisanie że gra jest chujowa i w nią nie zagra, a ty 74 posty broniąc gry przed Joshem. A jednak również nie zagrałeś. Wychodzi więc że jednak miał racje. Cytuj
Beelzeboss 326 Opublikowano wczoraj o 10:25 Opublikowano wczoraj o 10:25 11 godzin temu, tjery napisał(a): Czy to taki światopogląd czy inny, nie ma znaczenia. lol, dobry dowcip. Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano wczoraj o 13:08 Opublikowano wczoraj o 13:08 2 hours ago, Beelzeboss said: lol, dobry dowcip. Nie, nie ma znaczenia. Coś, co pokazuje, że można fizycznie karać za poglądy jest godne najwyższego potępienia. Tak jak tutaj pompki za "pomylenie" zaimka. Jak w innej grze będą pompki za to, że się jest zwolennikiem aborcji to też będę potępiał. Dragon Age Veilguard to abominacja, a jej jakość jest w tym przypadku bez znaczenia Cytuj
Josh 5 396 Opublikowano wczoraj o 13:19 Opublikowano wczoraj o 13:19 (edytowane) Na szczęście gracze zagłosowali portfelami i wygrali. Wyobrażacie sobie co by wymyślili w kolejnej części, gdyby to się dobrze sprzedało? Jesteście świadomi jaki syf by zamontowali w nowym Mass Effekcie? Te świry znane są z tego, że najpierw testują grunt, a później - jeżeli nie ma większego oporu i takie np. Sutqi z forum PE ich bronią - kolejnym razem uderzają z pełną mocą. I właśnie dlatego trzeba gnoić DEI w każdej postaci, uświadamiać innych, robić zabawne i ośmieszające memy o podobnych odpadach (bo grami wideo tego nie nazwę) i oczywiście zostawiać pieniążki w portfelu na produkcje, które będą tego warte, czyli takie pozbawione wciskanej na chama polityki i wątków, które powinny przewijać się wyłącznie w gabinecie u psychiatry. Tęczowy dream-team w postaci Figaro, Kosmos i Beelzebossa szczeka niczym zajadła chihuahua, a karawana normalności jedzie dalej. Edytowane wczoraj o 13:27 przez Josh 1 Cytuj
Beelzeboss 326 Opublikowano wczoraj o 13:28 Opublikowano wczoraj o 13:28 Normalność XD cała twoja aktywność na forum o grach to pisanie o babach i murzynach w grach. Idź po leki. 1 Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano wczoraj o 13:29 Opublikowano wczoraj o 13:29 Ty chyba nie masz żadnych wątpliwości, że w nowym (i raczej potencjalnym, bo nie wierzę w tę grę) nie będzie takich wbijanych łopatą do głowy motywów? No przecież tam nie ma absolutnie żadnej autorefleksji, ani w Bioware ani w EA. Jasne, że będą. Podejrzewam, że nawet więcej 1 Cytuj
Josh 5 396 Opublikowano wczoraj o 13:37 Opublikowano wczoraj o 13:37 (edytowane) Autorefleksja przyjdzie jak się pieniążki zaczną kończyć. Jeżeli wielomilionowa wtopa z Veilguard nic im nie uświadomiła to kolejna katastrofa powinna pomóc połączyć kropki. Szkoda, że mówimy o EA które kasy ma jak lodu, ale nawet oni nie będą utrzymywać przy życiu schorowanej kury znoszącej zgniłe jajka i przynoszącej takie straty. Strzelam w ciemno, że nowy Mass Effect to będzie dla nich (czyli dla Bioware) definitywne być albo nie być. Edytowane wczoraj o 13:37 przez Josh Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano wczoraj o 14:33 Opublikowano wczoraj o 14:33 Dla mnie Bioware przebyło drogę od absolutnie uwielbianego developera mającego na koncie takie sztosy jak Baldur, KotOR, Mass Effecty, czy nawet Jade Empire i pierwszy Dragon Age do developera na którego reaguję prychnięciem pogardy. Absolutnie nie wierzę w ich jakiekolwiek odkupienie i dla mnie mogliby zwyczajnie zostać zlikwidowani całkowicie 3 Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano wczoraj o 15:17 Opublikowano wczoraj o 15:17 Dokładnie. Oni zaorali każda dobrą markę. To już nie ci sami ludzie, i niby teraz mam wspierać te gówno żeby łaskawie Me zrobili ? Śmieci same się wyniosły. Nie potrafią robić gier to niech znikają, rynek sam się oczyści. Tak samo Ubisoft. 1 Cytuj
Josh 5 396 Opublikowano wczoraj o 15:18 Opublikowano wczoraj o 15:18 Nie no, żebyśmy mieli jasność: ja wiem, że oni nie dowiozą hitu i też za ME5 nie czekam To nie ma prawa się udać, zważywszy na prosty fakt, że legendy odpowiedzialne za gry, które wymieniłeś już tam dawno nie pracują. W najlepszym wypadku dostaniemy drugą Andromedę czyli coś pomiędzy średniaczkiem, a gra najwyżej dobrą. Mój optymizm polega tylko na tym, że będzie mniej DEI, no z jakiegoś powodu chyba wywalili tego transa Cory'ego. 1 Cytuj
Schranz1985 704 Opublikowano wczoraj o 15:26 Opublikowano wczoraj o 15:26 (edytowane) Przede wszystkim to niech ogarną się jako struktura bo nie potrzeba budżetu 200 baniek na dobrą grę i wtedy nie trzeba zakładać że sprzedamy 10mln crapa worldwide. Ludzie dorośli, dojrzali, a i konkurencja nie śpi więc te ich gierki z fabułą z dupy, si z Pegasusa i poziomem trudności dla niepełnosprawnych nie mają już takiego wzięcia jak kiedyś. Jest miejsce na rynku i na takie gry ale nich nie liczą że to będą nie wiadomo jakie hity sprzedażowe. Edytowane wczoraj o 15:27 przez Schranz1985 Cytuj
PiotrekP 2 125 Opublikowano wczoraj o 16:38 Opublikowano wczoraj o 16:38 Edit: Do usunięcia @Homelander po chwili załapałem że o to samo ci chodzi. 1 Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano wczoraj o 16:39 Opublikowano wczoraj o 16:39 Just now, PiotrekP said: A jak będą pompki za nie popieranie aborcji to też będziesz potępiał? W końcu to też fizyczna kara za poglądy Oczywiście, to chyba jest jasne Cytuj
Josh 5 396 Opublikowano wczoraj o 16:52 Opublikowano wczoraj o 16:52 Ja bym to trochę doprecyzował: warto potępiać każdą grę, która zamiast po prostu skupić się na dostarczaniu rozrywki, woli bawić się w edukowanie grającego. Raczej mało kto po 8 godzinach roboty w kołchozie marzy o powrocie do domu, włączeniu konsoli i słuchaniu od NPCów pierdolenia jak mają mówić i co myśleć. Cytuj
Homelander 2 579 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 hours ago, Josh said: Ja bym to trochę doprecyzował: warto potępiać każdą grę, która zamiast po prostu skupić się na dostarczaniu rozrywki, woli bawić się w edukowanie grającego. Raczej mało kto po 8 godzinach roboty w kołchozie marzy o powrocie do domu, włączeniu konsoli i słuchaniu od NPCów pierdolenia jak mają mówić i co myśleć. Dokładnie. Czym innym jest to jak gra, książka, czy film skłania nas do refleksji i zastanowienia się. Jak chociażby Sapkowski w książkach o Wiedźminie. A czym innym tępa propaganda wbijana delikatnością łopaty jak w Dragon Age. 1 Cytuj
michu86- 407 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Mi się marzy jakiś mod do tej gry, który daje dodatkowe opcje dialogowe. I np jak wjeżdża jakaś ideologiczna gadka to możesz od razu odpowiedzieć "dobra zamknij ryj", albo dać liścia w papę i zete na mordę. Może kiedyś coś... Ktoś... 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi