KrYcHu_89 2 235 Opublikowano poniedziałek o 11:40 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 11:40 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Z tym steam coś jest. Wolę Stalkera 2 tam kupić niż się bawić w gp. To samo chyba sobie FM tam kupię. Poczytałem recenzje graczy na steam odnośnie Veilguard i kurde nie jest źle. Jest dobrze bym powiedział. No bo chyba ponad 10 tys recenzji to nie pracownicy bioware. Stalker 2 to gra, która na pewno będzie rozwijana długo, do tego jest jeszcze tani day1, jak nie okaże się kupsztalem, warto kupić, a nie grać w abo, wiadomo :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano poniedziałek o 12:18 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 12:18 STALKER 2 to będzie GOTY 2024. Na Nexusie jest mod (Dark Fantasy LUT) wypierdalający ten fioletowy filtr, polecam grającym gejom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 281 Opublikowano poniedziałek o 12:38 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 12:38 (edytowane) Ja jebie, jedna mała zmiana a jak to lepiej wygląda Jeszcze tylko zmienić postacie, mapy, dialogi, gameplay, fabułę i można grać. Edytowane poniedziałek o 12:39 przez Observer 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano poniedziałek o 14:04 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:04 Ja tylko napiszę od siebie, że gra jakich wiele: wygląda nieatrakcyjnie, nie czuję żebym znalazł cokolwiek w niej dla siebie a takie dodatki dla społeczności z twittera, która i tak nie gra w gierki bolą mnie mniej niż wspomniana nieatrakcyjność. Nie kupię i nie zagram na pewno ale nie przez cycki i zaimki ale w pierwszej kolejności dlatego, że wydaje się cholernie nudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano poniedziałek o 14:09 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:09 2 hours ago, Donatello1991 said: Z tym steam coś jest. Wolę Stalkera 2 tam kupić niż się bawić w gp. To samo chyba sobie FM tam kupię. Poczytałem recenzje graczy na steam odnośnie Veilguard i kurde nie jest źle. Jest dobrze bym powiedział. No bo chyba ponad 10 tys recenzji to nie pracownicy bioware. No bo to jest zwyczajna gra. Ma działające mechaniki, nie ma jakiś znaczących błędów, no po prostu wykonana jest kompetentnie. Ot takie 6-7/10. Jak komuś podchodzi, proszę bardzo. Nie jest to kupsko parujące typu Redfall. Ja absolutnie jej nie kupię, bo nie pasują mi treści światopoglądowe przedstawiane w grze. Nie to, że mam coś przeciwko nim samym, po prostu w grach fantasy o smokach, elfach i krasnoludach nie bardzo chcę słuchać dywagacji na temat niebinarności i innych tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano poniedziałek o 14:10 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:10 Ja to sobie zainstalowałem Origins na kompie. Właśnie co się stało z platformą Origins, bo tam miałem zakupiona gierkę. Musiałem ściągać z torrentow i nie ma w niej folderu do modów. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 74 Opublikowano poniedziałek o 14:15 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:15 4 minuty temu, GSPdibbler napisał(a): Właśnie co się stało z platformą Origins, bo tam miałem zakupiona gierkę. Została zastąpiona przez EA app i tam powinny być dostępne Twoje zakupy z Origina. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano poniedziałek o 14:50 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:50 No właśnie zalogowałem się na tym EA i "nie masz żadnych gier" Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano poniedziałek o 14:51 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 14:51 Teraz, GSPdibbler napisał(a): No właśnie zalogowałem się na tym EA i "nie masz żadnych gier" Pewnie ban od EA za posty o Veilguard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 281 Opublikowano poniedziałek o 16:25 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 16:25 Musisz ubrać sukienke i zrobic 10 pompek to odblokują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano poniedziałek o 21:10 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 21:10 Moja onu jenu nabiera ksztaltow. Kurde fajny ten kreator postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Donatello1991 1 408 Opublikowano poniedziałek o 21:17 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 21:17 Dobra lecimy z gameplayem. 1 1 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano poniedziałek o 21:54 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 21:54 ONU JENU Spoiler JAPIER DOLE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano poniedziałek o 22:29 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 22:29 Na pytanie zadane @Donatello1991 ,,w co grasz?" odpowiedź brzmi ,,tak" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano poniedziałek o 22:57 Udostępnij Opublikowano poniedziałek o 22:57 Dobra jakieś chujowe te polskie napisy. Nie da się tak grać z tymi zaimkami xd xd O to moja pieknosc i wszystko po hetero. Jedno trzeba przyznać. Gra działa i wygląda wyjebiscie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano wczoraj o 06:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:06 @Donatello1991 masz fantazję, ale nawet w grze bym nie grał taką postacią bo jednak granie ma być przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano wczoraj o 06:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:39 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Dobra lecimy z gameplayem. tam na dole powinno być chyba "skaczącu za zasłonę". Uuu misgenderowanie, nie popisali się Cytuj Odnośnik do komentarza
DarkStar 74 Opublikowano wczoraj o 06:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:56 47 minut temu, mario10 napisał(a): @Donatello1991 masz fantazję, ale nawet w grze bym nie grał taką postacią bo jednak granie ma być przyjemnością Zastanawiam się czy to troll na potrzeby forum, a normalny bohater też stworzony Jakby nie było, to szkoda grać takim mutantem (chodzi mi o wygląd). Całkiem możliwe, że da się coś fajnego wykrzesać z tej gry, ale stworzenie takiego bohateru dla beki, a potem granie nim na pewno popsuje grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano wczoraj o 07:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:47 No gra ma ładne światła, ten silnik Frostbite jest świetny, optymalizacja jest bardzo dobrze zrobiona, w ustawieniach na ultra w 4K nie było żadnych przycięć, gra działała płynnie. Tylko że to są jedyne plusy, sama fabuła, postacie są napisane na kolanie dla małych dzieci, gameplay jest tak nudny, że wytrzymałem tylko 2 godziny. Szkoda tego zmarnowanego potencjału. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano wczoraj o 08:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:20 Godzinę temu, DarkStar napisał(a): Zastanawiam się czy to troll na potrzeby forum, a normalny bohater też stworzony Jakby nie było, to szkoda grać takim mutantem (chodzi mi o wygląd). Całkiem możliwe, że da się coś fajnego wykrzesać z tej gry, ale stworzenie takiego bohateru dla beki, a potem granie nim na pewno popsuje grę. Za krótko jesteś u Nas jeszcze xD. 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Dobra jakieś chujowe te polskie napisy. Nie da się tak grać z tymi zaimkami xd xd O to moja pieknosc i wszystko po hetero. Jedno trzeba przyznać. Gra działa i wygląda wyjebiscie. Wersja Steam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Za krótko jesteś u Nas jeszcze xD. Wersja Steam? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Donek nie zapomnij czytać notatek zeby zglebic lore 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Dobra poszedł zwrot. Normalnie mi w godzinę zwrócili i usunęli grę xd xd Zwróciłem, nie przez inkluzywnosc. Strasznie mnie kamera i walka irytowała, a przeciwnicy Strasznie generyczni. Zero pomysłu na dizajn. Fabuła się dosyć ciekawie zapowiadała, ale widać że będzie grzeczna. ( a może i nie kto wie ). Wiem o co chodzi z tym robieniem z gracza idiote, że wszystko podpowiadają kompanii. Tylko czy gorsze jest jak Aloy pierdoli sobie pod nosem co robić, czy takie coś? Takie coś bardziej jednak naturalne. Kiedyś na promce może ogram. Teraz pora na Space Marine 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 430 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Ciekawe czy w tym DA są jakieś trans smoki? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 37 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Dobra poszedł zwrot. Normalnie mi w godzinę zwrócili i usunęli grę xd xd Zwróciłem, nie przez inkluzywnosc. Strasznie mnie kamera i walka irytowała, a przeciwnicy Strasznie generyczni. Zero pomysłu na dizajn. Fabuła się dosyć ciekawie zapowiadała, ale widać że będzie grzeczna. ( a może i nie kto wie ). Wiem o co chodzi z tym robieniem z gracza idiote, że wszystko podpowiadają kompanii. Tylko czy gorsze jest jak Aloy pierdoli sobie pod nosem co robić, czy takie coś? Takie coś bardziej jednak naturalne. Kiedyś na promce może ogram. Teraz pora na Space Marine 2. Brawo za odwagę :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi